IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• e/d

За мен ситуацията е ясна 1,3260 до сутринта от там нататъка ще го мислим. Лека нощ на всички които няма да спят и ще играят и късмет.
    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Иво

Само отбелязвам, без лоши чувства, не се съмнявам, че знаеш :-)

Коментар

• Иво

знам какво е - понятието не променя смисъла

Коментар

• Иво

А бре, Иво, ти знаеш ли кво е маркетмейкър, бре, какви ги говориш, я се стегни, не излагай Пловдив.

Коментар

• e/d

на мен коко проблема ми е друг - номера ми беше ясен на интуитивно ниво- не ми стигна интелегентност да си го изясна до краи като игра и играх като новобранец след пазара -има и външен фактор маркетмаикара ми е гола вода и ме изнерви допълнително - ако някои от него чете форума да ми изпълнява поръчкита на време че ще му опъна такава реклама , че да забрави че има клиенти(не е от тези горе)

Коментар

• e/d

Iwo ,aко кажа ще предизвикам реакциа ,а повярвай не сьм в настроение за спорове. Но си имам виждане по вьпроса и ще си го следвам..

Коментар

• e/d

Лека и успехи

Коментар

• e/d

Иво има една поговорка като се обърне колата пътища много. Ако знаеш аз само колко много обяснения имам за случилото сеако някой ми бе казал че това ще стане нямаше да му повярвамникога не бих го предвидил тоя номер.

Коментар

• e/d

д-р кажи какво очакваш

Коментар

• e/d

дефицита беше ясен предварително- второто събитие неутрализира реакцията на първото , и тя се изрази в затваряне -отваряне и пак затваряне на кратки позиции- при лихвата бе обратно - ефекта същия

Коментар

• e/d

Нищо подобно -ти не си ме разбрал правилно ..

Коментар

• e/d

бронхопневмония което се лекува с аналгин

Коментар

• e/d

Сега като равносметка убийствен дефицит и като резултат пада еврото - защото разбираш ли преди 3 дни нефта паднал и този месец ще имаме страхотен дефицит - аз се надявах да стигне 1.3380 за да добавя и дори 1.34 - 1.35 пак да добавям. ОК имах си къса еврото пада аз съм доволен - не достатъчно защото играя с малко но пак добре. Добре ама идват лихвите - вярно имат си калкулация вече но дефицита голям ефект никакъв значи още много надолу ,а между временно и прословутия петрол качи 3% викам си е хайде още малко а то хоп нагоре. Е това ако не е купон.
                            Успех

Коментар

• FOREX индикатор Investor-BG

Поръчка за покупка на 100к eur/usd от 1.3356
                              цел 1.3396
                              стоп 0

Поръчка за продажба на 100к eur/usd от 1.3124
                              цел 1.3024
                              стоп 0

Поръчка за покупка на 100к usd/cad от 1.2426
                              цел 1.2526
                              стоп 0

Mоля дайте вашите прогнози на:

http://investor.bg/Comments/ViewReplies.asp?ID=3225

Благодаря Ви!
                              Бъди гъвкав, играй красиво, не губи кураж!
                              Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, коит

Коментар

• e/d

Напротив Iwo диагнозата не е парализа - нещата са ясни ,поне за мен, а има и други от тук пишещите на, които сигурно е още по -ясно....

Коментар

X