IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Наблюдаващ

Здравей! Начиная от петък вечерта, кенгурото и кивито се държат меко казано странно.
    Не зная каква е причината, може да ми е убегнало нещо.

Коментар

• GGG

Тези проценти са добри като за начало. Но системата, така както я прилагам, дава със пъти
      повече. За индексирането: въпрос на собствена преценка е дали периодично ще теглиш
      печалбата си или ще я реинвестираш. Аз постъпвам и по двата начина, но винаги спазвам
      желязно правило - първоначален вход 1% от наличния акаунт. Не можах да разбера израза
      "работи със случайни числа".
      Що се касае за направлението на позицията, ми е трудно да ти ти обясня както трябва в
      по-малко от десетина страници. Обикновено следя някои неща дни наред, а решавам за
      няколко секунди. Използвам всякакъв фундамент, но не само фундамент.
      Съветът ми е да внимаваш много, ако решиш да прилагаш системата на реал, защото е много
      опасна, ако не си на "ти" със всички тънкости и почти сигурно е, че ще се удавиш. Препоръчвам
      минимум 6 месеца тестове на демото, което е много трудно, защото сметките се закриват и не
      можеш да проследиш какво става с позиция, която се налага да "влачиш" три месеца да речем.
      Желая ти успех!
      ПП. Имаш и нещо против да пишеш на кирилица? По-добре е за всички.

Коментар

• AUD/USD

Здравейте, някой напоследък да е следил по-изкъсо кенгуруто? Мисля си за скъсяване някъде от тези нива. Знам, че Коко го следи, но не е писал скоро за него.
        Някакви виждания по въпроса?
        Благодаря предварително и успех!

Коментар

• Don Carlos

Biah vurul protivnik, no prednia put kogato pisa za rezultata si na gbp/nzd, sednah i napravih nesto podobno na tvoiata sistema. Otne mi 2 meseca da ia izchisti i testvam. Raboti sus sluchaini chisla i e izcialo statisticheska. Nosi okolo 60-100% na godina, v zavisimost dali prehodnata pechalba se indexira.
          Ako vloza niakakvo napravlenie na turgovia, sus sigurnost ste postigne po-dobra efektivnost. V momenta rabotia nad tozi modul. Vuprosa mi e kak si opredeliash napavlenieto napoziciata. Ako ne e taina, koia chast ot fundamenta izpolzvash.

Коментар

• GGG

Кажи.

Коментар

• Don Carlos

Don Carlos, tuka li si? Iskam da te pitam nesto za sistemata ti. Ako niamash nesto protiv, razbira se.

Коментар

• Investments

docomo имаш мейл))
                Успех в начинанието!

Коментар

• Investments

И ABV -to , se e skapalo , sigyrno pak ima problemi s mrejata.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Investments

posochenata od teb kutija e prazna, kachi ako moze i failovete s knigata

Коментар

• Investments

svtln, колко МгВ е файла? Опитай да ми го пратиш на моя мейл

Коментар

• Investments

DOCOMO - triabva da imash mail

neka niakoi, koito moje da upload-ne edna kniga na niakoi free server da si ostavi mail-a za da mu pisha, poneje imam problemi s neta i ne uspiavam da ia kacha na dostapno miasto

Коментар

• market signals

Znaete li kade moje da se nameri niakoi dobar trader puskasht signali.

Коментар

• ..Алекс

Намекнах че става дума за ванила опции и това смятам че е достатъчно като информация.

Коментар

• GBP/USD

Коко това което казваш е абсолюна безмислица.
                              Изтичат опции.Какви?Кол,Пут,Обем........Това ми звучи като един човек ми каза че чул някъде........

Коментар

• GBP/USD

ivo -ne e deltata a neta ti

Коментар

Working...
                                X