IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• kakvo vi e mnenieto za 400:1 sravneno s 100:1

kiki,kiki,kiki - брато. С Ройтерс си работил,колкото и аз съм карал самолет.Това че си виждал някога, някъде в някой дилинг офис терминал и дилинг докъто си пристъпвал плахо и си чакал да ти разпишат тикет за арбитража на "шаренийките" не те прави компетентен по въпроса.
    С този цветущ език си правя изводите че си продукт,не по-скоро дериват на Магура.
    Преди дни беше писал , че "развръзваш" нещо си .........
    Qvo vadis ???

Коментар

• Koko

кики започнах преди два дена

Коментар

• Koko

говоря за 3 лота което е малко въобще не съм луд да правя голяма сметка в бг брокери а ако това ти се струва много....

Коментар

• Koko

Коко ти от колко време си на пазара?

Коментар

• Koko

300K pri 1% ot margina pri 1:100 .. mi to izliza ,4e smetkata ti pri brokera e 300K BGN
            ako e taka pozdravi. malko sa treiderite tuk s takiva smetki (li4ni pri tova!).

pozdravi i uspeh na vsi4ki
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• veselqk

Благодаря за коментара. Мненията ни съвпадат. А новобранците /и не само/
              да си опичат акъла.

Коментар

• Koko

жоро с 1000 при късмет за година ще направиш 50 000 минимум

Коментар

• ???

joro - за какво говориш?
                  Самият ти въпрос е една пълна безсмилица
                  1.Дилър е човек който сключва сделки от свое име и/или за чужда сметка
                  2.Брокер е човек който сключва сделки от свое име и само за Чужда сметка
                  3.Спекулант е човек който сключва сделки само от свое име и за своя сметка
                  Неможе ти да искаш да си едновременно и 3-те, да не носиш риск , а и печалба да търсиш

Коментар

• Koko

Абе КОКО ти съвсем зацапа свещите бе пич.Какъв лев/йена, какви краставици на сточна гара бе брато?

Коментар

• Петър Караиванов

Дон Карлос - не се отнасяше до теб.
                      Бих искал да ти обясня но ще ми отнеме наистина много време и писане.
                      Ако наистина те интересува,ще те уведомя когато излезе книгата която подготвям в момента.
                      Отнася се най вече до ПСИХОЛОГИЯТА при търгуване.
                      А ако имаш желание , мога да ти предложа да търгуваш и при 1 : 1000

Коментар

• Koko

Добре де, да речем че съм някакъв много добър дилър и вкарам 1000$ сега, колко да очаквам че ще станат до края на годината? Искам да няма такава вероятност да ми изчезнат парите, а в най лошия случай да са си пак някъде толкова.

Коментар

• Koko

Преди 24 купих 300к български лева срещу йена в час по късно затворих с печалба над над 70д от суапа и отделно още 300д и тоя номер си го правя в 50% от месеца е такива неща дори само ми трябват за месеца а не да си тровя нервите всики ден

Коментар

• kakvo vi e mnenieto za 400:1 sravneno s 100:1

Със скромният си опит във ФОРЕКС ще си позволя този коментар:
                            Смисъла на 1:100(1:400) е такъв,че на всеки твой 1 $ ,брокера който те обслужва ,“услужливо” ти предоставя кредит 100$(400 $).Почти всеки новобранец който преследва бързите пари,тикан от алчноста почти задължително се ползва от целият “брокерски кредит”-мача е ясен-губиш кинтите.Мнението ми е ,че при 10 000 $ акаунт и отваряне на позиция 10 к си е чисто игра 1:1.Тук мисля,че въпроса е какво става с акаунт 10 000 $ и отваряне на позиция 1 000 к (4 000 к).Може и да греша затова простете предварително евентуалната ми грешка.Ще се радвам ако някой ми обясни къде бъркам-ако е така!

Коментар

• Петър Караиванов

Ако това се отнася за мене, аз имам желание да те разбера. При това питам
                              съвсем сериозно.

Коментар

• Koko

Жоро бъзикаш ли се за 30% годишно по добре не играй на форекс нали знаеш че спин може да се прихване и от комар но има и по приятни начини. Преди година имах период от 4 месеца в които не падах под 100% на месец и после когато направих малко повече умишлено намалих риска а сега от основният си акаунт имам много малка печалба като % но мога да поема 2000п с 7 добавяния и да затворя на 20% загуба от акаунта

Коментар

Working...
                                X