IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• любопитно

Iwo prav si , malka poziciia i vse edno che si na nisak mardjin.Ima i variant da si go yvelichish.Obshto vzeto varianti mnogo -patishta mnogo.No da dobaviiash na Stock market e napravo bezymie , ima takiva deto i tam go praviiat.Tam riska e che akciiata moje da se srine na 0, t.e. kompaniiata da falira.I pak ima strategiia s dobaviiane i golemiia strax e samo tozi , no te pak kazvat -Kakvi sa shansovete IBM da gramnat -niiama shans..A na Forex dori pri nai-krotkata dvoika eur/shf ima edin ship , koito se e polychil predi dosta vreme ,no e jestok i ako niiakoi e imal poziciia v nego moment v eur iia e iztarval v dobaviianeto - losha rabota , vinagi ima risk .Takova neshto risk niiama -NEMA..
    D.Y.F-091066

Коментар

• само цифри

Mario bi li se obosnoval na kakvo se bazirat tezi cifri i v kakyv period ot vreme gi vizira6 ????? Ponege imam edni kysi evra da vidq na kakvo se osnovava analiza ti i dali ima smisal da gi dyrja po za dylgi4ko.
      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• любопитно

има ли значение с какъв деференциал ще играеш? като искаш 1/10 отваряш 10 пъти по малка позиция отколкото при 1 към 100 - или нещо греша или не разбирам идеята - 1/200 маи е позабранен за америка - марио това за стопа си е така , а за да се изпълни входовете също трябва да са точни - т,е да се влиза когато си предвидил модел, а не да се приема играта като работа на норма- буфет го е разбрал на борсите и успешно го прилага в бизнеса- когато нема изгодна инвестициа може и 2 години да няма сделка т.е не се плаши от застоя и не превръща разрастването в самоцел - при сорос идеите са подобни

Коментар

• само цифри

eur/usd-1.2743
          gbp/jpy-196.69
          gbp/usd-1.8661
          usd/jpy-106.56

Не гарантирам за точност-само виждане!!!
          Това не е препоставка за търговия!!
          Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• любопитно

Това дето е цитирал Марио беше добро. Всичко друго си е плява. Не се сърдете. Аз питах Дон Карлос, ако с 1:100 се довнася по-късно пари като върви срещу теб, не е ли по-добре тогава да се избере още по-голям диференциал, примерно 1:200 или повече.

Коментар

• Do Koko

Супертрейдър не е начинаещ дори е толкова напреднъл че неможе да се говори с него - вече е над 1000п плюс в Ауда и като го попитах защо не затвори той ми отговори ами щото има положитлен лихвен диференциал и той ми стига за порцион. Точно това искам да кажа той играе по тази система на дона но 1:5 - след като ме запали мен и ме обучи и след като от година е пенсионер - не на години- и не му се занимава. Водих го на един купон на трейдъри всеки коментира а той нищо не казва аз го попитах ти какво мислиш а той ме отряза и каза не ми се говори за работа когато съм на купон аз с това си изкарвам хляба - много е особен но и много добър но вече не играе - има адски много пари- има 6 години опит като трейдър а преди това в Франция като дилър в инвестиционна банка.

Коментар

• любопитно

Технически анализ на фючърсните пазари", Джон Дж. Мърфи

„Най-мъдро постъпват тези, които противно на обичайната логика увеличават залога от играта непосредствено след загуба. По този начин се засилва вероятността по-значителните позиции да се паднат в падовете, а не във върховете на капиталовата крива”. „Настоятелно препоръчвам използването на стоп-ордери за защита на средствата от нежелателни движения на цените. Определянето на нивата на защитни коти, където да разполагаме стоп-ордерите е истинско изкуство”.

Коментар

• Do Koko

Samo ne mojesh da me ybedish, che tvoiia chovek za prav pat zalaga na Forex pari.Zashtoto sam ybeden v drygo- xvashtash niiakoi ot ylicata , pokazvash my edna grafika i my kazvash -Kaji koe shte poskapne i toi poznava , Vikat my na tova iiavlenie kasmeta na nachinaeshtiia.I drygo e viiarno samo sled niiakolko pozicii veche taka se ymotava che zanyliiava akaynta.Tova e razkaz po deistvitelen slychai .Mnogo me e iiad che parvite si pozicii otvorix v edna demo platforma, za da vidiia kak raboti platformata , inache mnogo pravilno biiax si otvoril maksimalno goliiama poziciia i kakva beshe pechalbata.......A nachinaeshtiia ne sam az , pravix si eksperiment s dryg s realna smetka ne demo..
                  D.Y.F-091066

Коментар

• за тези които не знаят

Дефицит бюджета США увеличился до $57.9 млрд. в ноябре
                    Новости предоставлены ДЦ Альпари

10 декабря: в ноябре дефицит бюджета США составил $57.9 млрд. поднявшись почти на $15 млрд. по сравнению с этим же периодом год назад, заявило министерство финансов в Вашингтоне. Рост расходов над доходами в ноябре 2003 г. составил $43 млрд., а согласно усредненным прогнозам этот показатель стоял на отметке $54 млрд. За финансовый 2004 г., который завершился 30 сентября, правительство зафиксировало рекордный показатель по дефициту бюджета, который составил $412.3 млрд.

