If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Наблюдаващ - за сега таргета ми е 2.2810/50 но нямам пласиран ордер за профит
Коментар
веселба :-)
novichyk - къде видя че съм скъсил кабела? Писах че съм къс в паунд/кад и паунд/суиси и съм дълъг в кабела и паунд/йена
Коментар
Luka - правилно си забелязал.Сряда и понеделник са обикновенно най скучните и рейнджови дни в 85% от случаите,но пък в сряда като днешната става голям екшън.Така е защото в четвъртъците и петъците следват по-съществените фигури,нервите на повечето играчи се изпъват до краен предел, затварят се и дълги и къси позиции, респективно се обират и високите и ниските стопове и се изчаква на къде ще задуха вятъра в следващите дни.Но пък като духне този ми ти вятър,яко духане и издухване пада след това :-)
Успех на всички Спекуланти
като гледам Петре и ти си скъсил паунда , освен срещу долара . Аз не го пипам засега но на нива около 1.88 бих го по съсил интрадей срещу долара ( не обичам да плащам лихви0 . А иначе има дълги Д/Й от 102.10 и Е/Й от 133.30 последната със стоп на 0 че не ми харесва движението на Е като цяло.
Коментар
Luka
Г-н Караиванов забелязал сам че наи често ги обират стопчетата в Сряда. Вие сте от доста време на този пазар какво е вашето мнение. Желая много печалби на всички
Коментар
Здравей novichyk. Какво да ти кажа.За март съм съгласен но ще е съвсем за малко,само до края на март-средата на април и после,пак сме нагоре в кросовете на йената.
Иначе съм къс в GBP/CAD at 2.2950 , GBP/CHF at 2.2203 и съм дълъг в GBP/USD от 1.8726 и в GBP/JPY от 192.17
Успех на всички Спекуланти
Бобан1,Моите са на чаши.
Наздраве четвърта обиколка. ))
Петър,позволи ми да оспоря това,че щатите няма повече да вдигат лихвите.
Иначе схемата за мен е ясна-кабела си е яко нагоре,еврото и то от тук някъде.
При кабела например преди малко си купих пак от 1.8675.
Желая много здраве и късмет на всички.
Коментар
novichyk
Здравей Петре . Англия верно си върви в правилна посока 1.80 , 180 , е малко д/й забави движението но март месец сме там)
Коментар
proban
за производителите на мазнина
КИКИ кефиш ли се, брат? Кажи ми после как няма да губят като четът, както Дявола Евангелието))
англия си върви в правилна отдавна - ами ти на къде...
Коментар
Ей момчета(малки мечоци).
Обраха на е/$ стоповете на 1.3135 мълчахте и зимен сън спахте, обраха ги под 1.3000 и я каква веселба настана.За има -няма 5-6 часа се наспахте :-)
А сега сериозно.От днешните фигури изводите които правя за себе си са следните :
1. Англия върви в правилна посока,всичкио е под контрол, за сега не се очаква промяна в лихвената политика на ВоЕ
2.САЩ малко по-добри данни от очакваното, осноно в разрешителните за строителство.Едва ли ФЕД ще пипне лихвите в следващите няколко месеца ?
3.За сега Канада и валутата и ми изглеждат доста добре. С една ддума продажба на $/САД от всеки връх.
POreden........kolko sa ti dalgi obikolkite....))Moite sa po 100...).....
Proban li si KIKI li si.....shto ne se skriesh niakade.....aman be pich ne ti li omrazna....dai si pone koficienta za zaloga...pone da izkaram niakoi lev ot teb....edvam ti traia glupostite i zaiazhdaniata....
Коментар
proban
за производителите на мазнина
Как винаги мазнопроизводителите намират къде да я полагат, евалла бобане, бързо се ориентира де мой да имаш далаверка. Дръж се за КОКО. От него понякога капе и мед. Да ти е сладко.
Коментар