IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/gbp

Иво не знам коя версия имаш голяма част от тях ги нямам и аз защото едновременно се работят от много различни хора.
    Просто го ползвай като графика и визия и разчитай на себеси

Коментар

• e/$

petre napylno syvpada s moqta ideq no se symnqvam da sleze pod 1,32 v skoro vrem po skoro 6te vidim 1,35
      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• e/$

Петър пуснах ти смс ще ти се обадя утре след обяд

Коментар

• eur/gbp

koko instalirah expert - startiram 1e ok poiaviava mi se grafika s razni liniiki -1 kade da tarsia tochkite-niama gi? 2 koga mi triabva parola?

Коментар

• e/$

Sell EUR/USD at 1.3240/45 Stop 1.3280 target and reverce at 1.3060/70
            Buy GBP/CHF at 2.1520/40 Stop 2.1480 target 2.1820 and reverce around 2.1850/2.1930
            GL

Коментар

• eur/gbp

Аз не играя сега ще се включа само ако видя нещо сигурно тая седмица мина добре за ме3н даже преизпълних плана си но в интерес на истината не очаквах над 1.88 и 1.32 до края на седмицата така че предпочитам да мисля в събота и неделя за другата.
              Марио метатрейдъра4 работи невероятно много е по лек и не товари комп но все пак видях една грешка както и да е май като функции е най-доброто за момента а като визия май цели новата генерация но това е друг въпрос. Тук някой писа че стс имали изключителни права за региона но смятам че това е глупост на някой работещ там но се надявам скоро да отворят сървър там - жалко че не ми харесват другите им инвестиции. Тъй като познавам хора от елана вкл и камен но не мога да разбера как най страхотно работещата фбк може да има такава система а не купи метатрейдъра а най-смешното е че ми отговарят да ама има по-добри от метатрейадъра. Да ама аз ако искам с кой да работя в бг - Пробвах и евър на демо и невероятна идея - онлине система да ама не при новини аз съм свикнал да ги видя първо и на сигурно да влеза и не работи. А истината е че могат да правят тонове пари ако някой си отвори реална с под 10к просто да го пуснат на демо и ако е добър да го прехвърлят след месец а иначе само да му пребират парите.
              Както и да е въпреки че не виждам смисъл да се играе все още през бг брокер аз ще отворя другата две реални с малки суми.
              Успех

Коментар

• expert

ami na moia variant ne be6e napisana na indikatora, zatova si ia dopisah.

iwo/raboti s 3.83

az se 4udia dali nqkoi znae dali ima ograni4enie vav vremeto za polzvane?
                Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• expert

id2, това за паролата го четох, но никога не ми я иска. Кога иска парола?

Коментар

• id2-bright

kakva versia na metatrader polzvate za experta? za da si ia kacha?

Коментар

• e/$

xpir@abv.bg-experta e tam , ne go triite
                      D.Y.F-091066

Коментар

• eur/gbp

Daywalker, ситуацията не се разви според очакванията ми. Обръщам платната 0.7013 със стоп на 0.6990. Чисто интуитивно е и искам само да видя какво ще стане. Дотук -17п. на малката позиция и ще рискувам още 23. Пазара е такъв тази седмица, че вече мога да си представя всичко. Бях виждал тренд, но с такъв импулс и такива размери, май не съм ) Говоря за всички двойки.
                        Специално за еврото - вече започвам да си мисля, че сме в 3-та, а не в 5-та вълна...

Коментар

• e/$

ako sleze pod 1.3218 e nadolu, ako ne sleze e nagore )

GL

Коментар

• exp

bnignt// na 30m za GBP/USD gledal sam samo 1E Trend sig 3.
                            iwo//hva6ta6 failove 1E Trend sig 3 i 1E Password i gi kopira6 v Experts/Indicators ot MetaTrader v Program Files. kato zarejda6 indikatora , parolata e 92000. Na 4ervena to4ka prodava6, na sinia-kupuva6.

Коментар

• id2

iny4e za eur/usd kakva ti e ideqta 6toto na demo sym bay ot 1,3220 s cel 1,35 6te vidim ama na real sym sys limit 1,3220 za vlizane bay.
                              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• id2

iwo ima read me fail tam pi6e koi failove kade se paste i sled tova se zaregda edin tamplate i si gotov.

Коментар

Working...
                                X