IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD i malko USD/JPY Новичък

Този крос явно е интересен не бях му обръщал внимание а е трябвало по съвета ти Новичък купих на 101.90 и сега продадох на 102 само за тръпката ако падне пак под 101.90 ще вляза с повече успех

Коментар

• Влака

Ей, внимавайте с влаковете, че ми е уморено магарето от вчерашния паунд.
      Аре, със здраве, и умната :-)

Коментар

• dobria star metod

Добре,чисто хипотетично,става 99,90 ,твоят стоп е задействан,какво правиш оттук нататък?

Коментар

• dobria star metod

Имам , добавка около 101.20-30 стоп под 100 , но това няма да го видим преди 106 според мен . петре ако си тук купи евра(защото знам че не играеш кроса д/й) на текущи нива с 100 Евро ( Паунд/КАд) . После ще делим печалбата))

Коментар

• dobria star metod

Новичък,а ако просто прави маневра и продължи в неприятната за теб посока имаш ли вариант за действие?

Коментар

• dobria star metod

не знам за 95 , но влака тръгна вече , аз лично отворих под 102 и мисля само да добавям на всяка корекция . Цел 106 до 168 часа!

Коментар

• dobria star metod

VINAGI toia nomer stava vav PETAK sled 17.00 balgarsko vreme .......ami mnogo iasno samo usa sa na pazara i si razigravat konia..................

Коментар

• dobria star metod

I kato vsi4ki zatvoriha JPY probi 102 ........i sega kvo ni 4aka ..svobodno padane ...kam 90-95 na parvao vreme ,......da mu misli BOJ

Коментар

• Новичък

supertrader Мерси , но аз още преди няколко дена писах , че на този етап д/европейски валути не пипам. Изкарах 150 пипса от д/кад , сега мисля от йената да изкарам повече. Успех и на теб

Коментар

• Новичък

Не и се връзвайте много на йената, те я отпуснаха , кой знае може и под 100 , нищо не им пречи.При д-е ситуацията е нагоре , ако се чете движението по 4ч.Обаче това , е техника , а паунда искаха да го продават в един момент и да направи , много добра ниска стойност още преди 2 дни , а ги спряха , с което спряха и пропадането на еврото.Нищо чудно и да е за купуване в момента, макар да те притесняват лихвите , които няма да бъдат променени и едва ли занижени.При д-е може да се следи , за пробив в линията на подкрепа засега .Успех ..
                      D.Y.F-091066

Коментар

• E/$ a sega i USD/JPY

Kakto e trugnalo shte produlji da presuhva USD/JPY i moje da vidim niva i okolo 101.00 ili nadoly, to ne znae li chovek tam kakvo shte vidim. No opredeleno dvoikata EUR/USD shte trugne v posoka UP, razbira se s normalni kolebania, no natam pone zasega triabva da e.

:]

Spokoen weekend na vsichki, ysmihvaite se. I prez sledvashtata sedmica mnogo +++ da ima za vsichki!!!

Коментар

• E/$ a sega i USD/JPY

Мерси Новичък наистина съм интрадей трейдър и ще помисля

Коментар

• E/$ a sega i USD/JPY

Ако си интрадей играч купи на текущи нива със стоп на 101.70 , ако търгуваш по дългосрочно , добави на 101.20 ако видим стоп под 100.

Коментар

• E/$ a sega i USD/JPY

Гледам че йената натиска долара сериозно,но никога не съм следил двойката.Сега имам малко свободни пари и ме сърбят ръцета да купя малко

Коментар

• E/$

ххх , моят съвет е ако кабела ти светне на зелено да бягаш всичко на момента . Ако следващия месец свалят лихвата ще има едно спускане към 180 и 1.80 .

Коментар

Working...
                                X