If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не че искам да се заяждам, ама дали има някой здраво мислещ човек, който да смята, че довечера няма да вдигнат лихвите?!
Fed Fund Futures вчера отчитаха 97% вероятност за вдигане на лихвите днес, 80% на следващото заседание и около 40% за 5 вдигания на лихвите от 8 заседания на федералния резерв догодина.
ВЪПРОСЪТ довечера е какъв ще бъде statement-a след като обявят вдигането. Много вероятно е да не променят нищо от предното изказване - ще останат ключовите думички "measured pace", "still accomdative", "well contained" и т.н.
Ако "чудото" стане и не вдигнат лихвите такъв melt down ще има на долара че 150 пипса ще ти се сторят скалпиране.
А за дефицита би трабвало да е около 54 млрд. Предвид че идват сериозни празници и стабилно пазаруване обикновено Import-a и Stock Inventory-тата скачат.
успех
добър ден - отрицателното салдо ще е голямо - цени на петрол,потрбление,поскъпване на някои вносно стоки са минус , не вигдам и откъде може да доиде + , но това не ми върши работа -проблема е блокажа от новината за лихвата - 1.голяма цифра 2.странен пазар 3 обратна реакция
Коментар
vaso
Prosto mnenie
xora kade gi vijdate tia 200 pipa za rali na $ - DEFICITA nqma da e pod 50bln $ v nikakav slu4ai - a dinstveno pod takova nivo mi se stryva 4e moje eventyalno d anaptavi po-seriozno dvijenie v svoq polza
Коментар
passer-by
Prosto mnenie
Vlado,...mqsto ot....radost?!
A da popitam i az neshto - da znaete site za UK economic inidicators.
Neshto kato Yahoo Briefing Calendar no za UK
Живо ме интересува ако ниакои може да ми помогне с приблизително очаквана прогноза за движението Юсд/Бгл за близките дни.В мен се е наслага убеждението ,че долара пада без изгледи за покачване с повече от 5 п.Какво мислите вие?
Коментар
novichyk
Prosto mnenie
Spored men v 15.30 shte izleze deficit okolo i pod 50 , USD shte napravi edno rali ot okolo 150-200 pipsa , Dovechera niama da vdignat lihvata i shte zatvorim na tekushti niva. Pak povtariam tova e samo mnenie i ne e predpostavka za tyrgovia
Коментар
121
gbp/usd
SCORPIONS
THEY NEED A MILLION
Music:Rudolf Schenker
Lyrics:Klaus Meine
Time: 4:50
I see a rainbow in the sky
So many colors and the light
I see the world and I see all the people
How they're running all the time
They need a million and a billion
And your money too
They need a million and a billion
And your moeny too
I feel fine though I realize
That I don't need the million
They are all poor
Вързал съм ги. от вчера съм си къс но вече с хеджиращ стоп на1.3510 и готовност за няколко добавки.
Желая ти успех. Съжалявам нямам свободен комп така че не следя форумът. Ще се включа по-късно - успешен купон на всички.
Коментар