If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
-DR Predi okolo godina Kuki beshe redovno tuk i davashe mnogo polezni saveti i mnenia....obache se poiaviha mnogo ,,profesionalisti,, ..koito s napadkite si go obidiha....Radvam se obache che otnovo e sred nas....)
I VERVAI MI....mojesh da mu imash palno doverie....)
KUKI снощи на дежуството направих диаграмата..т.е.графика за януари и се получи
Eur/usd 1.2670-134700... Доста се замислих ...но като виждам какво пишеш ..може и да сьм прав..
Вьлни не вьлни..както се казва -ние предполагаме Господ..разполагa ))
Виждам че всички се радват от появата ти...значи ти вярват а всяко доверие поне трябва да е заслужено и другите да не са разочаровани...НАЛИ ???
И си признавам , че такава позиция нямам защото нямам сметка в момента , на АКО имах щях да я отворя а за това , че сега може би ще отиде до 1.30 -просто не ми пука , и утре е ден.
не не мисля само на пожелания
forexboy e прав - домъчня ми за форума макар че очаквах и повече да се застоя извън него, нека не се връщаме на причини.
някой се интересуваше от мнение за това дали се затварят дълги позиции - според мен сигнал за такова поведение биха били котировки под 1.30, сега е рано да се каже нещо такова. ако това се случи - зоната за нови покупки за мен е около 1.28, но не по-ниско от 1.2650/80.
за момента смятам че зоната за интрадей покупки е 1.3320 със стоп на 1.3285 и цел 1.3425
Бараков имам проблем с отварянето на писмата ти..Sorry не сьм толкова добьр с тези програми..но явно трябва компютьрен специалист...Е човек не може да владее перфектно всичко - което мисля че е и нормално....Все пак мерси за вниманието !Писах ти по вьпроса ..!!
Коментар