IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• dobria star metod

Аз като Петър не уважавам особено USD/JPY,Играя почти изцяло само кросовете и.
    Сега имам дълга GBP/JPY от 191.45,добавям на 190 и чакам 200 ,за да разтоваря.
    Днешния ден е един фарс за мен от страна на BOJ,но това не пречи на много от нас да позагубим някой лев ,нали?
    Проблем в случая е,че кросовете ги играя по една система ,а основните двойки по друга,и повярвай ми- тя е коренно различна и засега поне има успех,но незнам до кога.
    USD/JPY е сериозна двойка,и не мисля,че може да се бъзикаме току така там,затова ти наблягам,пък ти си знаеш де.

Коментар

• dobria star metod

NOVI4AK ti ili govori6 gluposti ili ne si gledal grafikata ia vig 95 godina 4e do 80 .00 e hodila jpy ti mi govori6 4e ne viarva6 za 99 .......ne samo 4e 6te hodi ami i 6te go otnese kato malka gara

Коментар

• dobria star metod

Новичък е това 100 ми хареса ако знаеш от кога го чакам за да купя с кошницата ама на дали ще стоне скоро. Еврото ще ходи нагоре от сега до затварянето на пазара според мен.
        Успехи

Коментар

• USD/JPY

i az ne mislia da zatvariam,4akam do posledno kvoto stane makar 4e sym -70 pips na 20 K

Коментар

• dobria star metod

Пореден , аз търгувам 100% реал , ако търгувам демо няма да поствам нищо , най малкото ми се вижда неетично , но това е друга тема. Радвам се че сме на едно мнение , но и през ум не ми минава мисълта че Д/Й може да пробие 101.80 , после 101.20 и най накрая 100 . Ако все пак се случи ще му мисля по късно. Ти кога смяташ да затваряш дългите д/й?

Коментар

• EUR/USD i malko USD/JPY Новичък

Успех ти желая . Но според мен нива от 101.80 ще видим към края на март , ако изобщо видим в близко бъдеще!

Коментар

i az sym nazad s usd/jpy zasega ama se nadiavam da stane dobre sledvashtata sedmitza,4e losho iny4e.sorry za latinicata ama ne sym na moia pc

Коментар

• dobria star metod

Какво значи незнам-ти демо сметка ли разцъкваш или залагаш твои пари?
                  Ако е демо,добре-имаш време за губене,губиш го,ако са реални пари,имал си излишни пари-загубил си ги-какво толкова.
                  Ако обаче наистина играеш с твои пари,помисли и прецени ситуацията.
                  Добре ,аз съм инат и каквото и да стане,ще удължавам usd/jpy.Прекалено ниско е паднал,чакай да изкарам едни лесни пари.Пък и BOJ ще помагат,малко ли са го правили до сега?
                  Добре,обаче става например 99.Ами сега???
                  Аз пък ти казвам,че всичко това идва точно от BOJ,не знам кой им е позволил,но те са виновни за днешните движения.Ако не бяха спряли по-обяд долара срещу Йената,щеше еврото да падне сериозно до около 1.285,но не би.Помисли добре дали ако наистина имаш заложени реални пари си струва да се инатиш срещу йената и дали японците не са по-умни от теб???
                  Между другото и аз мисля като теб,но си имам система за игра,която в случая може и да ме изведе до някакъв минус,но ще е допустим за сметката ми,въпроса е дали ти имаш такава?

Коментар

kato dnes e samo na4aloto probiv na low otpredi niakolko meseca tova zasega stiga gledai kvo 6te stane drugata sedmica ...i akone mine pod 101.20 do petak to v petak 6te ima mnogo lo6i novini....i slizane pod 101 te usa si znaiat rabotata a ti si tragnal protiv tiah ne6to ne te razbiram?!?...........
                    kato iska6 da kupuva6 usd stava am ne sre6tu jpy po dobre sre6tu chf ili cad

Коментар

• Пазар

Ха лека вечер и от мен прибрах се и гледам спорове за дефицити и тнт и мнението за нагоре или на долу е 50на50 аз чакам да стане поне 90 на 10 че да направя поръчка в посока 10 те процента.
                      Това е майтап.
                      Нищо няма да става до затварянето според мен така че ви желая приятна почивка

Коментар

Е,аз се уча от 6 месеца на демо и само евро/долар,а от нова година започнах да инвестирам на реал .... все още нямам желание да инвестирам сериозно в непознат крос но ще обърна внимание ще изчакам и ще видя какво ще стане може пък да имаме късмет да падне под 101,80 още сега ......

Коментар

Джапанка , аз не ти говоря за края на март , а за следващата седмица! Падането на йената ще е по силно от падането на еврото за периода 31.12.04 - 07.01.05 . Ама защо ви отварям очите на всички тук се чудя!

Коментар

da be kak go izmisli tova za ..... 106 da ti se nena4udi 4ovek i kade 6te dobavia6 na 101.20 taka li ta nali tam e low ot 11.1999 god abe mom4e ti za fin prikliu4vane na japan da si 4uval vsiak godina do kraia na mart ima natisk pri usd/jpy nadolu po tova vreme ne slu4aino usa sega im go smakvat $

Коментар

Радвам се че си ме послушал , но не знам дали ще имаш пак възможност да си купиш ) Скромен съвет от мен затварянето на печелившата позиция не трябва да е по малко от стоп загубата иначе пълниш гушата на брокера си . Успех ти желая!

Коментар

• dobria star metod

Е не знам какво правя . Ще търся възможност за ново удължаване на нива около 99 да речем . Но не вярвам да се случи

Коментар

Working...
                                X