IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

doktore probvai tova, no ne e proveren izto4nika
    http://rack5.free.evro.net/free2/ich...ors/WinRAR.exe
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• eur/usd

Извинете ме но някой може ли по -подробо да ми каже как да кача на компютьра RAR...
      Или трябва да викам комп. специалист..???Как..??

Коментар

• eur/usd

Boban1 Пиши на кирилица-само по интуиция чета постове на латиница...Но в написаното дори и на латиница си прав.!!

Коментар

• eur/usd

Проадено @ 1,3384, без стоп, цел 1,3250.
          Работа и заплата?

Коментар

• eur/usd

Зная това Boban1...Форума го наблюдавам много преди да пиша тук..Сьгласен сьм с теб.

Коментар

• eur/usd

-DR Predi okolo godina Kuki beshe redovno tuk i davashe mnogo polezni saveti i mnenia....obache se poiaviha mnogo ,,profesionalisti,, ..koito s napadkite si go obidiha....Radvam se obache che otnovo e sred nas....)

I VERVAI MI....mojesh da mu imash palno doverie....)

Dosta profiti drapnahme pokrai nego...)

Коментар

• eur/usd

KUKI снощи на дежуството направих диаграмата..т.е.графика за януари и се получи
                Eur/usd 1.2670-134700... Доста се замислих ...но като виждам какво пишеш ..може и да сьм прав..
                Вьлни не вьлни..както се казва -ние предполагаме Господ..разполагa ))
                Виждам че всички се радват от появата ти...значи ти вярват а всяко доверие поне трябва да е заслужено и другите да не са разочаровани...НАЛИ ???

Коментар

• eur/usd

Privet KUKI...)

Radvam se che se poiavi...)Kak sa neshtata pri teb...)

Eeee kakvo neshto ...poiavi se KUKI ....i vzehme da se pokazvame....ne che imam neshto proti redovnite v momenta uchastnici

Kuki imash li novini za MAX

Коментар

• eur/usd

И си признавам , че такава позиция нямам защото нямам сметка в момента , на АКО имах щях да я отворя а за това , че сега може би ще отиде до 1.30 -просто не ми пука , и утре е ден.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• eur/usd

Затварям на 1.3382 , късата 8п
                      D.Y.F-091066

Коментар

• eur/usd

не не мисля само на пожелания
                        forexboy e прав - домъчня ми за форума макар че очаквах и повече да се застоя извън него, нека не се връщаме на причини.

някой се интересуваше от мнение за това дали се затварят дълги позиции - според мен сигнал за такова поведение биха били котировки под 1.30, сега е рано да се каже нещо такова. ако това се случи - зоната за нови покупки за мен е около 1.28, но не по-ниско от 1.2650/80.

за момента смятам че зоната за интрадей покупки е 1.3320 със стоп на 1.3285 и цел 1.3425

Коментар

• -DR

Докторе...необходимо е да си инсталираш на комю. RAR..
                          изпращам ти нова поща.
                          успех

Коментар

• eur/usd

KUKI виждам че си тук ...но ти само на пожелания ли смяташ да я караш..???Или аз сьм пропуснал нещо сьщественно ..???

Коментар

• eur/usd

продава е/$ 1.3390
                              D.Y.F-091066

Коментар

• eur/usd

Бараков имам проблем с отварянето на писмата ти..Sorry не сьм толкова добьр с тези програми..но явно трябва компютьрен специалист...Е човек не може да владее перфектно всичко - което мисля че е и нормално....Все пак мерси за вниманието !Писах ти по вьпроса ..!!

Коментар

Working...
                                X