IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• korekten bg forex broker

и при мен е така

Коментар

• MT4

Абез да не ви говоря правя експерт невероятен и всичко е ок голяма част от него е в е1 - комбинирал съм брейн системата с няколко вма та и въобще 6 и той работи страхотни входове и го пускам на реална и копелето страхотни позиции и страхотен вход но на 2п назад какво му става затваря и аз съм на минус. Пулим се 8 човека те го пренаписват и пак а бе купон а накрая стана ясно но както и да е но беше купон

Коментар

• korekten bg forex broker

Imam realna smetka v STS. Pri novinite v petak mi izpalniavat porachkite vednaga i bez slippage. Ne znam dali s vsichkite im klienti e taka, no az za sega sam dovolen. Pone pri mene ne sa se dynili.

Коментар

• Bertram

Pusnal sam ti edna statia za RSI na 3

Коментар

• MT4

Здравейте.
            Малко са ми проблемите,че се опитвам да си създавам още такива.
            Опитвам се да създам експерт,който вместо да слага стоп,прави добавяща поръчка на
            определено ниво,отдалечено от моментната поръчка.
            Нещо като системата на Дон Карлос.
            Срещам обаче известни затруднения.
            Купувам,продавам,почти винаги на печалба,но като тръгне на зле,нещо става.
            Ако някой има идея,моля да помогне.
            ТОВА ОБАЧЕ НЕ ГО ПРАВЯ НА РЕАЛНА ТЪРГОВИЯ И НЕ ГО ПРЕПОРЪЧВАМ НА НИКОЙ.

ПОЖЕЛАВАМ МНОГО ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ И ЛЮБОВ НА ВСИЧКИ.

Коментар

• MT4

koko toia expert sum si go pisal sobstvenoru4no
              suvsem iz4isten
              i ideqta za RSI na 3 timeframes si e moia, ...zatova si mislq 4e moze da e golema glupost.
              shte go provera.
              sega sum go pusnal na 1m samo bez 5m i 15m
              pravi sdleki ta mu pushat ushite.
              slozil sum da prikazva kato murda trail stopa i postoqno lomoti neshto
              no ima mnogo da se raboti dokato zaprili4a na neshto.
              sega naprimer mi otkri tri kusi eur/usd ot 1.3220, a trqbvashe 1 euro i 2 drugi, no po tova shte rabotq tepurva

pozdravi i uspeh
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• MT4

Радвам се бертрам но не се предоверявай на експрерти които не си писал ти. Ако искаш тия дни когато съм свободен ще ти пусна няколко за 4 но все още ги тествам и тледам да открадна най доброто от тях.
                Успехи

Коментар

• MT4

iako meta-expert advisora ve4e mi govori

Коментар

• Viatura pokazva

Ah kak obicham takiva dvijenia - 10% s edno vlizane
                    Otvam da spia spokoyno . Chao - budete smeli

Коментар

• Viatura pokazva

Yaponese Bond yelds rose - Bye : Tova e po-sigurno i ot bankov depozit

Коментар

• MT4

Koko experta raboti kato go pusna v live mode na demo accaunt,no neshto ne mi e aktiven StrateyTestera.
                        mersi ! ako ne go razbera do 2 dena shte ti go pusna na meila-da ne te zanimavam s gluposti

a experta e super tup ;-) sega go po4vam. RSI na 3 poredni time frames 1/5/15 ili 30/1h/4h ... kato se tursi korekciq na spikes w zavisimost ot valutnata dvoika (volatilna,spokiona,bavna)
                        zadulzitelno shte ima MM v smisal 4e stop,profit,lots shte se formirat kato % ot acc.
                        shte se sledi broi zagubi za den MAX i se spira turgoviqta
                        shte pishe vuv failove razni neshta i tn.
                        no sega e samo na4alo
                        abe zabavlqvam se !

pozdravi i uspeh

Коментар

• Predopstavki

German government bonds
                          3-Month - Price/Yeld:0.019/-0.005

Коментар

• Predopstavki

US Federal Funds Rate 2.25 2.25 1.62 1.19 1.00

Коментар

• MT4

бертрам не е наред експерта сигурно и аз имам проблеми при пренаписване на е то за 4 ката нещо дава проблеми но съм тествал няколко експерта там явно добре написани и става
                              Успех ако искаш пусни ми експерта на майла и след два дни обаче ще го дам на програмистите ме да го подкарат

Коментар

• KИКИ

И аз мисля така но беше на косъм аз тогава ти казах пробив на 35 щеше да ме набута. Но няма страшно които и да спечели аз тук обещах че не ги искам ако съм аз а ще предложа да отидат за благотворителност от името на всички пишещи тук.
                                Но махни го това дай да си правим профит на сметките и това е най важнот

Коментар

Working...
                                X