IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• жарко

Интересни разсъждения за любител, но не виждам на какво се базираш? Това, че работя с валута от 1977 г не означава, че по това време, а и сега, живея там, където и ти. А с усредняване започнах от осем месеца, до тогава ползвах твоите методи със стопове и т.н. Което обаче едва ли те интересува, както и мен твоя начин на работа. Желая ти успехи във форекса, а и ако някои ти каже да прочетеш някоя книжка не му се обиждай чак толкова, не е лош съвет А лошото ти настроение днес ми е известно на какво се дължи, и аз подскачам като ми е вътрешно... Ама не се стягай толкова, пари се печелят, нервните клетки не се въстановяват. Може пък утре да ти върже и да не ти отнесе стопа...

Коментар

• жарко

egati na 1 p pred stopa na usd/bgn mi zabi deltata i to samo na tazi dvoika..i to pri samia vrax sled restarta se opravi ....uspex na vs

Коментар

• жарко

import prices 0.2%/prior -0.2
        jobles 333k/prior336K
        retail sails 0.7%/prior -1.1%

Коментар

• eur/jpy

sell 136.19 stop 136.65 TP 134.8
          Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
          [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• eur/usd

sell 1.2292 stop 1.2335 TP 1.218/1.217

Коментар

• жарко

import prices 0.4%/prior -0.2
              jobles 340k/prior336K
              retail sails 1.2%/prior -1.1%

Коментар

• жарко

Jarko mnogo dobre 4ove4e
                makar 4e mojat mentor ot DB mi beshe kazala v samoto na4alo 4e e po dobre da zagubja pone 1 account
                pozdravlenija oba4e
                respect

Коментар

• жарко

Балък нямам нищо против за теб да съм простак.
                  Не знам кого точно се опитваш да излъжеш,мен или себе си.
                  С усредняване за 5 години е оцелял-ха ха.
                  А за 1977......да бе нали и тогава имаше левове та то си е валута.И като си купиш две бири от супера
                  си един вид търговийка.
                  Брато що не ходиш да си премериш температурата?
                  То Слънцето пече ама чак пък толкова.

Коментар

• жарко

Може и да съм смешник, но претендирам, че не съм простак, за разлика от теб. С валута се занимавам от 1977г. а на този пазар съм 5 години, но все още нямам загубен акаунТ. Ти можеш ли да се похвалиш със същото?

Коментар

• gbp

ma 200 1h 1.8298 , ma 21 i 55 ще се пресекат за нагоре..... ма 55 на 4h 1.8297
                      приличен res имаме на 1.8338 ...

Коментар

• mTrader

za nego niama zna4enie ima li novini ili ne-vinagagi si igrae (resp. pe4eli).

kato za na4alo na show-to mislia da prodam GBP/USD 1.8306, stop 1.8323.
                        Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• id2

а най-добре... "forget the news... remember the chart"

Коментар

• id2

При този тънък летен пазар,при тази волатилност - не ми се струва удачно.
                            Сигурен съм,че помниш bull trap от 7.05. и шоуто което спретнаха за 2-3 минути:
                            веднага след обявяване на данните в първите секунди 1 фигура нагоре до 1.215 и в следващите 2 минути 2 фигури надолу до 1.198 и накрая за десерт - дневно(а тогава и седмично) затваряне на 1.1880
                            Ще споделя и мнението на mTrader по въпроса ти - при новини,гледай да си настрани...
                            Късмет!

Коментар

• жарко

Балама/Балък на пазара съм от 7 години.
                              А ти.....?????
                              Какъв ти е бета за двата месеца?
                              Смешник

Коментар

• Chico

a moje6 li da mi kaje6 kak to4no se igrae pri novini, naprimer: slagam po edin entry-stop na 10 pipsa nadolu i nagore ot teku6tia kurs, ob6t risk 23 p. pri spred 3 pipsa za e/$, kato se izpalni edinia order slagam stop na 10 pipsa i go trail-vam v moiata posoka? taka pi6e v saita www.eurusdtrader.com

ti misli6 li, 4e e pravilno taka?
                                Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

Working...
                                X