IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• kakvo vi e mnenieto za 400:1 sravneno s 100:1

Петре няма какво да обясняваш брато.МНОГО години съм работил с Ройтерс а и без Ройтерс.
    Разликата е 0-1.Понял?

Коментар

kiki,kiki,kiki - трудно е да се обясни на някой който или не иска или неможе да те разбере :-)

Коментар

kiki,kiki,kiki - трудно е да се обясни на някой който или не иска или неможе да те разбере :-)

Коментар

Петре, един недискретен въпрос.Твоя брокер да не е от Чепръчане(заимствам го от някой тук пишещ)?

Коментар

• Koko

За мене 30% годишна доходност само би било много добър резултат.

Играя с максимален риск от сделка -3% от акаунта ако ми се задействат всички стопове и максимална загуба за 1ден- 5% от акаунта.

Коментар

Петре само нещо ни тъ разбрах.
              Защо по дяволите ми е Ройтерс терминал и дилинг станция?
              За да плащам безмислени пари всеки месец ли?
              Толкова ли си задръстен та не знаеш че дилинг станциите са ДОСТА бавни за съвременните условия?

Коментар

• Петър Караиванов

доне и аз се опитах да кажа това преди малко

Коментар

• Петър Караиванов

Би ли обяснил защо 1 : 400 е самоубийство и хазарт? В следния пример:
                  Имам акаунт $ 10 000. При 1 : 100 отварям позиция с 10 К или при USD/XXX
                  това прави 1 % от акаунта /обикновенно играя така/.
                  При 1 : 400 отварям пак с 10 К или 0.25 %. Струва ми се, че ако ми се наложи
                  да добавям за спасяване на позицията нещата ще изглеждат по-приятно,
                  защото ще ангажирам по-малко средства.
                  Може би наистина не забелязвам къде е самоубийственият момент.
                  Предварително благодаря.

Коментар

• Koko

това е за малко над месец

Коментар

• Koko

Да жоро означава че не аз а колегите които работят тук след 5м обучение започнаха с 4 акаунта от по 500 и 1 от 1000 общо 3000 общкият резултат е около 7 но идеята е това да се промени аз лично не гоня повече от 20% на месец и рядко играя с една двойка с повече от 1% а и когато го правих веднъж така яко се набутах че ми се такова таковата но надявам се че и ти не гониш големи проценти а нормални доходи

Коментар

И в двата случая става дума за "Руска рулетка".При 400:1 всъщност е най-новата версия на "Руска рулетка"-вместо с един патрон,се играе с пет!

Коментар

• Koko

Тоест ако си започнал примерно с 1000$, на края на годината си ги направил с 1180 долара повече- 2180 салдо. Това ли означава 118% плюс?

И друго- защо докато е малък капитала се играе с голям риск, а после риска се намалява. За мен не е приемлив вариант да ми изчезне първоначалния капитал, колкото и да е малък. Или просто рискуваш а ако не стане опитваш пак с малък капитал?

Коментар

• Koko

Да но общо 118% плюс но сега вече мизата се увеличава на 15к и търсената месечна пада на 25% ако и това успее ще се стигне до разумна миза и разумна месечна от 6% с пчти никакъв риск

Коментар

• Koko

Joro - ima razlika mejdu dvata varianta koito kaza.

Коментар

• Koko

Декември мисля че беше споменал средните си месечни резултати. Последния месец на годината даде ли тласък напред? Спорна ли беше годината?

Коментар

Working...
                                X