IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Книги, графики, анализ и друг bullshit

Добро утро,
    чувал съм за подобен подход при залози за точен резултат.
    Удвояваш сумата всеки път до постигане на успех.
    Изисква мнооого солидна сметка и здрави нерви.
    Успех

Коментар

Zdravei
      Probval sam ia tazi sistema,raboti dokato ne se sluchi nechto ot roda na USD/CAD9@004) i GBP/USD (1992).
      Ne zabraviai che tazi godina preobladavachtata i chast biaxme v reindjova targovia ,otskoro pochna ekchana i ostrite dvigenia,taka che vnimavai.Az sachto igraia bez stopove,no moiata systema e lixvena,tarsia korelativni dvoiki i pribiram rollovera.Minalata godina napravix dobri pari,tazi sam na mnogo malka zaguba.Stopovete sa naistina nechtoto ,koeto ne obicham,no pri rezki dvigenia i bez opcii si zaguben bez tiax ,poviarvai mi
      http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

Момчета, гледам ви много книги четете, анализи и графики правите... Това, поне за мен, е абсолютно губене на време. Аз лично съм изчел книги, достатъчни да запълнят едно средно голямо селско читалище. Ползата? Гола нула.
        Искам да споделя с тези които се интересуват моята тактика, която от 6-7 месеца работи безотказно. Имам силни съмнения че е подобна или същата като на Дон Карлос, но понеже той се отказа да сподели своята не мога да бъда сигурен.
        Има няколко неща, които трябва да се знаят предварително:
        1. Трябва ви голяма сметка (сметки). Сериозно се заблуждавате, че със сметки от по $500 или $1000 долара ще правите пари. Може от време на време да ви излиза късметът, но крайният изход е че ще си загубите парите.
        2. НИКОГА, ама наистина НИКОГА не слагайте стопове. Стопът е едно от умните изобретения на еврейската общност предназначено да ви глътне паричките. Както казах тактиката ми работи безотказно от 5-6 месеца. Изключение направих в Петък, когато сложих стопове (за пръв път от година насам) на няколко отворени поръчки, понеже нямаше да ме има пред компютъра цял ден. Резултатът - $4000 вътрешно отделение. Все още имам силно главоболие, но грешката си е абсолютно моя.
        3. Трябва ви здрав стомах. При начина на търговия който ползвам сметката ми през по-голямата част от времето е на сериозен минус, но затова пък печалбите са доволни.

Та, да си дойдем на думата. Системата, чисто и просто (като къпана блондинка) е прибиране на печалбите и удвояване на загубите.
        Аз основно ползвам две сметки. Когато влизам в трейд, посоката на пазара не ме интересува изобщо. Отварям в една двойка, в едната сметка нагоре, в другата надолу. Изчаквам докато едната позиция направи 100 пипса печалба и я затварям, а губещата удвоявам. Ако губещата продължи да губи, откривам нов трейд на мястото на затворения. При нови сто пипса пак взимам печалбата от печелившата и удвоявам губещата. Важното в случая е да удвоя губещата, а не само да добавя. По този начин губещата ми позиция е винаги на 40-50 пипса под моментният курс, така че ми трябва само една лека корекция за да изляза на печалба. А никой не може да ме убеди, че един тренд няма да има корекция, колкото и да е силен. В момента, в който изляза на печалба с губещата позиция и слагам trailing stop и отивам да си гледам кефа.
        Та това е, дами и господа. Забравете анализите и графиките. Според повечето от вас Петър прави супер анализи, дали е така си нямам идея. Вижте му препоръките от Четвъртък за Петък - всички до една са губещи. Е, каква ми е ползата от добър анализ, ако ще направя пет добри трейда и шестият ще ми разкатае фамилийката? Това е пазар на страховете и настроенията, а на тях сигурен анализ никой не може да направи, дори и да се казва Петър Караиванов. Логика във Форекса няма. Всички виждате какво става с долара напоследък - някой да има обяснение какъв е проблемът? Не е безработицата - в Европа е двойно по-висока. Не е дефицитът - в Европа има и по-високи. Не е икономическият растеж - в Европа са в пъти по-слаби. В петък гръмнаха бомби в Испания, които нямаха нищо общо с Ал-Кайда - по всякаква логика, еврото трябваше да падне, понеже това е европейски проблем, не американски. Не се опитвам да се заяждам а само да покажа че всичко е несигурно и на никой не трябва да вярвате 100%.
        Та това е засега, айде много здраве и късмет, че много писах
        In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• За съня

как може да спите -толкова пари витаят наоколо , а вие не знаете как да си ги приберете...

Коментар

• За книгата която търси New

за книгата boji7@abv.bg
            Благодаря

Коментар

пичове - вие с този перфектен англииски защо дремете в бг?

Коментар

• кики

използва се с цел да не останеш валат след като си хванал джакпота , а искаш и да останеш максимално за да обереш всичко възможно - има разни методи на търговия с различни изходи -един от възможните изходи е със тралинг стоп - осребряваш печалбата ако нещата се обърнат даваики достатачно простор на нормалните корекционни движения

Коментар

и на мен за книгата:

chumpe@mail.bg

Коментар

• Do bnight

Ispratix ti meil...ne vigdam nika ti vav foryma kakvo stava...
                    D.Y.F-091066

Коментар

Ако някой намери няколко свободни минути да ми изпрати книгата на e-mail-a ще му бъда благодарен.
                      miroslav_petkov77@abv.bg

Коментар

за книгата m13fx@abv.bg
                        Благодаря
                        мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инстументи

Коментар

MOZE LI DA MI PRATITE KNIGATA NA MAIL: jetpl@abv.bg

Коментар

• Въпрос

Ако някой намери време, би ли обяснил простичко ползата от trailing stop.
                            Благодаря предварително.

Коментар

КОКО радвам се, ако съм ти услужил. Успех в новото начинание.
                              Аз минах през подобна авантюра обучавайки брат ми. Заслужаваше си. Оказа се, че има страхотен нюх. А освен това имаше и съзнание, че инвестирам в него. Дано и ти случиш на подходящи хора.
                              Бъди коректен с тях независимо от всичко. Истинските хора това последното никога не го забравят.

Коментар

Сиганин още веднъж благодарско ако искаш запиши си icq 223429213

Коментар

Working...
                                X