IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Nazdrawe

Наздраве.Втора обиколка.))

Коментар

• Д/Й

Лека вечер на всички.
      Мерси Бобане и НАЗДРАВЕ

Коментар

• Д/Й

Мерси Бобане , успех и на теб!

Коментар

• Д/Й

Imam predvid pArata....ne parAta.....Uspeh i mnogo kinti na vsichki....))

Коментар

• Е/Д

Май се връщаме пак над 1.30 . Здраво го подпряха еврото , освен ако късите евра не си разтоварват позициите.

Коментар

• Д/Й

Koko otpusni parata.....))Haide na vsichki Nazdrave....parva obikolka....)

Коментар

• Д/Й

Суапа исках да кажа, днес наистина прегрях

Коментар

• Д/Й

Успех и на теб Коко .

Коментар

• Д/Й

Още по добре и на мен така ми се струва.
                    Аз съм адски доволен за сега от паундйена след две добавки ме изкара 100тина п напред и дори си мисля ако съм хванал посоката да играя с добавки при корекции само на нея и да не се тормозя - само спреда там ми носи достатъчна месечна възвръщаемост и май има ход от още поне 1000п така че ако това е вярно няколко месеца пей сърце гледам си 4ч графика и без нерви.
                    Успех

Коментар

• Д/Й

OK Blagodaria KOKO...shte go imam v predvid...)Uspeh...)
                      Makr che mi se struva ,che 1.2930 se otlaga...zasega pone.......

Коментар

• Д/Й

Бобан и на мен често за пипс ми ги удря. Може да започна дългата от 1.2945 50Fib на 1.2220-1.3666 с малко ако 1.2925 издържи ще добавя на 1.2930 още малка а следващи добавки ще правя по нивата нагоре а стоп ще паркирам на 1.2880

Коментар

• Д/Й

KOKO Kade smiatash da slojish stop na long1.2930 EUR/USD....az lichno mnogo se zatrudniavam s opredelianeto na stopovete....ne znam kolko pati dosega sa padali za poniakolko pipsa...aman....

Коментар

• Д/Й

Аз ще откривам само дълги д/й около 102 , но май преди март няма да имам такава възможност..Добре че днес хванах последния влак)

Коментар

• прогнози

Това са ми позициите в момента...пък ще видим....

Коментар

• Д/Й

Според мен до 103.30 и надолу с цел 102-,
                                еврото дълга от 1.2930 с цел 1.3222

Коментар

Working...
                                X