If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро supertrader,
как го виждаш това,не е ли последно изригване,
преди корекция?От 30.08 е само нагоре,все някъде трябва да коригира.
Въпроса е кога ?
Поздрави
Добро утро на всички и успешен ден 10*
Варна2,
екшъна започна сега сякаш чакаше да стана
Сега ме интересува повече usd/jpy отколкото е/$.
Пробие ли 102 страха от интервенция на ЯБ може да ми окаже въздействие
и да фиксирам профит,с обръщане на платната.
Ще чакам и действам според ситуацията.
Поздрави
Добро утро.Успешен петък на Всички.Мечки вече няма.Само , някоя оцеляла.Някои има обаче желание да бъде мечка номер 1 , така си мисля при това препускане нагоре..
Между другото, маркет мейкърите са хора психолози, познават слабостите на тълпата и се възползват точно от това. Днес сигурно са се пречупили и най-заклетите мечки, изчаква се всички да станат истерични и да купуват евра без да мислят, независимо от безумно високата цена. И сега моята идея, съдейки по това което аз си мисля и чувствам и опитвайки се да разбера какво си мислят големите акули, еретична но и смислена: всички сме чели теорията за добрите и преуспели трейдъри, че слизат от влака, когато вече и последните пътници се качват. Май този момент наближава и ще чакам това да се потвърди технически. Ако ли не, продължавам да си чакам за по-удобен момент да почна да си правя дълга. Само не ми се смейте за съжденията, но нали това е целта, да измамим маркет имейкърите и да се опитаме да разберем какво искат да направят, за да си постигнат целите.
Аре, че вече 100 часа стана. Лека нощ и успешна търговия на оставащите. Явно ще има екшън тази нощ.
Варна2,
прав си за падането.Този рязък ръст и мен ме изненада,дори ме плаши,
но като гледам индикаторите на Бил Уилямс са за нагоре.
Ще изчакам днес как ще се развият нещата и ако оставя отворени
позиции за следващата седмица,може би ще поставя плитки стопове
за понеделник.Това ще бъде стратегията ми.
Поздрави
Петър,
не зная какво ще става,само се возя на влака и мисля,
че пътува за Осло.
Успех
Това не е предпоставка за търговия!!
Коментар
�
eur/usd
Марио - средната ми цена в късите eur/usd вече е 1.3201
Стоп на 1.3320
Успех на всички Спекуланти
Марио, обаче един ден да реши да пада и ще падне като изгнила круша от осмия етаж. Също толкова лавинообразно ще бъде и в обратната посока. Но това всеки що годе качествен трейдър(смятам, че тук има много такива) ще съумее да обърне платната.
Коментар