IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За книгата която търси New

Да си жива и здрава джанъм
    За хубавите обяснения - заслужаваш. Имаш го.

Коментар

Privet na vsichki

Ciganino,
      Mojesh pri izprashtane da izpolzvash edna ot slednite opcii pri mail-ovete, za da poluchat ot teb edno pismo poveche hora:
      CC - na tekusht e-mail, pribavqsh nov adres - t.e. edin i sushti mail prashtash do poveche ot edin chovek
      titulqrut shte vijda do kogo oshte si izpratil mail-a
      BCC - Sushtoto kato CC, no ne se razbira na kogo oshte si izpratil - t.e. skrito kopie

Pri veche izpraten ili poluchen e-mail, kakto e v sluchaq , na izprateniq veche ot teb kum KOKO e-mail davash FORWARD , t.e. - nqkakvo pismo,koeto imash v poshtenskata kutiq go preprashtash na drug
      primer: sega ako otorish izpratenoto do KOKO pismo i dadesh FORWARD i napishesh tochno moq e-mail , koito e : did63@yahoo.com i az shte polucha knijkata bez ti da q attachvash nanovo
      Ako iskahs, opitai, shte se radvam da q polucha.
      TX
      cigankata

Коментар

Имам поща, благодаря ти .

Коментар

ciganin vijdam che imam goliam mail - no utre shte se zanimaia da go postna v free adres. I az distancionno go teglia.
          Blagodaria

Коментар

Току що ти я пратих New.
            Дано да е без проблеми.

Коментар

След 20 мин мисля, че ще я имаш и ти.
              Прощавай, но не знам как да изпратя един файл на 2 адреса и затова сега отново атачвам.
              Може би трябваше да ги разделя с запетайка (адресите), но не исках да рискувам.

Коментар

Изчакай малко, едва сега я пратих на КОКО.
                Много бавно става.

Коментар

Сиганина, все още не съм получил. Коко ти получи ли ? Подходящо е да се качи на сървара с литература за Forex.

Коментар

Архивирах двата тома в rar файл. Големината му не е малка - 6,16МБ. Изпращам го на КОКО и New, като искрено се надявам да я качите на някое фрии за да се разпространи. Аз поради местоположението ми нямам достъп до бългърските фриита.

Книгата е най-доброто, което съм чел за света на финансите. Отвори ми очите за много неща.
                    Желая Ви успех и търпение в четенето!

Коментар

• малко алхимия

Мисля, че е ценна и затова я търся. Конкретно за forex няма да помогне. Но имам желание да я прочета.

Коментар

Сиганина, моят e-mail е : newinvest@abv.bg. Благодаря ти за помоща .

Коментар

Ciganin molia prati mi i na moia mail ak@netbg.com el versiata ako niamash nishto na protiv
                          Predvaritelno Blagodaria

Коментар

Ciganin pak ti blagodaria
                            Knigata na sharp mislia 4e ia ima na balgarski no ne sam ia 4el. Neia 4ovek moje da si ia nameri i ot amerikanskia kulturen centar na karnigradska. Predi vreme ia imashe i v knijarnica otvoreno obshtestvo.
                            Shto se otnasi za bodi ia ima na balgarski - sashto ne sam 4el varianta no kazah che e mnogo cenna
                            Uspehi

Коментар

• малко алхимия

NEW knigata e neveroiatna i ako shte se iaviavash na izpit za cfa ne ti triabva da plashtash kursove - tia ti stiga. No ako iskash da ia 4etesh zaradi forex ne smiatam che shte ti pomogne s neshto. No vapreki tova v tqaia kniga se kazva mnogo pove4e ot drugi vzeti zaedno dori i ako iskash ot obshta kultura da ia prochetesh

Коментар

Ти нали питаш за Sharpe, W. F., G. J. Alexander, J. V. Bailеy, Investments, Prentice Hall International, Inc., New Jersey, 1995 ?

Той КОКО по навик пак се обърка с тази преведената на български от Зви Боди
                                Тази, за която питаш я нямам - не можах да я изтегля. Обаче имам тази преведената на български - 5 издание на английски в 2 тома. Българската версия е превод на 3-то издание от 1994. Моето е много по-актуално. Теглих я над 9 месеца стоейки на опашка. Та ако я искаш, дай си е-mail, ще я имаш. Фрееееее.

Коментар

Working...
                                X