If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
id2 na kakvi grafiki go testva 6otto to na 15min dava mnogo kratki signali a iny4e za evroto dano da stigne pak 1,3220 tova mi e noviq vhod as vlezoh na demo na nego sega 6te se opitam i na real a se symnqvam 4e 6te stane iny4e si prav tova e igra bez plan v momenta. Plana e samo 1,35
тествах сигналите 1Еsignal3, това са тъмно сините точки за покупка и тъмно червените за продажба, като всяко закриване на позиция е сигнал за откриване на противоположна, резултата е 486 пипса за 2 седмици назад за GBP/USD. Изглежда примамливо. Ще видим )
Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.
ima si koridor za denia ima si sreda - ne uspia da stigne do sredata -tragna dogore - varianti kato stigne nai gore ili ste prodalgi ili ste rekochira na pat kam sredata tova pone sa realni niva za igra drugoto e igra bez plan -igra sled pazara - a tova pochti vinagi e fatalno - uspeh
iwo as ras4itam na 1,3190 na real za6toto mi pisna ot 4akane ispusnah da vleza na 1,3170 no i 90 6te vidim s cel 1,35 pone za sled sedmica nqkade tova mi e mnenieto experta btw so4i na dolo ot teku6ti niva sell s cel nqkade okolo 1,3190 tam se is4islqva i kanala na vyshodq6tiq trend ot dnes tova na 15 min grafika. Spored expert-a de.
Miro tochno taka e US sa tezi ,koito se obiiavixa za slab dolar, a Trishe po izborno vreme , kakvi gi prikazvashe pomnish li za evtiniia petrol , $ pada i petrola poevtiniiava . Ne znam do kade , no granicata e preminata i $ veche e padnal , sled 5-6g moje i da pochnat da go yvajavat , moje i da si ostane v tova polojenie za vinagi i daje oshte po-zle ..
abe to 4e 6te padne tova e pove4e ot qsno no si spomni 4e biugeta za tazi godina e is4islen pri sreden kurs 1,59 a vi6 kolko be6e po edno vreme toest dori da padne tova 6te e kym sredata na godinata tvyrde e dale4e da go mislim ot sega tyi 4e as sym za nagore s cel 1,35 a posle 6te vidim.
Коментар