IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd, gbp/usd

Поставих buy limits (добавки) на 1,2974 (10к) и 1,8573 (10к).
    Надявам се да видим тези нива за да оформя прилични позиции.

Коментар

• $

има вероятност и да не фалира ако губещите ги затваря на малка загуба но печелившите на голям профит. Нали всеки е чел онази история за монетата тъи че не мисля че ще фалира ако ММ-а е добър.
      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• bnight

здрасти на всички и от мен

Коментар

• $

КОКО
          Ако напишеш един експерт, които случайно да избира къса/дълга в случайна двойка с не повече от 1%. Мисля да си направя тоя екперимент - да видя за колко време ще фалира един демо акаунт.

Коментар

• $

добро утро и от мен каде срещу тренд-а тръгнахте долара и днес ще е нагоре пон според мен. Успех на всички.
            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• $

Da, no v nishto ne moje da sme sigyrni. Ako niakoi znae sus 100% na kude shte trugne trenda to niama da e sred jivite sigyrno.

:]

Коментар

• $

Недей да разчиташ на "дано стане" - ставаш донор.

Коментар

• $

Dano da padne USD, az imam malko v podkrepa na EUR/USD, no Boja rabota e vsichko. Dano da ne zatvorish na nyla poziciata si na nyla, makar i maluk +, no dano ti bude na +!!!

Коментар

• $

Добро утро!
                    Моите надежди са за падане на долара днес.
                    Имам къса в $/франк от 1.1824. Стоп 1.1866. Ако слезе под 1.18 слагам стопа на нула.
                    Успех!

Коментар

• E/$

Dano da ne produlji da raste. Moiata prognoza e che na obiad kakto kazvash ti v 12 moje da e okolo 102.70

Коментар

• E/$

Само едно последно допълнение:
                        Ако USD/JPY продължи да расте и затвори в 12 часа на обяд малко над тези нива,денят ще е за долара изцяло.

Коментар

• E/$

E tova e ideiata, losho e sreshty trenda. Che togava malko boli, a tova ne e mnogo hybavo.

Коментар

• E/$

da ama i nie sas nego ))

Коментар

• E/$

Kato gledam kak vurvi trenda mai mai si e taka, e losho niama. Nagore nadoly, nali tova my e rabotata.

Коментар

• E/$

spored mene 1.324 ako ne i po nagore

Коментар

Working...
                                X