If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз вече съм си резервирал печалбата в кабела може би има още потенциал надолу до ниското от 12.02 около 1.9170 но това не ми е интересно - вижда ми се нещо път към дори 1.9848 тая седмица /1.618 от 1.7705-1.8617-1.8372 / и това ако стане макс ще се изкефя на една много къса къса или за ония 400п дето няма как да станат според някой
Не марио не знам защо не успявам към техния - към едни братушки алпари или нещо от сорта не го помня - не е на тоя комп. Ако искаш ще ти изпратя на мейла защо мисля че е много добър - няколко нови възможности има - доволно май това е най доброто към момента
Марио като стана дума от три дена при руснаците пробвам новият метатрейдър и съм сигурен не даже убеден че е нещо невероятно - жалко че тук още никой не го ползва за реал. Заеби дизайна и шариниите всичко е 6 иначе - абе може и още неща до кажа но не са ми платили да ги рекламирам. Бъзика на страна много резервирано подходих и съм очарован
не е проблем броя на загубите - проблем е размера и - а алл се свежда като решиш да си теглиш парите сметката да е пораснала и да я има и след 10 години
Много ми се искаше да сгреша и да се опитам реално да покажа как по моята стратегия ще си избия загубата - крайно време е от 4 седмици нямам загуба - но има време
Успехи
Коментар