Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Miro - Varna 3
-
2+2=5
Razmisli za valutnata turgovia.
Spodeliate li mnenieto mi che malkite igrachi na Forex sa tvurde uiazvimi ot sialata tazi novinarchtina i sluhove, prognozi ot psevdo razbirachi i draskachi po vestnisi i spisania. Spored men dori i niakoi ot tiah da razbirat kakvo tochno stava s eur/usd dvoikata (za primer, ili koiato i da e druga), nemogat da otchetat realno vsichki faktori koito vliaiat na dvoikata vuv vseki edin moment v produljenie na razlichen vremevi period, kakto i realno nemogat da kalkulirat silata na vseki edin faktor koiato okazva sila vurhu drug faktor i sumarno vurhu Dadenata kotirovka. Prichinata spored men e che chisto i prosto obema na informasia e nechovechki goliam (smechno e da si mislim che samo senite na petrola, lihvenia prosent, bezrabotisata i dr. novini ot taka dostuptnite ni imat otnochenie kum kursa na dvoikata).
No osven vsichko drugo ima edin mnogo po-vajen faktor koito okazva mojebi nai goliamo vlianie vurhu kursovete i tova e platenata prognoza. Golemite banki sa "sobstvenika" na selia tozi biznes s kursovi razliki. Te sa nai golemite klienti i te sa nai pechelivchite ot vsichki uchastnisi. Zatova te opredeliat pravilata-po vsiakakuv nachin, vkluchitelno i kato platiat na 100-tina "top" analizatori da obiasniavat che kursa chte trugne v niakakva posoka, podkrepiachti se s siala kochnisa ot fakti i subitia ot koito i bez tova izobilstva svetovnoto ejednevie, koito samo triabva da budat "podredeni i obiasneni". V posledstvie se razviva vulnovi proses na informirane na masite s novite prognozi i efekta e gotov masova psihoza na pazara i pokupki ili prodajbi v zavisimost ot jelanieto na "gospodarite na kapitala" i dostigane na kotirovkite koito sa bili prognozirani ili mojebi ne, a sevsem blizo do tiah-zachto li ?. I nakraia kogato doide momenta za strigane na ovsite prognozite na "top" analizatorite spirat da sa taka tvurdi i kategorichni i zapochvat da se razdvoiavat: Mojebi nagore do..., mojedi nadolu do..., a sled tova ...; Siguren sum che ste go nabludavali nevednuj.
Predpolagam che dori sami ste stignali do tozi izvod s malkata razlika che az go napisah vuv foruma za da zadam vuprosa si: niama li da e po dobre da priznaem che fundamentalnia analiz ne e po silite na vseki, a tehnicheskia analiz ne e edno prosto dresirane na maksimalen broi finansovi mozuci kak da reagirat v uslovia na edna ili druga figura taka che v neobhodimia moment da "donesat pruchkata na stopanina si".
P.S. Ne me razbiraite pogrecho nesum komunist nito protivnik na valutnata turgovia. Vsuchtnost napravih 260 pipsa nochteska. Chao uspeh na vsichki.
Коментар
-
Miro - Varna 3
Metatrader
При мен версия 3.83 се скапва за euro/usd; gbp/usd, usd/chf, a йената работи. Версия 4.00 няма проблеми.
Коментар
-
Bag
Metatrader
Също и при мен. Всички графики се скапаха.
Коментар
Коментар