IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• H&S

Varna2,
    Слагай си ADX когато искаш да видиш някоя фигура.
    Много хубаво рисува.
    Успех
    Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• iwo

Съжалявам инвестора са изтрили графиката ми така че няма как да видите че 100% се придържах към идеята си и че тя успя.
      Успехи

Коментар

• iwo

жоро - аз съм пълен новобранец - мозъка ми стига да си анализирам своите грешки и слабости и да схвана нещо , когато го чета и го оценя за интересно като идея - затова ще ти поствам само някои идеи , които за мен лично не са лишени от логика 1. да се влиза на пазара подготвен 2 ако пазара не тръгне така както си го представяш да излизаш веднага(минимум загуба - заради неправилното решение или заради риска)3.да се влиза с една и съща позиция и да не се добавя 4 .да се фиксира печалбата на части , а не да се търси максимума и. Тези правила са за мен и за корекция на моите слабости .Основното е 1. Там е сложно но има доста книги за това . И защото съм новобранец не ползвам индикатори а се съсредоточавам към графични модели . Кога мога да влеза на пазара - ами само тогава когато дадел модел ще сработи веднага , ако ли не затварям на загуба . Това е

Коментар

• H&S

Вярно, 15мин. звучи несериозно.
          Къс съм и мисля да се доверя на това предположение за да закрия късата около 1.3360 и там да купя със стоп и обръщане на 1.3340.

Коментар

• H&S

Varna2,
            прав си,но това е на 15мин.

Коментар

• d

Не днес не съм го слушал той даде сигнал за продажба от 1.9464 и за изход на 1.9448 щеше да съм пак на профит ако го бях слушал но не се съобразявах с него. Вчера ми крещеше за дълга преди мен и аз го мислех но ме беше страх

Коментар

• d

Коко винаги ли чакаш поне два сигнала от експерта за да отвориш позиция ?

Коментар

• d

Ако стигне 1.9482 ще затворя 1/3 късата на 0 и като резултат ще имам над 50п профит или за данъчните около 1850 гущера
                  Успех
                  П.П.
                  Надявам се това да не стане и отново да добавя надолу

Коментар

• d

Ударен ми е плаващ стоп - мен ме нямаше - има вероятност скоро да затворя и последната третина

Коментар

• d

Имам две трети затворена на 1.9430 и с една трета още съм къс
                      Успех

Коментар

• iwo

Иво, можеш ли да обясниш накратко системата по която търгуваш. Примерно по какво определяш каква ще е посоката в следващите няколко часа или за деня, между какви ще са важните нива на съпротива/подкрепа, кога да прибираш печалбата, къде ще е входа. Ако не те затруднява понеже моята система е в процес на разработка.

Коментар

• H&S

Това ми се привижда на 15мин. график при евро/$.
                          Проекцията е на 1.3360.

Коментар

• DDDDD

Тук ли си?

Коментар

• iwo

Kakva e tazi modelna stryktyra , az vijdam samo saprotivi i podkrepi .I ako Soros pak gi razbira tezi raboti , toi ne e li po goliiamata i sigyrna pliiachka .T.e. chaka niiakoi da ponapraviiat xybavichki pozicii i da gi zastreliia s mnogo pari . Toi e spechelil prekaleno mnogo , mai poveche se e zanimaval da xodi po obiiadi i vecheri s tozi ili onzi , otkolkoto da sledi pazarite s drygi dymi Zagovori .
                              D.Y.F-091066

Коментар

• e/s -forex

Иво,
                                ако имаш нерви-чакай

Коментар

Working...
                                X