IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от PLP
    Koko i ti li 4aka6 pirona?
    Аз чакам Годо, хехе, чакам да пробвам 1.30 със къс стоп малко по голям риск. Да очаквам спад някъде от тук с цел около 1.24

Коментар

• Koko i ti li 4aka6 pirona?

Коментар

• Задействан лимитиран селл ордер 1.2960

Коментар

• Georgi

Един от ФЕД обеща че пазара няма да е толкова розов и ще се развие волатилност , забрави да стои тук 1 година.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
            Абе Коко, какви са тези.....ъъъ...свърх движения? Ако ти кажа че има вероятност да посрещнем коледа тука. Виж миналата година от края на май, до Нова година какъв рейндж си изкарахме. Че и по-сетне. 1,30 е и психологическо ниво. ЕЛАСТИЧНО!! +-2 фигури. На първо време запрятам роклето на север, пък след туй ще видим.
            Не съм казал за един ден че ще стане, не ми се вярва да бием 3230 от тук вижда ми се сериозно слизане но от друга страна и нагоре не ми изглежда завършено, абе незнам

Коментар

• Абе Коко, какви са тези.....ъъъ...свърх движения? Ако ти кажа че има вероятност да посрещнем коледа тука. Виж миналата година от края на май, до Нова година какъв рейндж си изкарахме. Че и по-сетне. 1,30 е и психологическо ниво. ЕЛАСТИЧНО!! +-2 фигури. На първо време запрятам роклето на север, пък след туй ще видим.
              http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Какво ще кажеш за вариянт 1.30 макс -1.2390- 1.3440- 1.1901

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                  СПЕКО аз го дебна да г селна много яко, не знам къде имам лимитиран сел малко под 1.2960 но не ми харесва за як сел - 1.30 много ми харесва но незнам дали ще го видим в понеделник.
                  Очаквам здрав импулс надолу в понеделник и ще го дебна.
                  По принцип не изключвам ход в последствие до 1.3250 но ми се струва че предстой едно яко спускане още в понеделник и зависи до къде ще е но поне 100п като мин ще е.
                  Успехи
                  КОКО,
                  Писах по надолу за пирановиден селл, но знай, че затваряме в петък над 1,30

Коментар

• СПЕКО аз го дебна да г селна много яко, не знам къде имам лимитиран сел малко под 1.2960 но не ми харесва за як сел - 1.30 много ми харесва но незнам дали ще го видим в понеделник.
                    Очаквам здрав импулс надолу в понеделник и ще го дебна.
                    По принцип не изключвам ход в последствие до 1.3250 но ми се струва че предстой едно яко спускане още в понеделник и зависи до къде ще е но поне 100п като мин ще е.
                    Успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash
                      Седя и си мисля какво ли ще стане ако другата седмица ФЕД реши да продаде малко злато...
                      Виж седм. графика на NEM. Две седмици голям обем на продажби, ще върне до 50.00 / 40МА / и пак нагоре.

Коментар

• Седя и си мисля какво ли ще стане ако другата седмица ФЕД реши да продаде малко злато...

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1
                          Здравейте,дами и господа,
                          никой ли не обръща внимание на канадския долар,той май пада повече от USD?
                          Някакви коментари.....

Успех на всички.....

П.С.Коко,днес ще ти звънна на VIVA-телския номер.
                          CAD mi e liubimata valuta .Komentarite za nego sa 4e ako prodalji da se ka4va ste uvredi canadskia iznos a sasto ima opasenia 4e niama da se vdigne lihvata mu na 24 tozi mesec ako tova e taka. Golemite igra4i v momenta go 4akat da varne kam1.13 za da go udaljat Az li4no mislia 4e CAD e nai podcenenata valuta v momenta i az go udaljavam kam D i E.Uspehi

Коментар

• Здравейте,дами и господа,
                            никой ли не обръща внимание на канадския долар,той май пада повече от USD?
                            Някакви коментари.....

Успех на всички.....

П.С.Коко,днес ще ти звънна на VIVA-телския номер.
                            „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                            Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
                              Първоначално изпратено от Силвия
                              мани,мани - при мен е същото...

Първоначално изпратено от koko

Ти ме закопа - честно, има сертификат за аналитик, ама да си призная аджиото ми беше излязло от главата, верно че пълна глупост съм написал, дизажиото е надолу, трябваше да го спомена, хехе да се знам в аналитика, ще си захвърля сертификата
                              Добре де. Аз съм далеч от тази материя. Ама много далече. Това не е ли КАПИТАЛИЗАЦИЯ? Не става въпрос специално за акция. А за всякакъв вид актив или стока. Нека все пак си говорим на български.
                              Не капитализацията е нещо различно - превръщане на
                              добавената стойност в капитал.
                              На български Мистър Кеш даде най-правилната интерпретация - далавера хехе

Коментар

• Първоначално изпратено от Силвия
                                мани,мани - при мен е същото...

Първоначално изпратено от koko

Ти ме закопа - честно, има сертификат за аналитик, ама да си призная аджиото ми беше излязло от главата, верно че пълна глупост съм написал, дизажиото е надолу, трябваше да го спомена, хехе да се знам в аналитика, ще си захвърля сертификата
                                Добре де. Аз съм далеч от тази материя. Ама много далече. Това не е ли КАПИТАЛИЗАЦИЯ? Не става въпрос специално за акция. А за всякакъв вид актив или стока. Нека все пак си говорим на български.
                                http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

Working...
                                X