IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• KOKO

Важната дума е ДОСТОЙНСТВО. Нещо,което някои хора не познават.Тези,които си бяха "ревизирали" мнението за е/$. Достойнство

Коментар

• KOKO

USD/JPY -102.30. Доларът преодоля нивото на подкрепа в 102.30 в рамките на трета вълна от С от 105.16 (1.07). Това открива потенциал за спад към 100.35. В краткосрочен план двойката среща подкрепа на 102.10, а покачване над 102.60 ще отключи корекция към 102.86-93. Нивото на съпротива в 103.14 се очаква да издържи и двойката да продължи спада си към 100.35.

Стратегия- Къса позиция от 102.48. Стоп на 103.56. Цел - 100.35

Коментар

• KOKO

223429213

Коментар

• KOKO

Явно трябва някой сериозно да се заеме с организацията за да е по голяма групата.Аз съм всеки уйкенд по пистите.КОКО дай някъкво ICQ ако искаш да уговорим някоя пързалка-моя е 306286028.
          Лека нощ на всички и айде почивка малко-пазара затвори.

Коментар

• dobria star metod Джапанката

Джапанка,кажи какво имаш предвид ,че толкова заплашително говориш за д/й?Аз мислех от понеделник да се набутам по-сериозно с купуване на двойката

Коментар

• dobria star metod

Да наистина това само ме убеждава да купувам, всъщност нямах намерение да се заяждам с теб като казах че купувам. Всеки има право да загуби парите които е спечелил сам така както е намерил за добре - разбира се че имам логично обяснение защо го правя, сигурно и ти имаш логично за обратното - но аз не съм инвинитивен не казвам неправете това или онова а казвам аз направих това и това, така че щом си толкова сигурен просто продай и всички ще са щастливи в своето нещастие.
              Желая ти успех

Коментар

• dobria star metod

e kvo da napravim sega togava -da sednem da revem li-hubavo kato padne vseki shte si ponese zagubite,kvo tolkova-vseki sam si preceniava kolko moje da si pozvoli da zagubi predpolagam-loshoto e ako zagubish pove4e otkolkoto mojesh da si pozvolish razbira se-no bez risk niama i pe4elba nali japanka? taka 4e spoko ostavi vseki da pravi kakvoto jelae.ne kazvam,4e ne si prav-vyv forex vsi4ko e vyzmojno taka ili iny4e

Коментар

• dobria star metod

pak vi kazvam vnimavaite s taia JPY

Коментар

• dobria star metod

abe hubavo kupuva6 ama 25 figuri za sedmica nadolu mai ne si vigdal zatova taka govori6

Коментар

• dobria star metod

Джапанка доктор каза преди време че едни трябва да печелите други трябва да губиме за да има форекс е заради това само купувам паунди срещу йени.

Коментар

• All

Аз ходих за уйкенд и се оказа че съм забравил а и другото че ме е страх вече от черните писти - немога да повярвам - е крайно време е да ходим казвайте къде кога и аз съм първа жичка.

Коментар

• dobria star metod

a be hora kak moge da kupuvate kvoto i da e sre6tu jpy sega ?!?!?

Коментар

• All

Не е ли време да поговорим за ски вече?На мойте им разджсаха кантовете от чакане.
                            КОКО, ти май подхвърляше подобни идеи.

Коментар

• dobria star metod

Пореден и аз съм там но вече добавих ще добавя само още веднъж под 190 и вече ще добавям само по тренда а иначе чакам 203.
                              Успехи

Коментар

• dobria star metod

Poreden, BoJ da sa kupuvali yeni?!?
                                Zastno ne potyrsi6 po-logi4noto obqsnenie, imenno: Japan izkara stra6ni ma6inni pory4i tazi sutrin!

Коментар

Working...
                                X