If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Продължи ли надолу,новото,на което може да спре е чак 1.2845,а това не виждам кой засега ще го позволи.Нямам все още поръчка в евро/долар,но това са ми разсъжденията.Пробие ли обаче 1.3060 съм къс,на 1.3020 добавям пък после ще му мислим къде ще я изкарвам,може би на 1.293 половината и на 1.285 другото.Определено мисля обаче ,че няма да се стигне до там.
Желая на всички здраве и много профитен ден.
Dobro Ytro na vsichki, vijdam noshta e imalo interesni vulni v moreto. Kak mislite shte ni do zaleiat li, ili nai-setne shte kachim malko evropeiskoto more nagore?
бертрам имам основно други глупости Кво Вадис Агро еоод със земеделие 600к активи, България енергетика партньори АД 350к с енергетика няколко други компютърни глупости 500к и форекс ежедневно последните 2г
А най голямото шоу за е1 - пускам го реал - той си работи на много малък процент в много малка сметка от 500д и отваря макс 0.01лот и му е казано да си увеличава като направи печалби абе въобще работи с процент от акаунта и съм го пуснал на ауд и в един момент като поглеждам сметката на 73д плюс и шаш а тои отворил 0.5л ама това го няма никъде. ха ха но както и да е от тогава ми е урок да не ги оставям без надзор защото следващият път.....
Успехи на всички и лека
Коментар