IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• e/s -forex

малко мисли(не сам чел още теория на хаоса) но досега пазара ми изглегдаше като хаос - благодарение на новата моделна структура ми прилича на дискотека ако знаеш коя песен свири ще танцуваш сащия танц - а не са ли това настроенията на пазара за които плямпа сорос

Коментар

• e/s

now model slizane w koridor pokupka na min prod na maks

Коментар

• KOKO

KOKO - звъни един тел.ако обичаш, че немога да намеря къде съм записал твоят .

Коментар

• CAD ???

Spored men reindjat e 1.1920-1.2100

Коментар

• CAD ???

sell 1.207 stop 1.21 t.p. 1.198

Коментар

• CAD ???

e tochno de - tazi grafika e "na obratno", taka che vsichki sme za 21-2150

Коментар

• eur/usd волф

start -

Коментар

• CAD ???

Izvinyavam se, che se mesya, no dokato pazarat e nad 1.2030/40 targetat e 1.2100/50

Коментар

• CAD ???

moga samo da kaza che predi 10-tina dni vidjah tazi kartinka i se pozicionirah dobre ) Samo da utocnja che ne sam day-trader...

http://www.chartsignals.com/charts/cd24nov04.gif

Коментар

• CAD ???

колеги няой интересува ли се от канадеца... току що пак го отнесоха. има ли някой да сподели нещо ??

Коментар

• eur/usd волф

Iwo, blagodarq za otgovora.
                        ako iskash, pishi mi na maila - did63@yahoo.com. Shte ti pratq nqkoi moi stari grafiki za wolf i shte gi obsudim

Коментар

• EUR/USD

Надявам се повече хора да са успели да се възползват от случващото се. Само ме е яд, че не удължих долара с/у канадеца.
                          Работа и заплата?

Коментар

• EUR/USD

Евала Варна аз си гарантирах една печалба все пак и отивам на кафе
                            Успехи

Коментар

• EUR/USD

Аре браточки на късите евра(поне още малко). Тази цел 1,3250 може и да не я стигне, но и 1,3390 ще ми хареса. КОКО, етот раз пак сме на едно мнение и риска се оправда.
                              Работа и заплата?

Коментар

• eur/usd 2 върха

затворих алл

Коментар

Working...
                                X