IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• JPY

zdraveite,

probvam prodazba na EUR/JPY ot tekushti niva cel ...dokudeto stigne

uspeh na vsi4ki
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Наблюдаващ

Така си е )
      Дано са успешни
      Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• Превъплащения

лека

Коментар

• Марио

Здрасти, Марио, джъткам си малки позициики и наваксвам с форума, плюем го, не го харесваме и т. н., но си го четем :-))

Коментар

• Превъплащения

Здравей Наблюдаващ,
            Как си?

Коментар

• Превъплащения

Чудя се, защо поне по-отдавнашните участници се хващат на поредното превъплащение на Астор. За съжаление, знанията и опита му са комбинирани с доста странен характер. Та ако се проточи някоя непродуктивна дискусия, замислете се с кой говорите.
              Успех на всички, дори на раздвоените :-)

Коментар

• Позиции/PPP

Благодаря за обяснението - проблем при игра с входовете наистина е сериозен - често ми се случва да влеза просто еи така и да излеза на загуба - но това съм длъжен да го оставя в миналото

Коментар

• Позиции/PPP

Димдим, аз играя с няколко сметки в FXCM, които също не позволяват хеджиране в една сметка.
                  In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Позиции/PPP

абе вие си знаете.що си губя времето тук.
                    аре бесете се.що да ви отварям.

Коментар

• ei tay se pravi

ikonom,
                      Благодаря,не съм се интерсувал или чел -значи съм бъркал
                      Поздрави

Коментар

• Позиции/PPP

Неграмотен, явно някъде позволяват противоположни позиции в една и съща двойка.Което за мен е също много добра услуга, но поне засега при Делтата отсъства

Коментар

• Позиции/PPP

А кабела ще си го държа с тези 70 пипса загуба, докато направи рязко движение.

Коментар

• Позиции/PPP

Иво, преди няколко дни обясних защо и как го правя. Играя в двете посоки, ако не съм сигурен в посоката. Прилича на поставяне на стоп, разликата е че не губиш пари при ударен стоп. Ако днес Кабела беше продължил надолу например, нямаше да го хеджирам. Позицията ми във франка не е хеджирана, понеже смятам че е за нагоре.

Коментар

• negramoten

Spri se ne si prav, ako si izmestish poziciiata po tozi nachin , moje i da se spasish a moje i da ne se spasish .Vsichko zavisi ot tova kade i koga , shte se zatvariia pechalba i shte se ydvoi gybeshta , moje gybeshtata da da si prodalji na oshte zagyba a moge i NE , che daje s pechalba da se zatvori...
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Позиции/PPP

Неграмотен, също така държа от вчера дълга във $/Франк от 1.15, която в момента ми губи 5-6 пипса. Дали и това не е илюзия?

Коментар

Working...
                                X