IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• КИКИ

Абе извини ме дълъг съм в кабела от 1.9070 грешка на езика

Коментар

• Koko

Жоро утре ще ти пиша преди 12 коя двойка ще е на далавера наистина е така.

Петър Quo Vadis Agro. Quo Vadis Bulgaria i Quo Vadis International USA са мой фирми така че те питах данеби някой да е спекулирал с марката

Коментар

• Koko

kiki,kiki,kiki - брато.
        Аз за разлика от 99% от тик пишещите не използвам някакъв инфантилен ник като kiki,kiki,kiki например.
        Ако наистина разбираш от тази работа, не се срамувай да си напишеш името.
        Убеден съм обаче че имаш Основателни причини да не го правиш.

Коментар

• joro

От 1000 да се направят 50 000 за една година ми се струва малко прекалено.
          Разбира се, че с късмет е възможно, но понятието късмет намирисва на рулетка.
          Аз мисля, че при нормални форекс-условия с лекота може да се прибавят 500- 1000 %,
          с гаранция. Само дето $1000 ми се струва бая мижав акаунт. Виж при минимум
          $ 10 000 горните проценти не са никакъв проблем. А може и повече.

Коментар

• Koko

Възможно е за полвин час да си открие сметка с 50% от акаунта и след 24.00 да я затвори. Даже съм чувал че всички големи играчи така правят заради лихвите. Забравих кои валути бяха. Май нещо паунда в сряда срещу четвъртък ли, не помня..

Коментар

• kakvo vi e mnenieto za 400:1 sravneno s 100:1

НЕ БЕ ПЕТЪР ЗНАМ ЧЕ СИ ЧЕЛ СЕНКЕВИЧ

Коментар

• Koko

КИКИ казах 2 дена което ще рече 2000 дена моето момче но сериозно се занимавам от 2 години и нямам и стотинка в джоба си щото само губя - дори знаеш ли от 1.9070 съм къс в кабела е пак ще загубя мааму стара.
                Виж не знам кой си но имаш по някога много добри идеи проблема ти е в комплексите които изпитваш и това те кара да се заяждаш с всички

Коментар

• Koko

Петре.......МНОГО си жалък братле.Един от многото смотани, недоклатени дилърчета попаднали по грешка във БГ финансовата система(затова и тя е на такъв хал).Но ти персонално си вече АУТ и това е хубавото за тази страна.

Коментар

• Koko

А пък може да не се мъча с форекс ами направо да пусна фиш за тото2. Пак ще ги изкарам 50 000. За какво трябва да чакам цяла година.

Коментар

КОКО - за автора на книгата ли ме питаш ?

Коментар

• Koko

3 лота извини ме всеки от по 100к

Коментар

Петър това Кво Вадис кой го е писал

Коментар

• Koko

ne stava duma za Bg brokeri, a 4e si otkril pozicia ot 300K BGN, za koeto ako e bil neobhodim1% ot margina ti(kakto pishesh 4e pravish) - to sledva 4e smetkata ti e 300K
                            i taka
                            to stana kato zada4e za 6-ti klas

pozdravi
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Koko

ОМРЪЗНА МИ ОТ .......!!!!!!!!!!!!!!!!
                              Коко-Моко ти брато говориш за акаунти от 2-3К с които оперираш.
                              Току що започваш.
                              И в един момент с 1К за година 50К?????????????????
                              .... ли си или на .... дрехите носиш???????????
                              Или смяташ че тук са само тотални .....????????
                              Ако форекса беше толкова яка далавера мислиш ли че големите фин институции щяха да я оставят на такива ...... като теб???????????

Коментар

• Koko

Добре. След година ви каня всички на много голям банкет с ядене и пиене на корем. Ще черпя абсолютно всеки кой каквото иска. Само да имам късмет.

Коментар

Working...
                                X