IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Петър

sek i dkk са много сладки и предвидими валути стига някой да има време да им чете из сайтовете винаги познават това е все едно преди борда да си българин, а от друга страна са малко соц но са готини валути аз лично винаги се набутвам когато играя сек и печеля при дкк

Коментар

• Петър

Kupih i malko EUR/JPY da ne stavat greshki 102.31

Коментар

• Петър-даивакер

ако си попрочел бв като психолог = 90 % от казаното е лъжа -та и 9 от 10 твои фундаментални причини са измислени

Коментар

• Петър

трейдове без фундаментална обосновка аз почти не правя! само някои скалпове за спорта. иначе ако не ми е ясно накъде са фундаментално нещата, кой купува, кой продава и защо го прави, както и какво е състоянието на икономиките не си позволявам да влизам в позиция

Коментар

• 500 000$

Две неща и прилкючвам темата.
            1.Нямам си и на идея каква ще да е тази причина да се откаже човек(БЪЛГАРИН) от заплата 1-2мио!!!
            2.Не си изпаднал в неговото положение защото не си крал.При неговия случай не са му гонили гарес за загубеното а за откраднатото.Така че........

Коментар

• Петър

Estestveno che e chast ot evrozonata , az kazvam exotiki na vsichki kursove s dvucifreno chislo spred! Izvini me za koeto

Коментар

• Петър

Daywalker sigurno e taka , tozi spor go vodihme predi mesec s Petyr Tuk . Ako imash 1000 lv i gi investirash vsichkite na EUR/SEK , niama znachenie v kakva posoka , vij kolko shte imash sled operaciata? Probvai na Demo che e po bezopasno...

Коментар

• Петър

kakva ekzotika e SEK-a be, to si e kato 4ast ot evrozonata! koito se zanimava po-seriozno ste me razbere.

Коментар

• Петър

50 mi e spreda, no q go syotnesi kym eur/usd - idva ne pove4e ot 8 kato suma

Коментар

• Петър

Ne znam be Petre . Moita religia ne go pozvoliava prosto) Pyk vie si igraite exotici , shte si poluchavate i pozdravitelni kartichki ot brokera!

Коментар

• Петър

novichyk - при USD/ZAR спреда е само 2 фигури 200 пипса) и кво от това при положение че прави 15-20 фигури движение на ден ???????

Коментар

• Петър

Daywalker kayv ti e spreda na EUR/SEK ? Pri men e 50 ( petdeset pipsa) . Relegiata ne mi pozvoliava da igraia krosove s nad 4 pipsa spred....

Коментар

• 500 000$

KIKI - за Лондон и Ню Йорк има няколко други малки но съществени причини за да не съм отишъл.

Коментар

• Петър

sega edna ideq spored men, koqto si otigravam short eur/sek. 9,0280 target 8,9700
                              lek i spokoen trade, s malyk risk za men. prodylji li nagore - prosto ste dobavq. : )

Коментар

• 500 000$

KIKI - за човека за когото говориш (от ПИМБ) го познавам много добре , а и не само аз. Какви са му били бакиите не е моя работа(ввъпреки че едва ли са голяма тайна).
                                За да нямам проблеми от подобно естество, значи не съм дал повод за такива.
                                Това дали аз не съм на твоя акъл и образование или ти не си на моя, мен изобщо не ме вълнува.Явно при теб обаче не е така.
                                Бъцкай си на воля, губи си и си печели на воля и дишай леко(ако можеш)

Коментар

Working...
                                X