IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Gbp/Usd и компания

zdravei Varna 2,

imai vpredvid, 4e sme decemvri = tunuk pazar, slad dolar i tn.
    rano e oshte spored men da se govori za obirshtane na generalniq trend.
    oshte pove4e, 4e ot ECB mnogo tiho skurcat sus zubi, a tova e pokazatelno.
    4akai da po4nat da revat i togava.

pozdravi i leka nosht
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• набл

метод на игра - костенурките играят на пробив , които често е лъжлив затова тогава ги правим на супа- например пробив за последните 20 дена на 1.5 - стария не по рано от 4 дена е бил на 1.4-отваряш къса позиция на 5 пипса под 1.4 (когато враща)със стоп на пипс над 1.5 - добър вход добър стоп

Коментар

• Марио

Не се притеснявай, мислех че е нещо кратичко, не го взимай толкова присърце ...

Коментар

• Gbp/Usd и компания

Марио, нека бъдем от далновидните трейдъри и да пробвам да се качим навлака първи, или поне да ни тегли със скейтбордове отзад по релсите. Нямам инфо, обаче като си гледам графиките все повече се убеждавам, че най-малкото започва сериозна корекция, ако не е обръщане на тренда. Отдавна чакам момента да направя това. Сега след това КОРЕКТИВНО ходене до 1,93++(на едночасова и т. н. графики ясно си личи), логично е да си продължи. Поне за кабела така ги виждам нещата. Не че днес не удължавах от 1,91++, но това беше възможност.

Все пак всеки си взема решенията сам, просто ми се струва, че моята идея е доста добра.
          Успех на всички!
          Работа и заплата?

Коментар

• Наблюдаващ

Хайде малко по късно или по добре на майла.
            Прати един на моя
            Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• Сьнят е необходим

Лека нощ на всички !! Време е да се вьзтановят силите ,защото и утре е ден ...
              Спокойни сьнища и успешен ден !!

Коментар

• Марио

Вчера ставаше дума за 4-та версия на МетаТрейдър, гледах на сайта на Алпари - там последното, което видях беше 3.83 или нещо подобно. От къде я сваляте 4-ката, че не ми се рови назад във форума?

Коментар

• Gbp/Usd и компания

Варна2,
                  дай инфо и недей така дастряскаш хората
                  знаеш ли как вдигат пожарникарите-тихо се съобщава,даже и да спят)
                  Сериозно,защо нислиш така?

Наблюдаващ,след няколко минути,ще взема книгите и ще обясня

Коментар

• Gbp/Usd и компания

Пичове, кабелчето, еврото и останалите дружки са изправени пред здрава тупалка.
                    За целта заемам дългосрочна къса от 1,9250 с много малка позиция и стоп 1,94.
                    Преди малко бях близо до голямото дърво, докато се опитвах да скалпирам кабела от същото ниво, само че с петорна позиция - доста призраци ми се привидяха като стигна 1,93++. Така или иначе затворих 4/5 и смятам да оставя трази 1/5 да зрее. Мисля, че рискът е повече от оправдан. Ако стане това, за което всички си мислят, просто ще си добавям сладко. Ако изгубя, поне ще знам че съм го направил с много здрава цел.

Успех на всички в това рудно начинание. Уважавайте си парите, шото много трудно се изкарват.
                    Работа и заплата?

Коментар

• Марио

Аз влязох къс с първия лот преди час-два, с готовност да добавям, ако качи повечко ...

Коментар

• Марио

Това "супа от костенурки" няколко пъти го срещам из форума, какво значи?

И на теб успех!

Коментар

• Наблюдаващ

Бертрам и Наблюдаващ,
                          скъсихте ли вече eur/jpy?

Коментар

• Наблюдаващ

Смятам да почакам до 1ч да видч как ще е Я-та сесия и може да затварям
                            нещо ми прилича на супа от костенурки 100п за днес(до сега)стигат.
                            Имам нова тактика-понеделник и петък да не търгувам,е понякога може но
                            много рядко.
                            Успех

Коментар

• JPY

Ей, Бертрам, взе ми думите от клавишите, бе човек :-)))

Коментар

• Марио

Можеше и по-успешни да са, нали знаеш, винаги има какво да се желае, но ние да сме живи и здрави :-))
                                И аз съм хванал GBP-то и JPY-та като тебе, ама от различни посоки - скъсил съм в GBP/AUD и EUR/JPY, пък да видим.

Коментар

Working...
                                X