IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• други bullshit

mario koq versiq na prince of persia po to4no poslednata the sands of time li. vi6 v data.bg ako tam go nqma ne moga da ti pomogna.
    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Книги, графики, анализ и друг bullshit

da syglasen sym 4e valutnite pazari sa malko zveno ot cqlata rabota plus tova as ne nablqgam samo na tehni4eski analiz naprotiv sledq ikonomi4eskite novnini i se vodq i ot fondament-a. No za vi6e obrazuvanie mi e malko rani4ko imam o6te edna godina dokyto zavyr6a daskalo i togava 6te sledvam nqkade ikonomika.
      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• други bullshit

Помагайте,
        търся ckrak prince of persia или нещо друго
        за да пусна играта.
        Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

bnight zabravih da TI kaja, ako ne znaesh angliyski i si zle s matematikata po - dobre se preorientiray.

Коментар

Одобрявам системата на "РРР" но тя изисква доста финансови средства. Предлагам друго , просто за мнение сред четящите и пишештите:
            1. Като се вземат лотовете на губещата или печелившата те да са винаги константа, примерно винаги купуваш през цент по един лот. Така няма да е необходимо да са нужни много пари. Рано или късно губещата ще коригира. При корекция от примерно само 3 цента , със 10 лота , а текущият курс е на 5 цента от осредненият на всичките 10 се изчистват само последните лотове които са на печ. т.е. последните 2 или 3 лота. С две думи купуваш през сто и продаваш през сто пипса. Системата е най силна при рейдж, но никога не губиш от стопове.
            Очаквам мнения от всички. Това е само предложение. Благодаря предварително.

Коментар

bnight zabravih da TI kaja, ako ne znaesh angliyski i si zle s matematikata po - dobre se preorientiray.

Коментар

bnight, zavurshi vishe obrazovanie , izuchi makroikonomika, mejdunarodni finansi, teoria na parite, Investicii, finansova matematika, korporativni finansi. VALUTNITE PAZARI SA SAMO EDNO MALKO ZVENO OT CIALATA FINANSOVA SISTEMA, Ako nablegnesh edinstveno na tehnicheskia analiz shte stanesh kato kon s kapaci - rano ili kusno shte se iznenadash nepriatno.

Коментар

PPP do momenta si imal kusmet che trenda ne te e nakazal. Az imam podobna taktika, no za ralika ot teb az durja da otvariam nachalni pozicii samo po posokata na trenda i ako ochakvam lokalna korekcia v sushtata posoka TAKA PECHELIA RANO ILI KUSNO stopove ne slagam zashtoto znam che moiata posoka e viarna i che protivnata posoka e vremenna i predizvikana ot spekulanti, zalagashti na trendovi korekcii i ogranichenia na zagubite sus stop orders.
                  Mnogo vajno e da gledam novinite predi otvariane - te opredeliat posokite na budeshtite dvijeshti se sredni.

Коментар

iwo otnosno metodite za tyrgoviq lubopiten sym ot kade naistina moga da si nameriq ne6to takova za 4etene po vyzmojnost na bg 6toto angliskiq mi e malko slab pyk ruski vyob6te ne govoriq nito 4eta tyi 4e ako znae6 nqkoe mqsto s tehniki na tyrguvane na bylgarski. Molq te dai nqkoi link ili posni nqkoi tehniki koito sa ti napravili vpe4atlenie. Ako ne te zatrudnqvam estestveno. Predvaritelno blagodarq.

Коментар

ррр - поздрави за това , че постна метода си на работа - лично аз именно методи тарся по книгите - а повярваи ми там има много - първото условие за сега за да разуча даден метод е да не е свързан с индикатор - има методи за дългосрочна тарговия - такива за3-5 дена -както и дневни - повярваи че запознаването с тях си заслужава времето - наи ценни са тези , които ти дават представа и за това как работи пазара - стоповете не са самоцел те са защитни, слагат се на определени нива според метода и логиката на пазара - печалбата не се остава да расте до безкраиност а са инкасира на части - ще го кажа кратко...отварят ти очите

Коментар

• Do bnight

supertrader as imah problemi s kompiutyra tazi sedmica za tova ne sym si proverqval nito mail-a nito sym vlizal vyv forum-a prosto typata 6taiga lepna nqkykyv virus i me ostavi bez net. ta 4ak dnes q opravih.Tyi 4e kato imam vyzmojnost 6te ti pratiq mail

Коментар

• други bullshit

new1,
                          Благодаря)

Коментар

• други bullshit

баре

Коментар

• други bullshit

Добро утро,
                              _ _ _ _ ти=командоси кръстословица
                              Помагайте

Коментар

Някой знае ли форумулата по която изчисляват camarilla нивата на съпротива/резистънс. Рових се в нета, намерих две формули, но не знам дали изобщо имат нещо общо с оригиналната.

Коментар

Working...
                                X