IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Петър Караиванов

Здравей, благодаря ти. Мислих си го като вероятна причина / а и петрола се катери/.
    Но върнах лентата да проследя какво е ставало в минало време и установих, че не
    винаги е било така, по-точно не в такъв диапазон. Затова почти го отхвърлих като вероятна
    причина. Доларът и златото също вървят ръка за ръка, но този път "екзотиките" изпреварват.
    Благодаря още веднаж.
    ПП. Държиш ли още GBP/NZD?

Коментар

• Дон Карлос

ОК.Благодаря ти.И аз така като гледам - не работиш по механично изградена система а вземаш сам текущите решения за добавките,та затова ми стана интересно ако имаш някакви правила при това.
      Сега нека уточня,че и аз изпробвам нещо подобно,но само за определени валутни двойки(главно кросовете на паунда) и чесно казано съм доволен,не знам до кога.
      На този етап не мога да си позволя да ползвам подобна система в мейджърите.Там системата ми е друга.
      Желая ти много късмет и успехи и най-важното - здраве.

Коментар

• NZD/USD

Смятам, че в краткосрочен период (до 10дни) NZD/USD ще тестне нови върхове в случай че пробие 0,7250. Ако не успее да преодолее това много силно ниво на съпротива , слизането му под 0.68 е почти сигурно.Но за сега аз лично предпочитам да играя в кроса паунд/ NZD - поне до средата на следващата седмица имайки в предвид , че предстоят избори в Ирак и гео-политическата обстановка в региона не е много стабилна, а това изнервя инвеститори,спекуланти,цени на злато и петрол......
        Успех на всички Спекуланти

Коментар

• tapako

osrednqvash dokato ti izgarmish i posle pak tapako

Коментар

• Пореден

Не мисли, че не искам да ти кажа, просто ми е много трудно. Не зная дали си забелязал,че
            понякога добавям на около фигура, друг път на 6 фигури да речем "пасувам". Имам
            правила, разбира се, но отстрани изглежда, че за всеки конкретен случай са различни,
            което е и малко по-близо до истината. Ако река да дефинирам, може и да объркам
            някого, което ще ми бъде крайно неприятно. Не е важна само добавката, решаващо е
            КОЛКО И ЗАЩО, което пък ми е още по-трудно да обясня. За момента не се чувствам
            достатъчно подготвен, за да изложа стройна, разбираема от всеки теория. Но по-нататък
            и това ще стане, убеден съм.

Коментар

• Наблюдаващ

Дон Карлос - покачването на кивито и австралиеца са в следствие на покачването на златото. Тези две
              валути както и ЮАР ранд са в пряка зависимост от цените на златото - когато жълтият метал поскъпва, поскъпват и те.Това е така тъй като тези страни + Русия са най-големите производителки на злато в света и голяма част от БВП се формира именно от износът на злато.

Коментар

• Наблюдаващ

В петък по мои сметки кивито беше за надолу /ако си спомняш, потвърди го и П. Караиванов/
                и в началото тръгна доста добре. После обаче започна да проявява капризи. Налага се
                да ги изтърпя.

Коментар

• Дон Карлос

Благодаря ти,знаех,че съм го чувал и друг път от теб.
                  Относно GGG сигурен съм,че под случайни числа имаше предвид случайно избран вход,той и затова най-вероятно те пита как ти реално определяш входа си.
                  Ако нямаш нищо против кажи нещо повече за начина си на добавяне,защото и това е крайъгълен камък.

Коментар

• Пореден

fostarfx, благодаря за информацията, не знаех тази подробност.

Пореден, дано да си прав за GGG, може и да го познаваш добре. Но всеки сам си решава.
                    На въпроса ти съм отговарял многократно, но ще повторя. В един акаунт отварям само
                    една позиция. Ако тръгне добре, по изключение отварям втора, но тогава винаги съм
                    нащрек да довнасям, ако нещата се забатачат. Що се касае до двойките, нямам точно
                    определени. Всъщност аз публикувам всяка сделка, тъй че можеш да видиш кои
                    използвам най-често.

Коментар

• Investments

Docomo, не знам дали АБВ-то се е скапало или не (нещо не мога да го отворя в момента), но файловете за които ти писах не са в КУТИЯТА а в ЧЕКМЕДЖЕТО. Ако можеш да го отвориш виж дали са там (към 17ч днес всичките бяха качени там).
                      не мога да ти го пусна на мейл понеже книгата е на две части и едната е 7МВ и ми прави ядове като я атачвам.

Коментар

• Дон Карлос

Здрасти, Карлос. Аз се загледах в петък в кивити, когато каза, че отваряш къса. Там на дневна ми изглежда, че продължава да се движи засега нагоре, като опира в долната граница на канала, която се е превърнала в съпротива. Аз отигравам с малки къси от това ниво, но засега не ги оставям, затварям на малка печалба, само за задържане на вниманието ...

Коментар

• AUD/USD

тази вечер излиза CPI - от него зависи какво ще решат след седмица за лихвата

Коментар

• GGG, Don Carlos

"Raboti sus sluchaini chisla i e izcialo statisticheska"

GGG, това ме навежда на мисълта, че разработваш механична система, поне на този етап, взимаща решение на база на статистика. Мисля, че това е доста далеч от системата на Дона, а трудно в статистиката може да вкараш фундамент.

Коментар

• Неограничена във времето ДЕМО сметка в СТС

в STS-Finace ако пожелаеш можеш да си отвориш демо което да работи постоянно, само трабва да им кажеш че така искаш и те няма да ти затварят демо сметката след като изтече един месец.
                              Ето условята:

Всички DEMO aкаунти, ще се изтриват 60 дни
                              след създаването им. Ако вие желаете да притежавате акаунт с по-голям или
                              неограничен срок на валидност, трябва да направите следното:
                              1. От MetaTrader регистрирайте нормален Demo акаунт, като във формата за
                              регистрация попълните всички полета точно и вярно на кирилица.
                              2. Изпратете E-Mail на support@finance.sts.bg, в който укажете номера на
                              акаунта и желания срок на валидност.

Акаунтите, които са с неограничен срок на валидност, ще бъдат маркирани с
                              червена удивителна в прозореца Accounts на MetaTrader.

Ако имате отворени няколко акаунта от различни видове, можете да ги
                              разпознавате по следните признаци:

1. Всички реални акаунти са с 4 цифри и са маркирани с червена удивителна.
                              2. Всички конкурсни акаунти са с 5 цифри и са маркирани с червена удивителна.
                              3. Всички демо акаунти са с 6 цифри. Тези от тях, които са с неограничен
                              срок на валидност също са маркирани с червена удивителна. Всички останали
                              акаунти, които не са маркирани подлежат на автоматично изтриване след 60
                              дни.

Коментар

• GGG

Здравейте.
                                Дон Карлос,чесно казано точно той не вярвам да се удави.
                                Ако може и аз да ти задам един въпрос,макар че мисля че си отговарял и друг път тук.
                                Има ли определени двойки,които не играеш така и в една сметка колко двойки си позволяваш най-много да натовариш?
                                Благодаря ти.

Коментар

Working...
                                X