If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
APO ти си по -зле и от мен щом задаваш такьв вьпрос за RAR.....Аз поне имам други приоритети в друга област ..но ...ни накьде си трьгнал човече..???
Замисли се ............
Бараков всичко получих но.....прави са хората като казват едно е да искаш..друго е да го направиш...
Утре ще извикам специалист ..та да се оправи всичко ..!
По вьпроса -другото е мьлчание от моя страна...Вьпреки че ми е неприятно да го кажа..))
"някой се интересуваше от мнение за това дали се затварят дълги позиции - според мен сигнал за такова поведение биха били котировки под 1.30, сега е рано да се каже нещо такова. ако това се случи - зоната за нови покупки за мен е около 1.28, но не по-ниско от 1.2650/80."
Bertram и нов трайдьр благодаря за това че искахте да ми помогнете ......но нищо не можах да направя....То профилирането в определена облост явно не е случайно..Утре- ще извикам специалист да реши проблема.911 ще видя и това което си ми изпратил ..но...
Още ведньж мерси...но ще дойде ден да успея но тряба време и знания..!!
Успех ви желая!!
Не се отчайвай, знаеш отговора -специалист ти трябва .Може и някой тинейджър да е , те се справят добре с машинките .Защото , като ги резархивираш , трябва да ги кракнеш и разни други работи.Тинейджърите се справят с тези проблеми ей така -вярвай ми от опит го знам , моя специалист е на 13г.
Коментар