IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Петър

10x Петър, ще погледна! но аз кросовете на gbp си ги съобразявам винаги с еур/гбп и еур/ екзотика.
    макар че в случая по-скоро cad i aud ще тръгнат да падат заради златото, металите и петрола, което ще е фундаменталното обяснение за едно такова движение, само че то може да се забави това обръщане, докато в eur/gbp нещата са много дебели. ето защо за мен си е рисково.

Коментар

• Петър

Petre sigurno si prav , no az ne sym vylnobroec i grafiki ne gledam. Po tochno i da gledam nishto ne vijdam) No imam izvestni nabludenia vyrhu GBP/CHF . Tam ako USD se kachva tozi kros pada i obratnoto....

Коментар

• Петър

новичък и Daywalker
        Направете си труда да разгледате дневните графики на Евро, паунд, суиси и кросовете на паунда за периода '98 - 2001г
        Това което неможе да не забележите е че Евро, паунд, суиси падат спрямо $ и кросовете на паунда се качват.
        Сега разгледайте същите графики за периода 2002 -2004 и ще заележите точно обратната зависимост.
        Надявам се новичък като математик ще потвърди тези мои наблюдения.Ако обаче този цикъл ви се струва твърде къс , бих могъл да ви върна още 30г. назад :-)

Коментар

• $

tova mi be6e misalta,edno e s tvoi ke6 da igrae6 drugo e s parite na banka

Коментар

• 500 000$

Пешко ти ако беше толкова добър(колкото се цитираш по-долу) досега щяха да те вземат на 2-3мио
            годишна заплата я в Лондон я в Ню Йорк.Хайде стига че ставаш смешен вече!

Коментар

• $

Koko az pochnah da skysiavam ot 1.3450 , Verno prejivaih mako tejki momenti , no za 10 chasa ( poslednite 4 na 2004 i pyrvite 6 na 2005) izkarah dovolno , Sega si sedia kys na EUR/USD i hich ne se pritesniavam. A pyrvata indikacia che trenda se obryshta e panikata i govorene za niva 1.40, 1.50, daje i 1.60 prochetoh iakyde....

Коментар

• Петър

Слушай ме внимателно, няма да повтарям!!!
                Нито си ми на акъла,нито на годините,нито на образованието,нито на парите!
                Всеки може да губи и печелели на чужда сметка колкото си иска.
                Аз лично знам няколко такива в БГ.
                Преди години с един такъв пишман профи едни хора изметоха дилинга на ПИМБ щото
                беше изкиризил 1мио.Нали знаеш за кого говоря?
                Та ти пич не си по-различен от визирания господин!
                Айде по-полека с профитата,а?

Коментар

• 500 000$

super new - не на банката за която работех, но и в двата случая аз нищо не разбирах от тях :-( , а като цяло бяхме на около 20-30% на + всеки месец от лимит на дилър 5мио отворени за овеърнайт.Като го умножиш по 4 това прави 20мио. $ лимит........................
                  Ех времена...........

Коментар

• $/y

отворих дълги от 102.71 цел 103 .30 и нагоре 20% от акоунта- основание някъде в дясното полукълбо на мозъка

Коментар

• $

новичък когато курса беше 1.3650 всички говориха за 1.40 а аез си скъсих което бях започнал да го правя от 1.3550 и имам последна поръчка от 1.3615 в момента но сега всички говорите за 1.25 е аз говоря за 1.38 въпреки че съм къс но когато стане 1.37 ще добавя профита си от дългият кабел абе ще говорим пак...

Коментар

• Петър

Absolutno sym syglasen Daywalker. Paunda e samo nadolu sreshtu vsichko , te se metat kato ludi , gospod da vi pazi

Коментар

• 500 000$

tvoi pari li?

Коментар

• Петър

tiq dylgi v krosovete na GBP deto se metnahte hi4 ne mi se nravqt.
                            ami ako utre eur/gbp trygne da minava 0,71.....
                            nali znaete kolko figurki nadolu ste v krosovete?

Коментар

• GBP/AUD

Buy GBP/AUD at 2.4330/50 Stop or S/R 2.4250/2.4200 target 2.57 next 2.74

Коментар

• Петър

KIKI- ми приеми че съм ти отправил същият въпрос като към новичък :-)
                                Такива като теб - с лопата да ги ринеш.
                                Само за твое инфо съм печели и губил суми от по 500 000 $ за един ден.

Коментар

Working...
                                X