IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• id2

Вили,допускам,че при слаби данни,позитивната нагласа към щатската валута може да се изпари много бързо и да видим успешен пробив над 1.233
    Но не допускам,че преди 3.09. ще видим дневно затваряне над 1.24
    Позволявам си да потвърдя още веднъж,че очаквам нива от 134/133.7 при eur/jpy и най-късно в началото на другата седмица продажби на кивито,както срещу долара,така и във всички кросове.
    9.09. (RBNZ) е далече...
    Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
    [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• 15.30

ataka na koe?

Коментар

• 15.30

Haide da naprawim edna ataka w 15.30, puk kakwoto stane. T.e. kakwoto ostane Koi e s men ?

Коментар

• Chico

chicago, zna4i smiata6, 4e e/$ e nagore sled novinite, taka li?
          Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• Elana

Спешно/Някой има ли впечатления от ЕЛАНА. Рекотират ли често? Бързо ли изпълняват поръчките? Как са при динамичен пазар? Благодаря ви предварително.

Коментар

• usd

Пореден,следната информация май ще ти е от полза:
              днес има падежи на опции на 1.2100 и 1.2400
              Не знам,дали при слаби данни и пробив над 1.233 гледката ще ти хареса...
              Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
              [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• petrol

Petrola v London napravi nov record !!! predi malko

Коментар

• жарко

Ако бях на твоето интелектуално ниво сигурно щях да ти отговоря по по-различен начин, но според мен на всички и така им е ясно колко ти е багажа. А би ли споделил каква е твоята система на работа и колко още мислиш да се задържиш на въртележката? Да се обзаложим ли, че няма да са повече от два месеца?

Коментар

• EUR/USD

Здравейте.Гледам лимитите ми са се изпълнили до 1.227.Мисля,че
                    по-нагоре трудно ще се качи и слагам последния лимит пак на 1.227.
                    След това мисля да се облегна и в 15:30 да се наслаждавам на гледката.
                    Успех.

Коментар

• Абе хора !

Защо сте такива ТАЛИБАНИ !!!
                      И вие дето не четете ТП и вие които го четете.
                      Все пак сме в 21 век и не мисля че дали някои чете нещо или не го чете е лошо или хубаво.
                      Нямаше нужда да го коментираме толкова ... брей от една шега колкоз словоизлиания излязоха. Не исках да обиждам ЖАРКО само му показах че това е шега и му обясних с кой и какво се шегувам. Това че не чете ТП си е негово право и в това няма нищо лошо.

ПП. Аз пък го чета когато имам малко време ... харесва ми как се гаври с цивилизациата ни с неговия тънък хумор.

Коментар

• gbp/nzd

2.77 - ne e li kriti4no?

Коментар

• matematika

A tva e verno, ama i da risuvam nqmam vreme...

Коментар

• matematika

Gledam dolu za accounta na Karlos. Ako ima biznes i parite mu se vurtqt tam i kogato mu se nalogi gi vkarva po smetkata si-togava strategiqta mu e dobra. Vseki sam si namira svoqta i precenqva kolko mu stigat 10,20, ili 50% Az li4no ne moga da se pohvalq, 4e moqta e uspeshna-tryabva da pomislq oshte malko. Done tova obqsnenie beshe za da ne pomislish, 4e se podigravam s usrednqvaneto..

Коментар

• matematika

Т.А.D. братко ,за съжаление си.
                              Смени този бизнес с литература,поезия,изобразително изкуство.
                              Ти просто не си за тук.

Коментар

• nzd/usd

Chicago
                                ne sam imal predvid da komentiram kakvo to4no si napravil -nito sam az 4oveka nito tova e moy business
                                a da se pravja na maj sas nov nik njamam nikakvo namerenie
                                izvinjavaj ako sam te obidil s neshto 4ove4e - vijdam 4e si edin ot malkoto znaeshti kakvo pravjat traderi vav tozi forum
                                a prognozi nikoga ne sam 4el
                                tva si e moja EW target( koyto kakto varvi maj njama da bade dostignat i shte se zadovolja s po nisko nivo)
                                a mojata prognoza e za dfale4 po niski niva ot 0.64
                                kasmet

Коментар

Working...
                                X