IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Novini

JHB от коя книга е това?

Mario нали цитира един абзац, и после каза, че е за 10 години.
    И нали съм си кух кат лейка - не схванах

Коментар

• Novini

Ralf Vince провел эксперимент с 40 кандидатами наук, но не профессиональными игроками, и не статистиками. Им предложили сыграть в простую компьютерную игру, в которой они бы выигрывали 60% времени. Каждому дали по $1000 и попросили ставить столько, сколько они хотят, в каждой попытке. После 100 попыток, только 2 из 40 (5%) увеличили свои $1000.

Коментар

• Novini

ei tay se pravi,
        може ли да уточниш?кое как да тълкувам?
        Поздрави
        Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• Novini

не знам какво е еиа - но явно някои успокоява някого - че 41 долара на нимекс е супер цена и не е необходимо да се намаляват квотите - просто обработка на обшественото мнение- може и да не съм нацелил десетката, но се съмнявам

Коментар

• Novini

КОКО,поздравления за кабела 10*
            Още съм вътре,добавям по системата на Дон Карлос
            само че по тренда.Смятам да поизчакам.
            Поздрави

Коментар

• Novini

Ами нямат, те за това го обезцениха. Само че има някакъв лимит, след който слабият долар повече ще вреди, отколкото ще помага. Ей на, това е от днес:
              Nonpetroleum import prices posted the largest rise in 10 months in a possible early warning on inflation from the weaker dollar.
              Та това ако продължи няколко месеца наред и инфлацията скочи, лихвите ще се вънат нагоре и всичко ще си се въне в реда на нещата, тоест Евро/$ на около 1.20-1.25
              In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Novini

Марио как свърши днес денят ти гледам паунд иена върви по плановите ти
                Успехи

Коментар

• Novini

И как го тълкуваш ти Марио това?
                  Pitam seriozno.

Коментар

• Novini

Това е за 10 години
                    Не го казвам аз.

Коментар

• Novini

PPP, но ти забрави основния въпрос.
                      А той е: имат ли изгода управляващите най-мощната икономика в света от силен долар?

Ей с тоя въпрос си лягам всяка вечер.
                      Ти как виждаш нещата от там?

Коментар

• Novini

Отчет EIA: основные моменты
                        К 2025 г. спрос на нефть вырастет до 120 млн. бар. в сутки против 80 млн. в 2003.
                        Средняя цена барреля нефти должна постепенно понизиться к 2010 г. до $25 при условии стабильного курса доллара на уровне 2003 г

Коментар

• Novini

Това долното беше за ei tay se pravi

Коментар

• Novini

тоя тънък пазар се не знае до къде ще стигне

Коментар

• Novini

Ами, знам ли, дай да сравняваме.
                              В САЩ безработицата е 5 и малко. В добрите икономики на Европа е 7-8%, а като добавим целият Европейски съюз, картинката става все по печална...
                              С дефицитите картината е същата, макар че всеки гледа само Американският. Германия, Франция и някои други от години не могат да се вместят в допустимият от бюджета им дефицит...
                              Нормално GDP за Щатите - 3-4%.
                              Нормално GDP за Европейските икономики - 0-1.5%.

Всичко това е при едно идиотско управление на САЩ, което харчи по 450 милиарда на година за въоръжаване и 200 милиарда годишно за войните в Ирак и Афганистан. Въпреки всички идиотщини на Буш, Американската икономика е по-добра от Европейската и ще продължава да бъде поне още 5-10 години (докато жълтите окончателно превземат света).

Коментар

• Novini

не искам да се правя на господ бок , защото съм новобранец но прочети какво съм написъл по доло - ще го обесня -пазара не реагира навреме на падането на цените на петрола до нивата от 31 август - направи го с закъснение - това доведе до поскъпване на долара - преоритета в мозъка на тези които играят с много пари се измести върхи петрола- затова и пазара не мръдна нагоре при слабите данни по безработицата- след това когато петрола взе да се качва и надделя идеята за намаляване на квотите на предстоящата среща на опек петрола остана назад в преоритета а напред доиде данните по безработицата -започна закъсняло поевтиняване - докога -до като не се заформи графичен модел на волф - какво следва е божа работа но преоритета се промени пак

Коментар

Working...
                                X