IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

Don Carlos, благодаря за отговора. Наложи ми се снощи да стана и не можах да продължа дскусията.
    Системата е разделена на няколко модула, като 2 от тях са механични и целят да предпазят сметката от загуби. Тожа не знацхи, че не ги наблудавам постоянно. Тествал съм я за няколко години назад, засега на 4 двойки, сега правя 5-тата, като пуржонаяалния вход е случайно избран момент отговарящ на определени фундаментални показатели и на никакви технически. Искам да прецизирам точно този вход. Работя с 0.5% от сметката, но на една сметка се товарят от 4 до 6 двойки, които отговарят на определена релация. Имам голям набор от правила, кога да се влиза и излиза от някои от косовете.
    Итересно ми е да цхуиафундаменталните ти фактори. Ако ти се занимава драсни на майла. И последно, как си решил вупроса с изхода от печелившите позиции?

10x

GL

Коментар

• EUR/USD

цел 1.3083-90 си е добра

Коментар

• EUR/USD

Пак ще хванем.Сега сме пак в някаква 4 и е много несигурно.По-добре като ми се изясни.Пък и 10 пипса рано сутрин си е пак добре-за кафето поне има . ))

Коментар

• EUR/USD

za6to e maha6? poziciata si e dobra nedei taka... 6te izpusne6 dobra pe4alba

Коментар

• EUR/USD

Махам я.Не ми харесва все още положението.
            Успех на всички.

Коментар

• EUR/USD

Добро Утро и от мен Пореден при мен е същия вход дфratна посока цел 1,2966 Късмет.
              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• EUR/USD

Добро утро и успешен ден от мен.
                Преди малко изкарах късите кабели с 20 пипса печалба.
                Стига съм се заигравал с къс кабел-тук посоката е нагоре.
                Купих и EUR/USD на 1.3026 стоп 1.30 цел 1.31.
                Успех.

Коментар

• алчност

Колеги, надявам се да не сте толкова алчни, иначе

Коментар

• Петър Караиванов

Ами това имах предвид - доларът надолу, златото нагоре, ама изглежда лошо се изразих.
                    Исках да кажа, че извършват тези движения задружно и почти пропорционално. Нали
                    цената на златото е в долари.

Коментар

• gbp/nzd

gbp/nzd ......

Коментар

• Пореден

Благодаря, да ти се връщат пожеланията!
                        Действително кросовете на паунда са много подходящи. Причина - волатилност.
                        Ще се радвам, ако съм допринесъл нешо за някого и в частност за тебе. Но моля те,
                        внимавай!!! Системата е много коварна, а не ми се ще някой да си спомня с лошо за мене.

Коментар

• GBP/NZD

Внимавайте там.
                          Запътили сме се за тест на дъното и най-малкото ще видим цифри от 2.61.
                          Утре ако видим нива от 0,7175 при NZD/USD може само да се добавя към дългите и съчетано с очакваното от мен падане в кабела може да ни отведе бързо до 2.61 поне.
                          Без да искам съм дълъг тук и вече искарах почти всичко на 0,но низходящото движение засега има по-голям потенциал.
                          Успех.

Коментар

• Петър Караиванов

Дон Карлос - да държа дългите паунд/киви - цена 2.6339
                            Не съм съгласен стеб обаче, че златото и $ вървят ръка за ръка.Точно обратното е. Те са естествени
                            антиподи след като на Бретън-Удската конференция се взима решение да се отмени златният стандарт и $ да бъде водеща за световната икономика валута.Виж само последните 20г.Винаги при скъп $ имаме ефтино злато и обратно - при ефтин $ - скъпо злато.

Коментар

• %dateeba%tapako

търсиш ли си работа

Коментар

• ???

Е, това вече не го разбирам.
                                Да питаш някого как усреднява???

Коментар

Working...
                                X