IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не са на МТ4, а иначе грешно ти е инфото на МТ4 се изхитриха и вземат за обратни на МТ3 не вземат

Коментар

• Re: Koko

Първоначално изпратено от supertrader
      Zashto slagash stop mardjin li niiamash za limit na 100% li vlizash , na mt nali kato otvorish nasreshta ne ti vzema garanciia i po dvete pozicii i mai i mardjina ti se osvobojdava ili gresha.
      Имам къси бе човек, еее от долу чак - вече средната ми цена е добра след като затворих две къси добавки отгоре, това ми е като хедж, няма смисъл от тук да добавям още къси

Коментар

• Koko

Zashto slagash stop mardjin li niiamash za limit na 100% li vlizash , na mt nali kato otvorish nasreshta ne ti vzema garanciia i po dvete pozicii i mai i mardjina ti se osvobojdava ili gresha.
        D.Y.F-091066

Коментар

Първоначално изпратено от supertrader
          Ima vazmojnost da si zalojish xedj na dalgata na 1.2795 , az parvo nego bix pysnal i posle pazarnata pokypka.
          На 2790 имам стоп, надявам се да качи още малко за 0лев и да го пусна да пасе до 2855 то там ще стане ясно накъде сме

Коментар

Хайде,

на паричките

Коментар

• Koko

Ima vazmojnost da si zalojish xedj na dalgata na 1.2795 , az parvo nego bix pysnal i posle pazarnata pokypka.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Koko

Probvai imash pravo , ne se zatvariiat golemite kasi dolari ako gi zatvoriiat shte e 1.24 veche a to ne e.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Аз ще пробвам един скалп нагоре от тук 04

Коментар

• Koko

Ne viiarvam da skorigira koi znae kolko q zlatoto e trydno shte pedne , no pak barzo , po dobre da si traem otkolkoto da ni otvee niiakoe 3-4 godishno tornado.Zatova se machih da skasiiiavam tova evro , zashtoto mnogo me e strax ot nego , syapa s koito shte go ostaviiat shte go potopiiat , cvetni sanishta sa tova che shteli ECB da kacat lixvi s 0.5 ot raz - gluposti , te govoriiat za inflaciia pod 2% , i za tova se boriiat ne da kachvat lixvi.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                      Първоначално изпратено от SPEKO
                      Koko,

Ще та......ме ли срещу вятъра?
                      Ами много се изкушавам за дълга спеко от около 2800 но ще изчакам
                      Но недей да си алчен защото ТИКОВЕТЕ по всяка вероятност ще са много добри

Коментар

• Иначе хич няма да се обидя на още 100на пипа даун тъкмо средната ми цена стана човешка

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
                          Koko,

Ами много се изкушавам за дълга спеко от около 2800 но ще изчакам

Коментар

• Какво затишие пред буря е настанало, сега хамериканците като изкарат колко тека са направили ще става пак купон

Коментар

• Koko,

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                                Първоначално изпратено от SPEKO
                                имам намерения да влеза на buy na 2808-12
                                Не знам при такъв импулс си е пикане срещу вятъра - по скоро при всяко качване сел
                                ТОВА ЧЕ ИМАМ НАМЕРЕНИЯ НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ЩЕ ГО НАПРАВЯ

Коментар

Working...
                                X