IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• DR

Бил съм в небето,симпатяга.Сега монтирам дограма и гледам монитора.

Коментар

• d........i

Ama mersi 11111, niamashe nujda da se napavash Да ти се поВРЪЩА тъпкано!!

Коментар

• ??

APO ти си по -зле и от мен щом задаваш такьв вьпрос за RAR.....Аз поне имам други приоритети в друга област ..но ...ни накьде си трьгнал човече..???
        Замисли се ............

Коментар

• d........i

forexboy, da go duhash samo ti i toy

Коментар

• -DR

Колега така и не разбрах дали получи последният (3-ти пореден ) e-mail:

Коментар

• ??

Момци и момичета,какво е RAR?

Коментар

• Barakov

Бараков всичко получих но.....прави са хората като казват едно е да искаш..друго е да го направиш...
                Утре ще извикам специалист ..та да се оправи всичко ..!
                По вьпроса -другото е мьлчание от моя страна...Вьпреки че ми е неприятно да го кажа..))

Коментар

• Куки

"някой се интересуваше от мнение за това дали се затварят дълги позиции - според мен сигнал за такова поведение биха били котировки под 1.30, сега е рано да се каже нещо такова. ако това се случи - зоната за нови покупки за мен е около 1.28, но не по-ниско от 1.2650/80."

Благодаря и успех!

Коментар

• eur/usd

Bertram и нов трайдьр благодаря за това че искахте да ми помогнете ......но нищо не можах да направя....То профилирането в определена облост явно не е случайно..Утре- ще извикам специалист да реши проблема.911 ще видя и това което си ми изпратил ..но...
                    Още ведньж мерси...но ще дойде ден да успея но тряба време и знания..!!
                    Успех ви желая!!

Коментар

• -DR

изпратих ти на мейла програма за zip и rar.
                      дано свърши работа.
                      успех

Коментар

• До Др.

Не се отчайвай, знаеш отговора -специалист ти трябва .Може и някой тинейджър да е , те се справят добре с машинките .Защото , като ги резархивираш , трябва да ги кракнеш и разни други работи.Тинейджърите се справят с тези проблеми ей така -вярвай ми от опит го знам , моя специалист е на 13г.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• eur/usd-Bertram

dylgo na 3398

Коментар

• eur/usd-Bertram

Bertram Нищо не стана...Защо така ..???Сега ще опитам на другия сяйт и ако пак е ..нищо ...значи аз сьм причината..направо отчайващо...

Коментар

• eur/usd

Къс от 1.3402,цел 1.3350

Коментар

• eur/usd

Проверен източник от download.com.

http://www.download.com/WinRAR/3000-...ml?tag=lst-0-5

Или директно от сайта им.

http://www.rarlabs.com/download.htm

Саморазархивираюо се ехе. Като го свалиш, щракаш два пъти на файла и той се инсталира. Работи се като със Zip.

Коментар

Working...
                                X