If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Do kade ste se kachva? Njakoi ima li pone begla ideja
Коментар
Петър Караиванов
.. - с точки , запетаи и други препинателни знаци никога не съм си имал работа.Обикновенно не се крия зад псевдоними и не комуникирам с неидентифицирани обекти и субекти.
Така че моля те не ме замесвай в твоите си измислици
Коментар
novichyk
..
Петър да не ти е натискал поръчките , бай , сел случайно? А че нямаш пари ми беше ясо още като отказа да ги депозираме при Коко ....
Петьо, не вярвай много на програмисти, аз самият съм такъв :-) Все нещо изниква в последния момент.
Коментар
novichyk
..
Точка , ти пак ли си тук? Имаш известни ангажименти към мен и КИКИ , ако не си забравил КАБЕЛ под 1.90...
Правилно ли се изразих Петре?
Коментар
..
Петър Караиванов
Едва ли ще стане скоро .............. няма кой да им плати
Коментар
Петър Караиванов
Наблюдаващ - сайтът ако е рекъл Господ ще е готов в края натози месец или до към 10 февруари най-късно.Днес се видях с програмистите и те ме увериха в това.Надявам се всичко да върви по план и някъде в началото на март да стартира официално сайта :-)
Коментар
веселба :-)
novichyk - скъсил съм паунда в кросовете му със суиси и кад и съм дълъг в кроса му с йената както съм и дълъг в кабела.Кабе е израз само за паунд/$ и нищо друго.Ако брокерът ти е англо говорящ и се опиташ да му обясниш в писмо или телефонен разговор че си къс в "кабел/суиси" или "кабел/йена" той няма да те разбере или ще си помисли че ти си се объркал нещо.
Така както ако кажеш "киви" това означава единствено и само новозенландец/$ но не и новозенландец/ и каквато и да било друга валута
С най-добри чувства обяснявам тази малка подробност.Грешка често допускана в БГза жалост.
Успех на всички Спекуланти
А как се развива идеята за сайта, не си го споменавал напоследък?
Коментар
novichyk
веселба :-)
Извини ме за грешната терминология Петре . Знам че кабел е П/Д , но аз го употребявам за кросовете на паунда . Как да се изразя като си къс в П/Кад и П/Шв? Добре скъсил си Паунда ))
Коментар