IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Плащайте на мен тогава(Петър спокойно-ще делим)
    Шегувам се.Човешко е да се сгреши,който не играе той не греши.
    Безгрещни няма!
    Почему Китай откладывает ревальвацию юаня?
    http://www.forexpf.ru/

За тези които не са прочели-интересен анализ
    Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• eur/usd

Пешо, Пешо! Пак показа че можеш само да губиш, първата ти прогноза от няколко дни и праз. Що ли ти плащахме за консултации.

26.11 00:37 Петър Караиванов: eur/usd
      Марио - средната ми цена в късите eur/usd вече е 1.3201
      Стоп на 1.3320
      Успех на всички Спекуланти

Коментар

• До Кики

Понеже нямам какво да правя(дано не дразня никого с постовете си)
        ще обясня специално за теб как съм хеджирал.
        Издължил съм еврото и съм хеджирал с gbp/jpy защото:
        ако е започне да пада спрямо $ то $ ще расте спрямо jpy и
        би трябвало да пада спрямо кабела.Така съм решил за себе си да се застраховам.
        Освен това gbp/jpy достигна нивото 191,което може да доведе до корекция(пак според мен)
        до 196.Използвайки тези наблюдения,съм взел решението си.
        Дали е правилно-не зная,тревожи ме факта,че и двете позиции вървят на +,
        а не би трябвало да е така.Кой бяга от добър профит,доволен съм,че печеля и
        съм обезпокоен,че това ми решение за хеджиране май не е правилно!
        Пища го за теб,но ако има някой мнение по въпроса с радост ще го изслушам.
        Човек се учи докато е жив.
        Поздрави

Коментар

• eur/usd

Dobro utro na vsichki traderi.Evroto si galopira nagore i mai 1.40 sthe stigne spokoino. Togava bi trqbvalo da ima vkluchvane ot strana na ECB.Na mene veche mi se sthe da vidq dalboka korekciq no ako q ima sthe e glavozamaivastha.Cqlata taq rabota e blagodarenie na usa.Sledq i usd/jpy zasthtoto na 100 drapnatite sthe napravqt vkluchvane.Uspeshen den na vsichki.

Коментар

• е/$

За вниманието,още вчера призовавах да се хеджира
            кой както сметне за добре.(Кики,не съм се бъзикал-беше сериозно)
            Поздрави

Коментар

• е/$

Светлин,абсолютно си прав,не го приемем като заяждане.
              Досега съм търгувал краткосрочно-най много 20 дни.
              Играта ми е с малки позиции(добавяния)по тренда.
              При върха който направи преди малко профита ми беше 450$.
              Поглеждам сега е 300$.
              Затова не съм поставил стоп.Ако търгувам дългосрочно задължително бих поставил стоп
              на 300-350п.Сега навярно съм по ясен.

Docomo,това навярно са дневнити търговци от изток-петък е все пак.
              Може и да е корекция-не зная,не мога да кажа преди да видя
              Успех ви желая

Коментар

• е/$

мАРИО ДА НЕ ПОЧВА ДЪЛГОЧАКАНАТА КОРЕКЦИЯ

Коментар

• е/$

Mario, ne go priemaj kato zajazhdane, no ne sym 4el za njakoj kojto ne polzva stopove da e pe4elil vinagi. Vse njakoga idva pozicijata kojato ti izjazhda pe4albite na vsi4ki predi tova. Neslu4ajno Larry Williams zavyrshva knigata si s "Always use stops." Tozi trend e meko kazano stranen i zatova trjabva da se tyrguva mnog vnimatelno.

Коментар

• е/$

пРИБИРАЙ ПОНЕ МАЛКО ОТ ПЕЧАЛБАТА, ДА НЕ НИ ЗАШЛЯПАТ ЯПОНЦИТЕ ПО РЪЦЕТЕ. ЯЗ ВЕЧЕ ПРИБРАХ 200 ПИПА И ИМАМ ОЩЕ 150 НО ЩЕ ГИ СТИСКАМ ЗАСЕГА.

Коментар

• е/$

dobro utro i ot men na demo si napravih udyra qd me e 4e ne mogah na real no kakvo da se pravi ako ne se bqh kolebal 6te6e da e druga situaciqta no kakto i da e. Tova oba4e opredeleno 6te go zakara na 1,35 drugata sedmica. Prosto ne vijdam kakvo 6te go vyrne v momenta to nqma d sleze skoro pot 1,30 absurt e prosto probiva e strahoten. Prosto tova naistina moge da e kraq na dolara kato svetovna valuta.
                      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• е/$

"Я ожидаю, что к концу 2005 года евро поднимется до 1.3750", - сказал Дайсуке Уно, из Sumitomo Mitsui Banking Corp (SMBC), отмечая при этом, что евро будет все увереннее играть роль мировой валюты. Однако Уно не исключает возможности скоординированных действий центральных банков США и Японии, направленных на поддержку доллара, в случае, если его падение продолжится ниже отметки Y95

В четверг UBS AG, JPMorgan Chase & Co. и Merrill Lynch & Co. понизили свои прогнозы по американской валюте. Согласно Merrill и JPMorgan. Доллар продолжит ослабевать на ожиданиях того, что власти не воспрепятствуют этому падению. Напомним, что в марте этого года JPMorgan уже понижал прогноз доллара до $1.37 с предыдущего прогноза в $1.30. UBS, крупнейший мировой трейдер на валютном рынке, также понизил свои прогнозы

Защо ли го поствам след като всички следите новините,сякаш убеждавам себе си в
                        настанилото се в мен убеждение - да поизчакам.
                        Светлин,знаеш ли,че много ми хареса играта без стопове(система Дон Карлос)само
                        дето не играя на контра а добавям по тренда.Докато седя пред ПСто съм без стоп.
                        Очаквам изненада от ЯБ,затова следя йената.Благодаря за съвета.
                        Успех

Коментар

• До Марио

Varna 2, mnogo si prav. Celia tozi trend be6e syzdaden s manipulacia ot US banki i fondove. Sega ve4e sled kato vsi4ki sa sylgalsni 4e $ te pada e vreme pionerite da si priberat pe4albite.
                          Mario sled rezki dvizhenia v tvojata poska e dobre da si priblizhish stopovete. Taka pone syvetvat Linda Raschke i Joe Ross.

Коментар

• Supertrader

За момента съм над +600п в е/$
                            +400п в gbp/jpy ако знаеш как ме сърбят ръцете да си ги взема.
                            Алчността в мен ги иска,разума казва-изчакай,подобре по малко
                            но да не изтървеш движението-това не е края.
                            Ще чакам,но вече няма да добавям.
                            Поздрави

Коментар

• До Марио

Има твърде много долари и те трябва да бъдат обърнати в евро .
                              Това ще сложи краят на долара като световна валута.

Коментар

• До Марио

В момента , ако някой се е наканил да купи $ , то той би искал да е единствения от нивото на което ще влезе , не знам колко би го устроило , имам идея , че би влязъл от Близкия Изток , за да баде тука с гап , а там ще ги изплаши направо и едва ли ще успеят да се включат , по скоро ще изпозатворят и с техните пари да се излезе на другите сесии .ТОВА СА СИ МОИ ШАНТАВИ ИДЕИ.И все пак картинката е такава , този които купи $ , трябва да е алчен , страхлив и пресметлив.Алчен=1.3470-80 мин.Вън от пазара съм , не ми допада!!!!!!!!!
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X