Последний раз, профицит бюджета был зафиксирован в 2001. С этого момента расходы начали расти над доходами, увеличивая с каждым годом разрыв, а замедление темпов экономики, сокращение налогов и расходы на войну в Ираке и Афганистане лишь усугубили этот процесс. Как заявляют экономисты, дефицит бюджета и торговый дефицит грозят ослаблением доллара и повышением процентных ставок.

Коментар

• Марджин левъл

Незнаещ казах го в16.53

Коментар

• Марджин левъл

Коко, що го не обясни по-просто. Колкото по-голям марджин левел, толкова по-големи суми можеш да търгуваш. И съответно повече печелиш или губиш от разликите.

Коментар

• Марджин левъл

Да 1:100 е прекалено много а 1:5 е прекалено малко може би 1:20 за такава стратегия е добър вариант. Но има вече и такива дилъри - не съм ги пробвал но имам оферти които наистина предлагат 2п спред и можеш да стигнеш марджин левъл до 1:500.
                          Но аз може би съм виновен и дона не разбра какво искам да кажа защо 1:5 риска е много по-малък. Аз лично ако играех тази стратегия щях да съм на 1:20. Но да дам един пример защо риска е по малък за който не ме е разбрал а и защото е събота и няма много хора така че не фатално да си говорим глупости.

Та примерно два варианта 1:1 и 1:100 при първия да речем ми дължиш 1320 долара утре имаш ги в джоба ама си обещал след това като ги дадеш да водиш и гаджето на кафе и сокче в лаваца на витошка. Тук форекс не трябва. И си мислиш абе аз толкова голям бунак ли съм я да ида в чейнджа и да си купя 1000 евро а утре ще стане 1.33 и ще ги продам и ще съм на далавера 10 долара точно да ми покрият лавацата - да ама утре курса 1.31 продаваш еврата замазваш нещо пред гаджето и си вадиш 10д от джоба.
                          Втори вариант - движиш се по кривата на предпочитанията и си мислиш как да се отречеш от някое благо за сметка на друго - стигаш на върхът на кривата удряш се в челото и си казваш - ама аз верно съм бунак що да не ги вкарам тия пари в форекса утре курса ще стане 1.33 а аз ще купя 100 000 евра и като ги продам утре ем ще върна парите и още толкова ще останат - да си купя лека кола волга на старо и ще хартисат 500 кинта да заведа гаджето на вечеря в панорамата на кемпински. Да ама не - утре курса 1.31 е пиеш една студена вода - не си вдигаш телефона щото няма от къде да ги вземеш за да ми ги върнеш. И ти ядеш дървото и аз ама нали си ми приятел. - Между другото това е преразказ по действителен случай само цифрите са измислени.
                          Успехи

Коментар

• Марджин левъл

Има левъридж и 1/400. Тези високи левърдижи ги разбирам повече като зарибявка за dump money, да могат да се включат в пазара повече риби за да имат големите банки срещу кого да играят. И аз се чудех в началото, защо след като системата с марджините е толкова на далавера, то управителите на банки толкова ли са тъпи, че не си регистрират с част от парите акаунт към някой брокер. Ще печелят много повече.

Нямам контакти с банкови дилъри обаче мисля едната причина е че при професионалното управлението на парите на банките риска от всяка отделна сделка не си позволяват да е по-голям от около 0.5-1%. В такъв случай може и изобщо да не ти трябва левъридж. И другото е че те играят с много пари на пазари сигурно с 1-2 пипса спред.

Коментар

• Марджин левъл - морковчо-за е/д

до където и да падне след като корегира до предишното падане слагам супата на огъня -колкото повече минимуми толкова повече супа -погелавам успех на долара

Коментар

• Интересно

Отворих реална в СТС и тъй като ми е интересно да свикна отворих и демо като там си повтарях търговиите от Основната ми реална - не че не прекалявам с много лотове последно време тоест на реална нямам такава възвращаемост както на това демо пък и една тодорка ме вбесява с едни 40к които е постигнала и се отказах да играя там разумно тоест цялото това начинание няма смисъл.
                                Но разглеждах търговиите на първите в листата и ми направи впечатление нещо което и аз съм се убедил. Кабела като че ли е най-предвидим и печеливш за дей трейдинг. Друго което ми прави впечатление и в монейтека повечето цаци все избиват към него и това май съвсем го утвърждава като лидер за игра.
                                Успех

Коментар

Working...
                                X