IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Опции

Ikonom - и ти ми харесваш пич, но в каеството си на какъв ме питаш?
    Ако се чувстваш учител - изпитвай учениците си, ако си ученик - плати си за обучението :-)

Коментар

• Опции

иконом зададох прост въпрос но няма отговор??????
      това ли те научиха в лондон?
      за пешко знам че за нищо не става.

Коментар

• Опции

Razlikata e, che evropejskata se exercise-va samo na expiry date, a ameikanskata po vsjako vreme. Ako mi otgovorish na moja vqpros, njama nuzhda da mi davash 5 lv.

Коментар

• Опции

Ponezhe mi haresahte pichove, eto vi edin lesen vqpros da vidim dali razbirate, eto vi edin lesen vqpros:

Imate Ecall/$put i $call/Eput. I dvete sa evropejski opcii, s ednakqv strike (exercise) price and date - sled 1 godina i na 1.25 dolara za evro. Da kazhem, che v momenta kursqt EUR/USD e 1.35, a ednogodishnijat dolarov LIBOR e 5%. Ako Ecall/$put struva 5 centa za dolar nominal, kolko struva (v dolari) $call/Eput???

Коментар

• opcii

неграмотен - за 5лева няма дори циганка на ръка да ти гледа.Явно доста си го закършил.....

Коментар

• Петър Караиванов

Опшън промоутъра, каква е разликата м/у американска и европейска опция ??????

Коментар

• opcii

обявявам награда 5 лева който ми каже каква е разликата м/у евро и американска опция.

Коментар

• opcii

неграмотен - Оооо... свещенна простоа...... :-(

Коментар

• opcii

иконом,може би ти ще ми обясниш разликата щом си завършил FSA.
                    та каква е разликата м/у американска и европейска опция ?

Коментар

• opcii

Ikonom - и как мислиш става ОТС ? Да не мислиш, че моя брокер седи на "течение" и носи риска до отваряне на борсата ?

Коментар

• opcii

Иконом ама и ти какви ги говориш.Пешко всичко знае.той е с трето отделени ама ЛОШО НЕМА.

Коментар

• Опции

Negramoten, ne se kazva execute, a exercise! T.e. ne izpqlnjavam opcijata si, a ja uprazhnjavam.

Коментар

• Опции

Опшън промоутъра, каква е разликата м/у американска и европейска опция ??????

Коментар

• opcii

Imah predvid, che organizirano (na borsa) opcii se tqrguvat samo na PHLX. Estestveno, che povecheto golemi banki shte quote-vat ceni na opcii, nali tova i kazah: izvqn PHLX vsichko e over the counter (OTC). Az misleh, che ti imash posrednik, kojto ti izpqlnjava porqchnite na PHLX. A ti mi kazvash, che tqrguvash direktno s banka. Jasno.

Inache ne vjarvam da sa me "podveli" za informacijata. Tova e na izpita na Financial Services Authority (FSA) v UK (kojto trjabva da vzemesh, za da mozhesh rabotish v sferata na finansite), a az go vzeh v 2002.

Коментар

• Опции

карлос не го слушай тоя НИЩО не разбира от опции.
                                не повече от 1% от опциите се екзекютват.
                                тоя щом ти говори за екзекюшън все едно да изкаш да екзекютнеш фючърс.
                                не че не можеш но никой не го прави просто защото няма смисъл.
                                я го попитай каква е разликата м/у американска и европейска опция като е толкова отворен.

Коментар

X