IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Proban

Що ме питаш дали се кефя като знаеш отговора?

Коментар

• E/$

Do 1.3075, sledva opitq ,spored men uspeshen, na 1.2975, posle 1.2900/25

Коментар

• USD/CAD

expected BoC rate cut to calm strong C$

http://yahoo.reuters.com/financeQuot...9270761_newsml

Коментар

• E/$

до 1.35лека алл

Коментар

• E/$

Do kade ste se kachva? Njakoi ima li pone begla ideja

Коментар

• Петър Караиванов

.. - с точки , запетаи и други препинателни знаци никога не съм си имал работа.Обикновенно не се крия зад псевдоними и не комуникирам с неидентифицирани обекти и субекти.
              Така че моля те не ме замесвай в твоите си измислици

Коментар

• ..

Петър да не ти е натискал поръчките , бай , сел случайно? А че нямаш пари ми беше ясо още като отказа да ги депозираме при Коко ....

Коментар

• ..

чакаи от точката определения не ангагименти отворих дългосрочни дълга по е/иена и къса по д/кад

Коментар

• Петър Караиванов

Петьо, не вярвай много на програмисти, аз самият съм такъв :-) Все нещо изниква в последния момент.

Коментар

• ..

Точка , ти пак ли си тук? Имаш известни ангажименти към мен и КИКИ , ако не си забравил КАБЕЛ под 1.90...

Правилно ли се изразих Петре?

Коментар

• Петър Караиванов

Едва ли ще стане скоро .............. няма кой да им плати

Коментар

• Петър Караиванов

Наблюдаващ - сайтът ако е рекъл Господ ще е готов в края натози месец или до към 10 февруари най-късно.Днес се видях с програмистите и те ме увериха в това.Надявам се всичко да върви по план и някъде в началото на март да стартира официално сайта :-)

Коментар

• веселба :-)

novichyk - скъсил съм паунда в кросовете му със суиси и кад и съм дълъг в кроса му с йената както съм и дълъг в кабела.Кабе е израз само за паунд/$ и нищо друго.Ако брокерът ти е англо говорящ и се опиташ да му обясниш в писмо или телефонен разговор че си къс в "кабел/суиси" или "кабел/йена" той няма да те разбере или ще си помисли че ти си се объркал нещо.
                            Така както ако кажеш "киви" това означава единствено и само новозенландец/$ но не и новозенландец/ и каквато и да било друга валута
                            С най-добри чувства обяснявам тази малка подробност.Грешка често допускана в БГза жалост.
                            Успех на всички Спекуланти

Коментар

• Петър Караиванов

А как се развива идеята за сайта, не си го споменавал напоследък?

Коментар

• веселба :-)

Извини ме за грешната терминология Петре . Знам че кабел е П/Д , но аз го употребявам за кросовете на паунда . Как да се изразя като си къс в П/Кад и П/Шв? Добре скъсил си Паунда ))

Коментар

Working...
                                X