IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• id2

molia te obisni sled kato sam drapnal experta kak se vkarva v metetrader i kakvo se pravi za da se pusne?

Коментар

• еврото ке падне)

bnight bi li mi pratil experta na boji7@abv.bg.blagodarq.

Коментар

• experta na KOKO

tipichnoto kapanche pravi probiv - takmo se nakanich da si natopich ezika i to obarne - ama az sam strelian zaek na demo hahaha

Коментар

• еврото ке падне)

id2 na kakvi grafiki go testva 6otto to na 15min dava mnogo kratki signali a iny4e za evroto dano da stigne pak 1,3220 tova mi e noviq vhod as vlezoh na demo na nego sega 6te se opitam i na real a se symnqvam 4e 6te stane iny4e si prav tova e igra bez plan v momenta. Plana e samo 1,35
          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• experta na KOKO

тествах сигналите 1Еsignal3, това са тъмно сините точки за покупка и тъмно червените за продажба, като всяко закриване на позиция е сигнал за откриване на противоположна, резултата е 486 пипса за 2 седмици назад за GBP/USD. Изглежда примамливо. Ще видим )
            Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• еврото ке падне)

ima si koridor za denia ima si sreda - ne uspia da stigne do sredata -tragna dogore - varianti kato stigne nai gore ili ste prodalgi ili ste rekochira na pat kam sredata tova pone sa realni niva za igra drugoto e igra bez plan -igra sled pazara - a tova pochti vinagi e fatalno - uspeh

Коментар

• еврото ке падне)

gotov si s expert-a ama evroto ne pada gledam mai pak sme nagore.
                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• еврото ке падне)

bnight bi li mi pratil experta na ivanov_b@abv.bg . blagodarql

Коментар

• еврото ке падне)

iwo as ras4itam na 1,3190 na real za6toto mi pisna ot 4akane ispusnah da vleza na 1,3170 no i 90 6te vidim s cel 1,35 pone za sled sedmica nqkade tova mi e mnenieto experta btw so4i na dolo ot teku6ti niva sell s cel nqkade okolo 1,3190 tam se is4islqva i kanala na vyshodq6tiq trend ot dnes tova na 15 min grafika. Spored expert-a de.

Коментар

• еврото ке падне)

Miro tochno taka e US sa tezi ,koito se obiiavixa za slab dolar, a Trishe po izborno vreme , kakvi gi prikazvashe pomnish li za evtiniia petrol , $ pada i petrola poevtiniiava . Ne znam do kade , no granicata e preminata i $ veche e padnal , sled 5-6g moje i da pochnat da go yvajavat , moje i da si ostane v tova polojenie za vinagi i daje oshte po-zle ..
                      D.Y.F-091066

Коментар

• еврото ке падне)

iwo, на коя графика го гледаш? Аз мисля че ще ходи до 1,3250 първо.

Коментар

• еврото ке падне)

mai se e zapatilo kam 1.3204 ako stigne 1.32 ste prodalgi nadolo do dolnata granica ot dnes -uspeh

Коментар

• еврото ке падне)

nema da padne i ukraiana mai e tragnala kam evro za dnes moge no do nova 1.40 si e postigimo -uspeh

Коментар

• еврото ке падне)

abe to 4e 6te padne tova e pove4e ot qsno no si spomni 4e biugeta za tazi godina e is4islen pri sreden kurs 1,59 a vi6 kolko be6e po edno vreme toest dori da padne tova 6te e kym sredata na godinata tvyrde e dale4e da go mislim ot sega tyi 4e as sym za nagore s cel 1,35 a posle 6te vidim.

Коментар

• еврото ке падне)

1anti noviqt budget za 2005 e is4islen pri sreden kurs USD/BGN 1.66 lv

Коментар

Working...
                                X