If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чудя се, защо поне по-отдавнашните участници се хващат на поредното превъплащение на Астор. За съжаление, знанията и опита му са комбинирани с доста странен характер. Та ако се проточи някоя непродуктивна дискусия, замислете се с кой говорите.
Успех на всички, дори на раздвоените :-)
Благодаря за обяснението - проблем при игра с входовете наистина е сериозен - често ми се случва да влеза просто еи така и да излеза на загуба - но това съм длъжен да го оставя в миналото
Неграмотен, явно някъде позволяват противоположни позиции в една и съща двойка.Което за мен е също много добра услуга, но поне засега при Делтата отсъства
Иво, преди няколко дни обясних защо и как го правя. Играя в двете посоки, ако не съм сигурен в посоката. Прилича на поставяне на стоп, разликата е че не губиш пари при ударен стоп. Ако днес Кабела беше продължил надолу например, нямаше да го хеджирам. Позицията ми във франка не е хеджирана, понеже смятам че е за нагоре.
In the state of nature profit is the measure of right.
Spri se ne si prav, ako si izmestish poziciiata po tozi nachin , moje i da se spasish a moje i da ne se spasish .Vsichko zavisi ot tova kade i koga , shte se zatvariia pechalba i shte se ydvoi gybeshta , moje gybeshtata da da si prodalji na oshte zagyba a moge i NE , che daje s pechalba da se zatvori...
Коментар