IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• news

I Osama doletq za izborite.
    Malko PR za Bush.

Арабски телевизионен канал ще излъчи нов видеозапис на Осама бин Ладен

29 октомври 2004 | 22:30
    Агенция "Фокус"

Доха. Арабският телевизионен канал “Ал Джазира” съобщи, че ще излъчи нов видеозапис на Осама бин Ладен, предава РИА Новости. От телевизията съобщиха, че видеозаписът ще бъде показан в 11.00 българско време. Предполага се, че посланието на бин Ладен ще бъде насочено към американския народ и може да изложи причините, поради които бяха извършени терористичните атентати на 11 септемви 2001 г. в САЩ. За сега не се съобщават други подробности.

Коментар

• za Petar

Благодаря КОКО,
      Също и на теб
      Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• za Petar

Mario lek i gotin uikend
        Niama da slagam plavasht stop
        Zatvariam 4 pe4elivshi pozicii eur/d aud/d i ostaviam samo edna gubeshta usd/jpy kato tova go pravia zaradi po4ivnite dni v nedelia v 24 na novo shte analiziram i vlizam v igrata
        Uspeh

Коментар

• za Petar

Петър,
          Не е л малко плитък стопа?
          Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• za Petar

a niakoi znae li Grinspan kakvo e govoril? mai triabvashe da govori v 21 nashe vreme?

Коментар

• za Petar

moje i da go vidish... spored men aftermarket. no si mislia 4e drugata sedmica ste e po-interesno i zatova pitam

Коментар

• za Petar

abe ima i takav scenarii da go zakarat i do tam

Коментар

• za Petar

Petre ne mi stigna smelost da kaja 2.12. a niakoi ste kaje li za po4ivnite dnie?

Коментар

• za Petar

top40 - наистина не знам но и не ме интересува.Това което ме вълнува в момента е да докажа на самия себе си че съм прав - купих евро/$ на 1.2794 със стоп на 1.2780 и таргет където го видя над 1.2800 тази вечер - остават ми по-малко от 14мин.

Коментар

• za Petar

ico - ако изберат Буш,ще видиш корекция чак на 2.12++

Коментар

• za Petar

ima 15 min mai dnes 6te minem bez novi low a 6te gi ostaviat za japankite v ponedelnik

Коментар

• za Petar

GBP/CHF ot 2.14 :-)
                          kajete naistina kak rabotia amerikancite drugata sedmica. t..e. koga po4ivat????

Коментар

• za Petar

vig bu6 vodi taka 4e ne vigdam kakvo 6te popre4i v sriada da go obiaviat za prezident (predvaritelno)
                            Mislia 4e do 2-3 dni 6te ima dobri niva za vlizane za po seriozna korekcia pri dvoikata GBP/CHF

Коментар

• za Petar

ico - това вече е хазард,да се настрийваш предварително преди да има яснота около дрмата за президент в САЩ.Аз лично отново очаквам да има броене на бюлетини на ръка,преди да стане известен новият президент.Съветът ми е - стой на страна

Коментар

• za Petar

kagi otkade da kupuvame gbp/chf 4e me sarbiat racete i v ponedelnik ili vtornik 6te vlizam na dalgi

Коментар

Working...
                                X