IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Марджин левъл

Kакви са ви очакванията за другата седмица в eur/usd. Аз лично мисля, че Америка сега правят малко военни маньоври и ще зацепи пак на север. Гледат да успокоят духовете в Европа, Азия и навсякъде, където вече силно се недоволства. И пак ще си гонят своето. До къде най-много очаквате да пада?

Коментар

• Марджин левъл

Ами тогава при 1:200 си е най-далаверка. Най-късно се довнася, ако губиш. Защо не изберете 1:200, а избирате 1:100. Аз пак не схванах

Коментар

• КОКО

И аз не бих играл така. Но човекът има пари. Ливъриджа или ефектът на лоста при теб е по добър - тоест ти играеш с 1% твои пари и 99% привлечени, на пазара, а той с 20% свои и 80% привлечени
        Успех

Коментар

• КОКО

Благодаря! Ще помисля, но на пръв поглед не ме устройва. Най- малкото заради това,
          че системата ми не предвижда загуби. Най-много 4 годишно.

Коментар

• КОКО

при 1:5 гаранционен депозит 20% тоест за да играеш с100долара трябва да внесеш 20д а не 1д както е при 1:100. Печалбите са много по-малки но и рискът е много по малък.

Коментар

• КОКО

Поправка - 0.05%.

Коментар

• КОКО

Май е 0.0%, ако съм сметнал правилно. Не съм чувал за такъв маржин. Минималното
                е в CMS - 0.25%.

Коментар

• КОКО

Излиза, че 1:5 не означава 5% маржин. Колко % всъщност гаранционната сума при 1:5?

Коментар

• КОКО

Доне по е безрисково защото при 1:5 при 100 единици валута реално на пазара играеш с 500 единици валута а не с 10 000 както при 1:100 така че при една загуба на 100п в първият случай ти губиш много по малко при равни други условия - тоест ако акаунтите са едни и същи /не заради друго а заради факта че в първият случай играеш с 500 а в вторият с 10 000 на форекс и ако имаш 1 000 000 сметка по трудно ще я стопиш при добавянията/
                    Успех

Коментар

• КОКО

Многото пари не са проблем, но защо мислиш, че при подобна система е по-безрисково?
                      Според мене е точно обратното. При добавяне х 15 сумата ще се изчерпи. Имам предвид
                      и задължителния остатък 20% при повечето брокери, след което започва частично или
                      пълно затваряне на позиции. Но нали има и текущи минуси?! Акаунтът отдавна ще е
                      затворен и при по-малко добавки, освен ако не се довнесат пари. А при маржин 1%
                      евентуалната нужда от довнасяне настъпва много, ама много по-късно.

Коментар

• Кабел

Само като първа идея тук постнах една графика - може утре и да се разубедя но на първо гледане ми се струва че ако тръгне нагоре и мине 1.92 ще се качи в нова полоса и ще е добра поне 100пипсова дълга.
                        Но това е на пръв поглед утре ще продължа
                        http://golohoro.hit.bg/2.gif

Коментар

• Bnight

ОК бнигхт и само за да не продължат спекулациите ще допълня че нямам правото все още да нося и парадирам с “сертифициран финансов аналитик” защото нямам още трите нива надявам се скоро - юни да мога.
                          Успехи

Дон Карлос Благодаря - както ти казах моят познат работи с марджин 1:5 което е много по безрисково но трябват много пари.

Кабел - на пръв поглед може и да не се връща много надолу - форексман добри цели отгоре имаш

Успехи

Коментар

• Bnight

Oki KOKo opredeleno po kysno 6te se 4uem po Q-to as 6te sym vytre nqkade kym 7:30 do kym 8 i sled tova 4ak kym 10 6te vleza 4e vse pak dnes po4ivka.
                            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• КОКО

Ясно. Аз работя с маржин 1%. А както вече казах, при определяне на броя лотове с
                              които да влеза, също се ръководя от правилото "до 1%". Например ако съответният
                              акаунт ми е $ 20 000 или малко отгоре и правя сделка с USD/XXX, влизам с 20К или
                              гаранция $200 = 1%, при акаунт 40 000 - с 40к и т.н. Има и изключения.

Коментар

• malko plqva, ama mi haresva

инструкции на Далай Лама за новото хилядолетие:

1. Имайте предвид , че голямата любов и големите постижения включват и голям риск.
                                2. Когато губите, не губете и урока.
                                3. Спазвайте правилата: Уважение към себе си, уважение към другите и отговорност за всички действия.
                                4. Помнете, че когато не получавате това, което искате, понякога е голям късмет.
                                5. Научете правилата, за да знаете как порядъчно да ги нарушавате.
                                6. Не позволявайте малък спор да руши голямо приятелство.
                                7. Когато осъзнаете, че сте направили грешка, предприемете действия да я поправите.
                                8. Всеки ден прекарвайте известно време сам със себе си.
                                9. Бъдете отворен за промени, но не се отказвайте от ценностите, в които вярвате.
                                10. Помнете, че понякога тишината е най-добрият отговор.
                                11. Живейте добър, почтен живот. Когато остареете и се върнете назад във времето, ще се насладите отново на преживяното.
                                12. Нека атмосферата на любов в дома Ви е в основата на Вашия живот.
                                13. В споровете с хората, които обичате, говорете само за конкретната ситуация. Не намесвайте миналото.
                                14. Споделяйте знанията си с други. По този начин ще посттигнете безсмъртие.
                                15. Бъдете внимателен със земята.
                                16. Веднъж в годината посетете място, на което никога не сте били преди.
                                17. Помнете, че най-добрата връзка е тази, при която любовта Ви един към друг е повече от нуждата да сте заедно.
                                18. Съдете за Вашия успех по това, от което трябва да се откажете
                                при постигането му.

Коментар

Working...
                                X