IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Към останалите за Пешко

Не го закачайте!
    Братока е на две кани вино.

Коментар

• 500 000$

На Пешко задачката може да влезе в конспекта за по математика за кандидатстване в езиковите гимназии след 7-и клас... След този изпит ще трябва да обявят нулева година в тези училища...

Коментар

• 500 000$

lazaroni - разгледай много внимателно графиките на $/ДЕМ прз '95
        Новичък - това Ти че не си виждал 13мио.$ на едно място, не означава че някой не е виждал 100мио. например, нали ?
        Не се гордея с това , че съм ги носил, напротив,сега се чудя с какъв акъл съм го правил??????
        Едно тел.позвъняване, номер на кола и няколко куршума не са проблем за много хора , ако знаят че някой се мотае с такава сума пари, поварвай ми.Сега и за 50 000$ хонорар не бих се наел да пренеса такава сума пари сам,без охрана(та и с охрана)

Коментар

• 500 000$

Тук ставаше въпрос за това че не може да ме обедиш че за тези 12 години не си се искошил да играеш за себе си. Това е въпроса просто казваш че въртиш чужди пари но въпросът е че каквато и заплата да ти плащат никога няма да може да мине профита които си докраваш сам и със собствени пари. Всъщност то много зависи от това какъв профит искарваш но по твои думи не би трябвало да ти е проблем.
          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• 500 000$

Петре не ме разбра.Проблема му не беше загубите които беше направил а кражбите!!!
            А имаше и загуби и кражби.
            За загуби уволняват но за кражби.............нали знаеш!

Коментар

• 500 000$

Abe 500 000 $ moje da se spechelqt ili zagubqt za edin den ako se igrae s 50 mln i pazara mradne s edna figura
              samo che se propuska malkata podrobnost che bankite ne igraqt za spekula, a osnovno zatvarqt sdelki na klienti
              kato se rezne edin zdrav klient s edna figura obiknoveno stava qsno kak e pechelil Petar, a e gubil kogato se e pravil na dilar pri golqm klient i pazara go e nakazal
              a tova za 13 mln $ kash deto si gi prenasql sam i bez pridrujitel ot t.A do t. B hodi go razpravqj na baba si
              predpolagam znaesh che 1 mln sa 10 steka ot po 100 $, a 13 mln sa 130 steka
              a kaji mi kak ste se saberat te primerno v 2 chanti ili moje bi ti si gi natovaril napravo v bagajnika na kolata....i koi izobsto ste ti dade takava suma da nosish pri polojenie che si dilar...aide stiga smeski

Коментар

• 13 000 000$

само не разбрах , коя е тая откачалка дето те пусна с тия пари без охрана

Коментар

• 500 000$

Петре, екзотиките не са като историята. Може да си много печен в анализите, но не всички тук са младежи, които няма как да знаят какво е било. Пък и младите винаги задават въпроси, на които старите не могат да отговорят... макар че на 12 години да си стар...

Коментар

• 500 000$

bnight - 500000 $ се правят коато зад гърбът ти има банка,пенсионен фонд или нещо подобно.Когато разполагаш с ресурс и гръб, когато са на лице всички възможни механизми за да можеш да се "плъзгаш" най-образно казано.Аз ако имам 500К $ никога, ама никога няма да сложа повече от 50К за спекула на Форекса с които ще мога да отварям между 3 и 5 Мио. на марджин.Има далеч по-нискорискови и доходоносни начинания в които да вложа 500К и да си докарам 30-40% годишна доходност с много по-малък риск.

Коментар

• 500 000$

Petre tuk malko za kanarcheta ni vze ) 13 mio cash ne mojesh da iznesesh cash zashtoto sa 130 000 pachki po 100 ili 13 000 pachki po 1000 , niamash prosto fizicheska vyzmosjnost ako ne napylnish edin tir s tiah...

Коментар

• 500 000$

Петре, извинявай много, но явно математиката ти е много по-ясна от дилърството. Дойче банк сигурно не си позволяват, или не са си позволявали такива рискове, та да печелят или губят по 500 000 долара на ден. Нещо май обърка числата тоя път. Не че не можеха да се правят през 90-те години, но не и в България и не от чисто дилърство. 4 фигури на ден е имало в много малко случаи, поне във времето, в което ти си на пазара. Пък и точно ти да го хванеш... или си работил за Бундесбанк или за федералния резерв, или за Централната банка на Мексико през 94-95-та

Коментар

• 500 000$

КИКИ - правилно си ме разбра,цитирам те : "2.Не си изпаднал в неговото положение защото не си крал"
                          Всеки решава сам за себе си по кой път да тръгне - той е избрал своят, аз съм избрал моят.
                          Само един пример ще ти дам.
                          Трябваше да пренеса 13мио $ кеш от т.А до т.Б - при това сам самичък,без охрана,без придружител.
                          На ли се сещаш че срещу 1мио можех да изляза от БГ съвсем безпрепятствано, а с останалите 12мио $ да си купя спокойствие и независимост където и да било по света.Но аз си свърших работата и СПЯ СПОКОЙНО.
                          Ако трябва да ти разказвам за всичките си приключения,по добре една монография да издам :-)

Коментар

• Хммм

ne si me razbral priqteliu. imam predvid grupite tyrgvoci
                            banki, fondove, med. term. day traderi i taka natatyk. - prosto se opitvam da sledvam nastroeniqta im i da imam predstava nqkoe dvijenie ot koi tip tygovci e porodeno.
                            tova be6e ot men za dnes.
                            Uspehi na vsi4ki

Коментар

• 500 000$

KIKI ако позволиш едно мнение по въпроса. Петре твърдиш че си правил 500000 на ден е много извиняваи но които и да е с опит от 12 години на пазара не може да ме обедиш че не играеш с твои пари. Според мен а сигурно и според повечето тук пишещи е глупаво да с толкова знания да не работиш за себе си. Незнам може аз някаде да не вдявам за това ще съм ти благодарен ако ми обесниш и не ми излизаи с номера не давам съвети безплатно. Колкото до 500000 долара за ден е и аз на демо правя много пари а според мен да играеш с чужди пари по начинат които ти описваш си е същинска игра на демо. Незнам само като загубиш как си оправдаваш загубите.
                              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Хммм

"кой продава и защо го прави, както и какво е състоянието на икономиките ..."
                                Не го приемай като заяждане, но или вечеряш с Трише, Грийспан и компания илиииии ... маааалко преувеличаваш или се заблуждаваш :-)))

Коментар

Working...
                                X