IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Гугутчици,
    какво ви каза леля ви тази сутрин :
    23.12 07:29 seafoam: today
    Заглавие от днешен вестник :

Доматите удрят 3,50 лв. по Коледа

А еврото днес може би 1,3500 !!!
    http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• руския език

прекарал съм само 5 години в москва - извода е че руснаците не си познават граматиката и не им пука за това - която и рускиня да ми е редактирала писанията винаги след това са пълни с грешки

Коментар

• руския език

Ikonom
        харесва ми дето те е подгонила амбицията да осветлим знанията си...
        ще чакаме всички тук резултата от допитването.

Коментар

• руския език

Ej sega pisah e-mail na dvama kolegi rusnaci, shte vidim kakvo shte mi otgovorjat. Otnovo vi kazvam, uvidet' e ot malka grupa glagoli, koito v infinitiv sa s E ili A (gnat', derzhat', smotret', vertet', etc.), no kogat gi sprjagash, E-to minava v I. Zatova se kazva uvidet' i uvidim. Smotret' i smotrim. Gnat' i gonim. Derzhat' i derzhim.

Коментар

• евро

Добьр ден на всички !!
            Току що привьрших с ангажиментите си и се включвам ..
            Четох постовете ви и виждам че сте обьрнали голямо внимание на руския език- това ми изглежда като нормална психична реакция за отклоняване на действителността..Напрежението винаги трябва да избие на някьде..
            Някои могат да считат днешните нива за подарьк от Дядо Коледа...разбира се който е успял да ги предвиди..
            За другите бих казал - няма страшно...вече може да започне истинската корекция...вече ДА..
            Който може да изчака средата на януари ..
            КОКО
            сега разбра ли защо вчера ти акцентуирах че надеждите ти няма да станат ...???!!!

Коментар

• руския език

Abe hora , zashto ne si napravite forum "Ruski pravopis"?

Коментар

• руския език

Само да не забравите после да ни осведомите кой е бил прав, че ако "увидем" е правилно да си купя една бутилка бяло вино да си прекарвам дипломата като вечерям с нея Ама все ми се струва, че няма да се наложи....А междувременно може и да направим лек откат надолу, време му е вече на еврото да си падне от рекордните нива....

Коментар

• руския език

Но ми сe струва, че и двамата сме прави, така че не си късай дипломата
                  наистина в Google ги има и двете форми, така че дай да не задълбаваме.
                  Съжалявам, ако съм наранил някого...

Коментар

• kk

вход за къса на 1.2470- когато сработи стоп на максимума +3 пипса за бг брокери +1 за чужди

Коментар

• руския език

Da, sqglasen sqm.

Коментар

• евро

na 1.35 ima i opcionna bariera

Коментар

• руския език

Ikonom
                          май е по-добре да зададем въпроса в руски форум кво ще кажеш ?

Коментар

• kk

Spokoino be hora . Pilcite se broiat v 23.00 chasa , vyprosa e da imate zdravi nervi)

Коментар

• kk

dolarite sqka6 sa stanali prokajeni 4e vsi4ki bqgat ot tqh
                              ee pone malko profit vzemete be, to biva biva ama tova na nisto ne prili4a!!!!!!!!!!

Коментар

• руския език

Ако е вярно "увидем" ще си изям дипломата от института, която е изцяло на руски. Увидеть е вярно в словосъчетанието: "можем увидеть когда-нибудь" но "наверняка увидим" също е 100% вярно!!!

Коментар

Working...
                                X