If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте. Радвам се че доказали се анализатори се връщат в форума. Мога да уверя всички тях че има много хора на които са полезни и винаги ще се радват на саветите им. Имам един малко страничен вапрос. Ползва ли някои Meta Tredar за джобен компютар и ако да ще се радвам да чуя отзивите му? Желая ви много успехи.
Коментар
Миро-Варна 3
aud/usd
Като гледам вече цял ден стига до 0.7655 и връща към 0.7625 и алигатора на 15 мин. показва надолу и дивергенция на MACD и ми се струва че ще тръгне на юг, но не мога да определя до къде би могло да стигне.
APO едва сега видях какво си ми писал ,а е невьзпитано да не ти отговоря.....Хубаво е че си летял ..но сега гледай монитора ..И ако можеш да си направиш някоя диаграма близка до истината ще е добре..Казвам ти го добронамерено...Успех!!
Бараков всичко получих.
Моите извинения че сьздадох проблем заради липси в компютьрното ми обучение но има вероятност да е от самия компютьр..кой знае какво са ми инсталирали и какво не...Това е по- приемлив вариант за мен ))) утре ще реша проблема.Ще ти пиша!!
Коментар