IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Bnight

Кюто имах в предвид

Коментар

• Bnight

Първо изкарай един курс ФЛАГ правят добри.
      Ако имаш въпроси има вече и асоциация влез в http://www.bgafa.com/
      Ако не караш курс таксата ще ти струва около 800д но най добре завърши първо икономика каквито планове имаш.
      Успехи
      Ако имаш въпроси по-късно ще се чуем по майла

Коментар

• КОКО

Дон карлос благодаря. Имах в предвид 1%=1:100 точно за гаранционната сума говорих
        Благодаря

Коментар

• Bnight

KOKO da proverih o6te vednyj blagodarq iny4e ti kaza predi vreme 4e si iskaral CFA kakvi sa taksite za samiq ispit i kade v bg moga da go vzema.
          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• КОКО

Ако говориш са маржина като гаранционна сума по сделката, гледам гаранцията за
            първоначалния вход да не надвишава 1% от сумата на акаунта. Но доста отдавна
            вече не започвам с по-малко от 10 К, а ако акаунта ми позволява, влизам и с повече.
            Това за марж 1:5 не го разбрах.

Коментар

• Bnight

Бнигхт там има и доста форекс литература на по-долното ниво - голяма част съвпада с тая на бараков
              Успех

Коментар

• Bnight

KOKO blagodarq za link-a.
                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Kabel

неграмотен31, ако имаш някакво инфо казвай
                  ще се радвам да те чуя

Коментар

• Дон Карлос

Доне твоята система на игра е наистина много добра. За съжаление все още не мога да сия позволя. Познавам един човек който играе подобно. Той използва марж 1:5. Кажи ако не е тайна с какъв маржин работиш ти.
                    Желая ти успехи

Коментар

• Kabel

"a v Petak otvorih kasa v E/$ ot 1.32 i smqtam da q darga pone do 1.29, s dobavqniq po patq."
                      Не те съветвам да го правиш за сега.

Коментар

• KOKO

Да, точно така е. Форума става много труден за четене когато отнякъде изкача някой натоварен юзър като боко и вземе да излива излишна енергия. Аз неговите постове директно ги прескачам. Много ще съм щастлив ако всеки говори по същество и не се отплесва в някакви теми които са в страни от форекса. Имам по-добри начини да си прекарвам времето отколкото да седя 1 час пред PCто и да чета плява. А наитина от тука съм научил доста интересни за мене неща. Специално са ценни работите на Коко, Петър и други които се занимават сериозно.

Коментар

• KOKO

Добър и успешен ден на всички които и днес са пред мониторите. Коко , не се впрягай на разни анонимни писаници на хора които търсят непрекъснато сплетни и караници. За скромния ми опит във форекса доста неща изчетох и в доста форуми съм влизал , но такова отношение като в нашия форум никъде не срещнах. Необосновани подигравки , злорадство от грешна прогноза на тоя или оня, ако щеш и скрита злоба и завист , че другия знае и може повече . Нищо ново под слънцето с прословутия български манталитет. Че в тази връзка се сетих за една стара но много показателна поговорка - "Ще си извадя окото да я яд тъщата , че има сляп зет". И все пак надявам се , че ще намерим общ език да говрим нормално и само по - проблемите на пазара защото наред с мършата, тук има наистина хора от които може да научи човек нещо повече и с които може да се разговаря нормално.
                          Приятен и весел уйкенд !

Коментар

• KOKO

имам рег в монаитех под същото име - кои от многото форуми препоръчваш?

Коментар

• фин .анализатор

книга : инвестиции; автори боди, кеин, маркъс.905 стр голям формат на български;препоръчвам ксерокопие ще те подготви да си изкараш документа и ще ти даде доста познания - за съжаление няма да те научи как да печелиш за какво ще ти служи документа? за работа някъде или за управление на чужди пари като препоръка?това че си взел даден изпит не значи нищо зад граница а в бг няма да ти донесе добър доход - единствената полза ще ти е подготовката и разбирането на материята, но още веднъг подчертавам - това не е достатъчно да печелиш на форекс

Коментар

• KOKO

Искам да се извиня на всички за емоционалният ми изблик вчера. Наистина уважавам тоя форум и за това пиша тук. Нарекох го преди месеци веднъж чат защото над 90% от нещата които се пишат тук са излишни - включително и от нещата които пиша аз а и включително и тоя пост. Наистина смятам че една регистрация и модераторски права ще направят тоя форум едно много полезно и приатно място. Сигурен съм че с времето ще си изградим и собствен етичен кодекс и всички ще сме много доволни. Това и беше целта да посоча като пример монейтека защото там няма плява и хората живеят с него и в него независимо дали въртят милиони или стотици. Наистина си мечтая и тук да стане така.
                                Успехи

Коментар

Working...
                                X