IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Позиции/PPP

ами само един въпрос :не е ли по лесно въобще да не играеш - вместо да играеш едновременно на червено и зелено когато можеш да нацелиш нулата? а и да платиш двоина комисионна на маркетмакара за това че си играл?

Коментар

• ei tay se pravi

Vzeha nagradata za dve mnogo vazhni statii:

Tazi ot 1977 za dynamic inconsistency na parichnata politika i tazi ot 1987 za real business cycles - teorija na ikonmicheskite klebanija, spored kojato te sa rezultat na ekzogenni realni shokove (t.e. ne ot parichno estestvo) vqrhu proizvodstvenata funkcija. V tjahnata teorija njama pari, cenite sa perfectly flexible i njama nezhelana bezrabotica. Ima samo zamjana na trud sqs svobodno vreme. Az lichno ne vjarvam na tjahnata teorija, no mi se struva mnogo elegantna matematicheski. Kakto i da e. Idejata mi e, che v teorijata im njama nishto, koeto da kazva, che po gledajki predishnite cikli, mozhe da se poznae bqdeshteto. Izobshto vqv vsichki podobni teorii ot Chicago kato aksioma se priema, che pazarite sa efficient.

Коментар

• Позиции/PPP

Е, хубаво, щом казваш, ще приема че си прав. Явно това, което гледам на мониторите си е илюзия...
        In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Позиции/PPP

"Както също писах, ще затворя която направи 100 пипса печалба и ще удвоя губещата. Ако още нещо не ти е ясно, питай."
          а сега ме слушай!няма да повтарям.в монета нямаш позиция и си на минус 70 пипса.ако пазара отиде
          нам къде си ще отвориш нам кво си НО в момента си FLAT!!!!!!!!!!!!

Коментар

• ei tay se pravi

ikonom,
            Може и да бъркам,но мисля,че беше цикличност.....
            Не мога да си спомня как точно?
            Ти знаеш ли?кажи ако знаеш моля.
            Поздрави
            Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• Позиции/PPP

Неграмотен, що ми разваляш happy hour-a? Както казах, отворих хеджираща дълга от 1.93. В момента имам дълга с 35 пипса минус и къса с 35 пипса минус. Както също писах, ще затворя която направи 100 пипса печалба и ще удвоя губещата. Ако още нещо не ти е ясно, питай.

Коментар

• ei tay se pravi

Дон Балон,я вникни в това което си изблеял.....

"Петър има много кусури, ама на мен от самото начало ми е носил само полза. Даже и като бърка, понеже не веднъж е бил далече от истината."

Това може да си го прасне като девиз в "неговата" книга...

P.S. "Дайте да го направим заедно! ПОНЕ ВЕДНЪЖ" - Не става,не си падам по мъже.

Коментар

• ei tay se pravi

Nobelovata nagrada ja vzeha Prescott i Kydland taja godina. Az ne znam te da imat neshto pisano za vremevi cikli.

Коментар

• Позиции/PPP

"Отворих и дълга хеджираща в Кабела от 1.93, понеже нещо много яко тръгна срещу мен късата. Ще затворя първата, която направи 100 пипса."

PPP нищо не си хеджирал!просто си затворил късата и си взел загуба.всичко останало е за твое успокоение.
                    тук има доста като теб които явно незнаят какви точно ги вършат.

Коментар

• ei tay se pravi

Преди време постнах един дългосрочен анализ за eur/usd.
                      Прилагайки времеви цикли ми излезе към 2010г.
                      Проблема е,че използвам остаряла информация(сега не мога да се сетя името на руснака)
                      и от форума ми подсказаха за нова литература,която не упях да намеря(линка замина с една преинсталация).Тази година Нобелова награда по икономика-времеви цикли.
                      Днес пак имаше дискусия-тема прогнози(ако се върнеш назад ще видиш-днес)
                      и това,което постнах е новина а не цитат,който ме подкрепя(потвърждава мисленето ми).
                      Това е.
                      Подрави
                      Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• ППП

Лека вечер на всички и успешна сесия на тия които продължават.

Коментар

• ППП

И хубаво правиш

Коментар

• Почивка

Дами и господа,

Аз смятам за днес да се уволнявам. Оставям три отворени ордера, поствани по-рано, за утре.
                            Пуснал съм едни македонски музики тук, та сега трябва и бира да пия, еххх невольо, къде си да ме отървеш
                            Успех на всички спекуланти, както казва бат Петър!

Коментар

• dokato jaltite prevzemat sveta

Nikoga ne si go biiax pomisliial , silno eur e absyrd i smiiax , po-ydachno e mnogo drygi valyti da izmestiiat $ , no ne i eur , dali tochno tova ne e iztochnika na spokoistvie -us ne se trevojat che dolara shte propadne i eur shte go izmesti , ako e taka $ ima resyrs da poevtiniiava mai . E ne smiiatam che mogat da prekaliiat i da probiiat istoricheskoto nivo za poslednite 20g , do tam nai-mnogo...
                              D.Y.F-091066

Коментар

• ППП

историята не е колело та да се връща на старото место - света се развива - ако погледнеш последните 4 години е/д е нагоре (не е важно защо) по важно е къде ще е новия компромис - при всички положения малко по високо - и т.к взех маи да омръзвам спирам с бълнуванията

Коментар

Working...
                                X