IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• aud/usd

Опциите го държаха и аз имах дълга там и се ядосвах. Иначе обикновенно покрай нова година расте.

Коментар

• PDA

Имаш ли версия за PDA?

Коментар

• PDA

Здравейте. Радвам се че доказали се анализатори се връщат в форума. Мога да уверя всички тях че има много хора на които са полезни и винаги ще се радват на саветите им. Имам един малко страничен вапрос. Ползва ли някои Meta Tredar за джобен компютар и ако да ще се радвам да чуя отзивите му? Желая ви много успехи.

Коментар

• aud/usd

Като гледам вече цял ден стига до 0.7655 и връща към 0.7625 и алигатора на 15 мин. показва надолу и дивергенция на MACD и ми се струва че ще тръгне на юг, но не мога да определя до къде би могло да стигне.

Коментар

• Нов FOREX анализ

eur/usd

Коментар

• aud/usd

Ако пробие 0.7665 има много ход на горе. Но аз вече се глася да скъсявам евра.

Коментар

• aud/usd

Само виждане: buy: 0.7625; s/l 0.7600; t/p 0.7655
                търговия в рейндж( 0.7625 - 0.7655 )

Коментар

• Jakata

Много прогнози днес.Много трейдове.Чудо стана.

Коментар

• Jakata

stefan_barakov@yahoo.com
                    Били ми казал за какъв фаил говориш и какво е неговото предназначение.

Коментар

• Валутна търговия - FOREX

зДРАВЕЙ КУКИ,ти поне миналата Нова година беше пред компютъра,защо мислиш че сега ще е по-различно?

Коментар

• -DR

)) всичко е наред.
                        успешна търговия

Коментар

• DR

Успех и за теб!

Коментар

• APO

APO едва сега видях какво си ми писал ,а е невьзпитано да не ти отговоря.....Хубаво е че си летял ..но сега гледай монитора ..И ако можеш да си направиш някоя диаграма близка до истината ще е добре..Казвам ти го добронамерено...Успех!!

Коментар

• Barakov

Дай си мейла и ти пращам файл,дето само с едно цъкване го инсталираш

Коментар

• Barakov

Бараков всичко получих.
                                Моите извинения че сьздадох проблем заради липси в компютьрното ми обучение но има вероятност да е от самия компютьр..кой знае какво са ми инсталирали и какво не...Това е по- приемлив вариант за мен ))) утре ще реша проблема.Ще ти пиша!!

Коментар

Working...
                                X