IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от koko
    Първоначално изпратено от SPEKO
    и аз затворих последната къса

Аз отворих пак от 55 и затворих пак на 25
    БРАВО

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
      имам намерения да влеза на buy na 2808-12
      Не знам при такъв импулс си е пикане срещу вятъра - по скоро при всяко качване сел

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
        и аз затворих последната къса

Аз отворих пак от 55 и затворих пак на 25

Коментар

• имам намерения да влеза на buy na 2808-12

Коментар

• и аз затворих последната къса

Коментар

• Затворих късата на 2888 очаквам нов ход надолу но чак под 2855 скъсявам отново или горе тъй като от тук е възможен нов връх около 1.30 или тест на старият

Коментар

• Koko

Veche spiram da kypyvam , dalgata mi izcheznala tazi nosht imam si samo malkata dalga usd/chf. I kirilicata mi i tiia xvanala patiia. Niiama da obarnat na tochen rezistans kasite dolari ne iskat da igraiiat po pravilata, zarabotvat si kypyvachi i kato se ottarvat shte minat i te na dalgi dolari do niiakolko meseca shte stane a moje i za dni.Ot evro-dolar minavam na evro-shveicarec sreshty syapa - kasa i tova shte bade. Ochakvam da se razvilneiiat po niiakoe vreme zatova se orientiram kam nai-spokoiniia kros.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Така 1.2952 е вече резистънт на еврото ако бъде счупен ще иска тест и евентуално брейк на 1.2976 нононононо това ми изглежда малко вероятно

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
                    Средната цена е1.2795.Тикога спиш?
                    Споко почти на 99% съм сигурен че това ще ти излезе до утре вечер, но все пак се пази ако 1.30 падне.
                    Успехи

Коментар

Средната цена е1.2795.Тикога спиш?
                      Не спя, май френд, дежурен съм с колеги си разпределяме 24ч но честно казано когато и не съм дежурен в повечето случай съм пак във офиса, форекса е наркотик, аз лично от 2 години се мъча да се оттърва, не става още хехе

Коментар

• Средната цена е1.2795.Тикога спиш?

Коментар

• Така аз малко скалпирах хехе
                          Сега курса е 1.2920 от 1.2908 ще купя - села от 60 си го стискам така цел на покупката ще е 1.2938 откъдето ще скъся пак

Коментар

• Слагам 0 стоп на еврото от 1.2960 сега курса е 1.2922

Ще скалпирам малко нещо от сорта ще опитам да отиграя
                            Бай зона е около 1.2899 там за малко ще зтворя и ще изчакам да реселна малко нагоре основната селзоната започва от 1.2869 като цели пробив на 1.2855 което е мечи сигнал но незнам джапанките дали ще устискат на импулс или ще профит тейкнат за да оставят черната работа за евро-хамериканците

Коментар

Moga da zadarza do 1.31 no se pitam dali da ne zakriya 4ast ot kasite na zaguba.
                              Каква ти е средната цена

Коментар

• Moga da zadarza do 1.31 no se pitam dali da ne zakriya 4ast ot kasite na zaguba.

Коментар

Working...
                                X