Първоначално изпратено от PLP
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от GeorgiАбе Коко, какви са тези.....ъъъ...свърх движения? Ако ти кажа че има вероятност да посрещнем коледа тука. Виж миналата година от края на май, до Нова година какъв рейндж си изкарахме. Че и по-сетне. 1,30 е и психологическо ниво. ЕЛАСТИЧНО!! +-2 фигури. На първо време запрятам роклето на север, пък след туй ще видим.
Коментар
-
Абе Коко, какви са тези.....ъъъ...свърх движения? Ако ти кажа че има вероятност да посрещнем коледа тука. Виж миналата година от края на май, до Нова година какъв рейндж си изкарахме. Че и по-сетне. 1,30 е и психологическо ниво. ЕЛАСТИЧНО!! +-2 фигури. На първо време запрятам роклето на север, пък след туй ще видим.http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от kokoСПЕКО аз го дебна да г селна много яко, не знам къде имам лимитиран сел малко под 1.2960 но не ми харесва за як сел - 1.30 много ми харесва но незнам дали ще го видим в понеделник.
Очаквам здрав импулс надолу в понеделник и ще го дебна.
По принцип не изключвам ход в последствие до 1.3250 но ми се струва че предстой едно яко спускане още в понеделник и зависи до къде ще е но поне 100п като мин ще е.
Успехи
Писах по надолу за пирановиден селл, но знай, че затваряме в петък над 1,30
Коментар
-
СПЕКО аз го дебна да г селна много яко, не знам къде имам лимитиран сел малко под 1.2960 но не ми харесва за як сел - 1.30 много ми харесва но незнам дали ще го видим в понеделник.
Очаквам здрав импулс надолу в понеделник и ще го дебна.
По принцип не изключвам ход в последствие до 1.3250 но ми се струва че предстой едно яко спускане още в понеделник и зависи до къде ще е но поне 100п като мин ще е.
Успехи
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1Здравейте,дами и господа,
никой ли не обръща внимание на канадския долар,той май пада повече от USD?
Някакви коментари.....
Успех на всички.....
П.С.Коко,днес ще ти звънна на VIVA-телския номер.
Коментар
-
Здравейте,дами и господа,
никой ли не обръща внимание на канадския долар,той май пада повече от USD?
Някакви коментари.....
Успех на всички.....
П.С.Коко,днес ще ти звънна на VIVA-телския номер.„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от GeorgiПървоначално изпратено от Силвиямани,мани - при мен е същото...
Първоначално изпратено от koko
Ти ме закопа - честно, има сертификат за аналитик, ама да си призная аджиото ми беше излязло от главата, верно че пълна глупост съм написал, дизажиото е надолу, трябваше да го спомена, хехе да се знам в аналитика, ще си захвърля сертификата
добавената стойност в капитал.
На български Мистър Кеш даде най-правилната интерпретация - далавера хехе
Коментар
-
Първоначално изпратено от Силвиямани,мани - при мен е същото...
Първоначално изпратено от koko
Ти ме закопа - честно, има сертификат за аналитик, ама да си призная аджиото ми беше излязло от главата, верно че пълна глупост съм написал, дизажиото е надолу, трябваше да го спомена, хехе да се знам в аналитика, ще си захвърля сертификатаhttp://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
Коментар