IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Forex индикатор Investor-BG

Здравейте колеги!
    Искам да направя едно предложение, по което моля, всеки който желае да изкаже мнение. Нахвърлям идеята в общи линии.
    Мисля си, защо не обединим нашите индивидуалности и не направим един наш Форекс индикатор. Да се казва Investor-BG, като сайта, в чийто форум пишем. Така ще ни помогнат и Инвесторите. Този индикатор - Investor-BG ще дава информация относно мненията на читателите за ВЪЗМОЖНО НАЙ-СИГУРНАТА ВАЛУТНА ДВОЙКА С ПРОДЪЛЖАВАЩ ТРЕНД. Всеки, който иска, може да дава своите прогнози коя валутна двойка според него и утре ще продължи тренда си. Така желаещите да вземат в предвид този индикатор ще могат да следят кой как познава и да играят с по-голяма сума за по-малко пипсове. Примерно с 10% от сумата за 10 пипса, вместо с 1% за 100.
    Създавайки нова тема - Forex индикатор Investor-BG ще могат да се следят резултатите. В темата всеки участник на ден ще има право да публикува веднъж прогнозата си. Всякакви други мнения извън целта на темата да са недопустими, с цел чистотата и лекотата на индикатора. За да се поощрят участниците да се води статистика на ТОР10 в табличен вид и всеки месец най-успешния трейдър да получава финансова награда. Предлагам и тази награда да бъде само 50% от сумата, която инвесторите могат да отделят, а другите 50% независимо колко са да се изпращат на дом за сираци. Така поне веднъж в месеца ВСИЧКИ ще сме победители и ще запазим човешкото в нас.
    Това е идеята ми в общи линии. Очаквам вашите конструктивни коментари!
    Бъди гъвкав, играй красиво, не губи кураж!
    Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, коит

Коментар

• Do кирил

KOKO ti 6te6e da mi pra6ta6 mail ako ne ti e problem po dobre da se razberem prez ICQ ponege sre6tam zatrudneniq s mail-a si v moment-a ICQ-to mi e 179085372
      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Do кирил

Марио здравей.
        В момента пиша някой идеи за другата седмица и ще ги постна по късно. Само с две думи да ти кажа идеята. Сигурно ще видим нов връх в евро долара. По всяка вероятност при отваряне ще бъдем малко надолу. Но най интересното което ми се върти в главата - от около 1.36 и 100 при йената очаквам съвместна интервенция на ЕЦБ и БОЖ за което много се говори а в последно време се намеква че това ще стане от около 1.45 аз имам основания да смятам че ще бъде доста по рано - ще поясня защо в анализа. Така че за да не изям дървото ще се включвам при удачни входове само в къси позиции.
        Успех

Коментар

• Do кирил

влез в саита които съм постнал - направи си регистрация - форуми - книги (список литератури) или на бест - там можещ да намериш доста мнения за автори и книги - има страници в заглавията1.2.3.4... обиколи ги алл - ценното е с много звездички -обективно мнение на много хора (реитинг) - успех

Коментар

• Don Juan

Благодаря
            На датата има пач-но сиди.
            Всичко е ОК
            Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• Книги, графики, анализ и друг bullshit

мм да bbbb, разбирам те защо мислиш така! не е необходимо да ми казваш повече достатачно е само да ми кажеш от колко време си на пазара за да знам каде си!

Коментар

• Do Mario

Марио питай на този сайт:
                http://www.comexgroup.com/forums/ind...2d&act=SF&f=18

Там са най-добрите БГ специалисти. Ще ти помогнат.
                Успех!
                Бъди гъвкав, играй красиво, не губи кураж!
                Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, коит

Коментар

според мен всичко това което ти изброи камикадзе е за обща култура - фундамент и .... ти е необходим ако си решил да отвориш позиция и да я затвориш след дълаг период , когато вече си спечелил достатачно и си преоценил ситуацията ... има и доста грешно разбиране в понятието тех анализ , поне така както се тълкува в бг - според мен тех анализа не е това което ни учат по курсовете , а правилното четене на графичната лента (графиката) и наи вече на това какви настроения се появяват на пазара в определени типови ситуации -това е какво става и защо става точно така - именно на тази база са повечето успешни модели - ключат е в израза типова ситуация

Коментар

fostarfx as sam ot malko pove4e ot 2 godini. Ne sam privarjenik na targoviqta na PPP, kato iskam predvaritelno da kaja 4e sam ubeden v polojitelnite rezultati, no spored men ne e profesionalna tazi strategiq poradi:
                    1. Ne se ot4ita stoinostta na parite v vremeto
                    2. prekaleno golqmo koli4estvo ot marjina e zaeto
                    3. ne bi moglo to4no da se opredeli o4akvanata dohodnost, maksimalniq vazmojen risk i t.n. A ot tuk i nevazmojnostta da se ima to4na i qsna predstava kakvo e finansovoto sastoqnie na dadeniq investitor ili organizaziq, koeto ne mislq 4e e mnogo provesionalno
                    tova ne e zaqjdane, prosto gledna to4ka, mislq 4e nai vajnoto v tazi rabota e da se znae kolko nai mnogo moje da se zagubi
                    uspeh na vsi4ki
                    i me izvinete za latinizata

Коментар

Иво, препоръчай заглавия / или линкове /. Re: - методи за търговия

Коментар

iwo blagodarq tova opredeleno bi mi bilo ot polza za da se nau4a na nqkoiq nova tehnika.
                        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

бнижхт - за съжаление в бг и тук сме безнадежно изостанали - на руски има доста , ако не и алл- forex.kbpauk.ru - forumi - knigi ili best - руския е доста по близо до българския от англ.-така че успех - това което постват господата като метод е базиран на играта на хазарт но дава резултат -е винаги има едно но...по важното е че си имат захват и специализация - а в това е същността на модела - игра при определена ситуация с определени правила -ще поствам отсега нататак името на модела на всяка отворена от мен позиция и ако е успешна след като се успокои пазара ще обяснявам модела - така мога да ти помогна

Коментар

• bih jelal da spodelite, koi ot kolko vreme targuva

az sam na tozi pazara ot 2 godini, lubopiten sam vie ot kolko vreme targuvate na tozi pazar.
                            bez zna4enie dali e na demo ili real! 6te se radvam ako spodelite.

Коментар

Slushay Hari -tvurdenieto GUBESHTATA POZICIA RANO ILI KUSNO KORIGIRA . Ako imash neshtastieto da uluchish stupaloto za sledvasht otskok na trenda shte triabva da ostavish dulgovete si za pravnucite si. A pri golemi amlitudi stopotvete sa vredni

Коментар

• други bullshit

В датата няма
                                последната
                                някой друг?нещо pls
                                Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

Working...
                                X